2010 Temmuz Anneleri : )

saol valla rahatlatıyosunuz insanı.

yaa düşün masko şubesine 10 gün önce başvurmuş adam şimdi konuştum şube çalışanıyla evet biz onu merkeze bildirmedik diyor. yani benim hesabıma geçti ödemek zorundayım şimdi onu sonra hesabıma + olarak geçecek.neden bildirmediniz diyorum yoğunluk vardı diyor. bugün bildirdik yarın geçer hesabınıza diyor.yani böyle deliriyo insan. neyse Allahtan sinirleniyorum sonra sakinleştiriyorum kendimi.

İlk aylarda benim göğüslerimde de dolgunluk hissi vardı ama şimdi yok.

Göğüs toparlatma konusunda da bir bilgim yok ama duyduğum kadarı ile bir zararı olacağını sanmam. bence rahat ol.

eşim olsa o parayı öder de hiç farketmez bile 2 kere çekim yapıldığını öyle rahat olamadım hayatta. şimdi merak ediyoruz oğlumuz hangimize çekecek diye:))

bendede koyuluk var gibi ama sizinkilerde hiç akıntı falan olmuyomu en uç kısmında beyazlık flan varmı ben bide kışın soğukta birden göğüslerim sızlıyodu bende zannettim ki süt oluşuyor heralde göğüslerimde ondan acıyor meğersem öle bişiy yokmuş dikişlerim sızlıyomuş annem dedi benimde hala sezeryan dikişlerim soğuğa çıktımmı sızlıyor ondandır dedi inşallah öle bir sorunla karşılaşmam çünkü emzirmek kadar güzel bişey yok

yaptırdığın doktorunla konuşsana süt bezeleri zarar gördü mü diye.ama sanmıyorum bişi olduğunu. ben 10 sene önce bi kere silikon yaptırmayı kafama koymuştum. ucundan koyarsak silikonu süt bezeleri zarar görüyor ama altından koyarsak zarar görmez onda da ameliyat izi olur demişlerdi. sonra vazgeçmiştim yaptırmaktan. herkesin derdi farklı benim de yok denecek kadar küçüktü. şimdi biras büyüdüler neyseki.akıntı ucunda biraz birikiyor.

arkadaslar herkeze slm dün başıma gelen birseyi paylaşmak istiyorum canım çokk sıkkın ve desteklerinize ihtiyacım var.dün sabah kalktım ve tuvaletten sonra bir baktım ince pedimin üzerinde haif bir kan lekesi ama tam kırmızı degil leke baktım haif tuvalet kagıdınada bulaştı.hemen doktora gitmek istedim tedirgin oldum.doktoer ultrasonla bebge baktı bişey yok gayet iyi hersey yolunda,ultrasonla rahim kanalımı ölçtü oda iyi,nts ye bagladı bebgin kalp atımlarına baktı oda iyi,bide rahim agzı genişlige baktır dedi yukarda ebeler baktı o ne zor bişeymiş allhım öldüm öldüm dirildim 1 parmak kalınlıgında açıklık var dedi bunun üzerine doktorum erken doğum olabilir diye teshis koydu hemen fakülteye git yatış al muayene old dedi.gittim tabiii ben yıkıldım nasıl üzgünüm doktorlar muayene etmek istedi dogal olarak birde orda baktılar alttan ordaki doktor rahim ucunda polip oldugunu ve kanmanın bundan oldugunu söyledi.bunu dogumdan sonra aldırmamı tavsiye etti,ve bu genişlige her gebede oldugunu dikkate almadıklarını söyledi onlarda bebgi inceledi iyi hersy,ve rahim kasılmalarımı ölçtüler hiç bişey yok oda iyiagrım zaten yok ne karında ne kasıkta bir fitil yazıp vagi_hex yolladılar erken dogum olmayacagını düşündügünü söylediler .KıME ıNANANCAGIMI SASIRDIM ÇOK ÜZGÜN VE SASKINIM NE YAPACAGIMI BıLMıYORUM BANA YARDIM EDıNsenağlama

nerden anladın biriktiğini ucunda beyazlıkmı var bendede var gibi biraz beyazlık ta ama sıkınca falan bişiy çıkmıyor zararlıymış diye sıkmıyorum zaten artık doktoruma sordum ama o bişiy olmaz dedi

ben rahim ağzına 3-4 kere baktırdım öyle acılı bişi filan değildi. ultrason aletini sokup 1sn çıkarıyor sonra bir ölçüm yapıyor. benim 39mm çıktı ve iyi dedi. yani canım benim anladığım şu polip varsa büyük ihtimalle normal doğum yapamazsın sezeryan olmak zorundasın. 2.si eğer rahim ağzı açıklığı varsa bu erken doğum tehlikesidir mutlaka yatak istirahati gerektirir. bence başka doktora gidiğp teyit ettirmen mümkünn değil mi? doktoruna söyle ben hastaneye gittim yatış vermediler böyle böyle dediler diye. yani bence yatak istirahati gerektirebilir bence kesinleştir durumunu Allah korusun.

nerden anladın biriktiğini ucunda beyazlıkmı var bendede var gibi biraz beyazlık ta ama sıkınca falan bişiy çıkmıyor zararlıymış diye sıkmıyorum zaten artık doktoruma sordum ama o bişiy olmaz dedi

ona kollostrum mu ne deniyor normal. biçoğumuzda birikme oluyor. benim zaten göğüslerimin ucu içine kaçık bakınca içinde bir tortu birikiyor temizliyorum bazen.

yavsib yani rahim ağzına ebeler nasıl bakıyor anlamadım ultrason aletiyle 1 snde bakıyorlar vajinal yoldan. valla anlamadım. 1 parmak açıklık çok ciddi bişi ama ebenin lafıyla olmaz ki. elle mi muayene ettiler.

doktoruna güven canım onlar bu konuda uzman benim hamileliğimin 2 ayında kahve rengi kanamam olmuştu bir şey olmadı allaha şükür

flowursan rahim agzına benim ebe eliyle parmak atark genişligine baktı o ulartrason aletiyle ölcülmedi.ondan çok agrıdı.bu arada doktoruma bunu anlattım yatış yapmadılar erken dogum teshisi görmediler diye yatarak evde takip et kendini bişey olursa ya buraya ya fakülteye git dediler.simdilik evimdeyim eliyle ebe soktu parmagı 1 parmak genişlik var dedi ben nasıl anladı bu nasıl bi açıklık anlamadım.ben eşimle hamileligimden beri ilşkiyide kesdim hiç denemedim bile

ya neden ultrasonla bakmadı ki polip yüzünden mi? yani benim hep ultrasonla baktı. ebenin parmak sokup bakması çok eskilerde kaldı. neyse bilmiyorum Allah yardımcın olsun ama istirahat et bence. kızkardeşimin eşinin de açıklık vardı hep yattı çok şükür zamanında doğdu bebek.

ben o kadar dikkatli o kadar titiz bir insanım bu nasıl oluyor anlamadım ilşkiye giren gebelerde bu acıklık nasıl olmuyor nasıl ölçtü bunu anlatabildimmi arlkkadaslar.ben 6 tı aydır diyorum ya ilşki bile denemedim agrım yok bişeyim yok oram nasıl acıldı kasılmamm yok bu nedir yaaaaaa

benim normal ultrasonla baktı yani öle vajinal fln da deil zaten yolu yarısından fazlası geçti artık vajinal olmaz da. karnımdan bakarken ultrason cihazı ile rahim ağzının kapalı olduğunu herhangi bir risk durumu gözlemlemediğini söyledi. istersen bir de bu şekilde muayene ol.

Selam arkadaşlar.Herkes nasıl,inşallah kimsede sorun yoktur.
Bende iyiyim çok şükür.Gece kalçalarım çok uyuşuyor,ne sağımda nede solumda rahat edebiliyorum.
Birde çok ağırlaştım,kocamaan bir karnım var.bunun dışında herşey yolunda.
Birde kızlar ev et belki çok eskilerde kaldı ama hala devlet hast.alttan elle muayene ederek açıklığa bakıyorlar.birde bakan dr.erkek oldumu çok daha can acıtıcı oluyor.bunu baika çaresi olması lazım bencede.
içini
YAVSıB çok geçmiş olsun canım.içini ferah tut canım.üniversite hast.en güvenilir olanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…