allah korusun canım hiçbişey olmaz sadece senin üzgün olman bebeğide üzer bence, takma kafana inan herşey olacağına varıyor, bebişini düşün sinirlendiğin an, onun içerde kıpırdanırken aldığı şekilleri düşün :ecrin_bebek:
allah korusun canım hiçbişey olmaz sadece senin üzgün olman bebeğide üzer bence, takma kafana inan herşey olacağına varıyor, bebişini düşün sinirlendiğin an, onun içerde kıpırdanırken aldığı şekilleri düşün :ecrin_bebek:
ohhh valla iyi yapıyorsun şekerim.. aklinialirimsmile
ben üzüleceğime ben kırılacağıma üzerim kırarım daha iyi..
diğer usta ve banka çalışanlarına gelince işlerini iyi yapsınlar bir şey deme alla alla ya
ama sen yine de bebişini düşün çokta gergin olma işler yoğundu fazlasıyla yoruldun onun için gergin olman normal hakkını ara ama çokta takma...ben de senin gibi olduğum için anlıyorum halinden bana da bazen süpürgesiz cadı diyorlar gülüp geçiyorum
Kızlar bişey sorcam size ben geçen sene düüğünüm olmadan önce göğüslerim büyük olduğu için küçülttürmek istedim ama doktor küçülttürmeyelim sadece toplayalım dedi sarkıklığı alalım dedi çünkü küçültme ameliyatlarında süt bezlerinide aldıkları için ilerde emzirme olayı yapılamıyomuş bende sarkıklığı aldırdım toparlattım ama duydumki bu toparlama ameliyatlarındada süt bezlerine ister istemez dokunulabiliyomuş ve bebek olduktan sonra emziremiyomuşun şimdi korkuyorum ya bebişimi emziremezsem diye sizin göğüslerinizde ne gibi değişiklikler oldu bende daha bişiy yok gibi sadece hamileliğimin başında sertleşmişti ve çok acıyodu ama şimdi oda yok
canım benim bu konuda hiç bilgim yok ama benim göğüslerimdeki değişiklik çok büyümüş olmaları, zaten büyüktüler dahada şiştiler, ama acı falan yok, ilk haftalar çok acıyodu, bide göğüs uçlarımın rengi çok koyulaştı
bendede koyuluk var gibi ama sizinkilerde hiç akıntı falan olmuyomu en uç kısmında beyazlık flan varmı ben bide kışın soğukta birden göğüslerim sızlıyodu bende zannettim ki süt oluşuyor heralde göğüslerimde ondan acıyor meğersem öle bişiy yokmuş dikişlerim sızlıyomuş annem dedi benimde hala sezeryan dikişlerim soğuğa çıktımmı sızlıyor ondandır dedi inşallah öle bir sorunla karşılaşmam çünkü emzirmek kadar güzel bişey yok
kızlar biz çıkıyoruz can sağlığı ile kalın bizi özleyin anacığım byeee opuyorumnanaktan
yaptırdığın doktorunla konuşsana süt bezeleri zarar gördü mü diye.ama sanmıyorum bişi olduğunu. ben 10 sene önce bi kere silikon yaptırmayı kafama koymuştum. ucundan koyarsak silikonu süt bezeleri zarar görüyor ama altından koyarsak zarar görmez onda da ameliyat izi olur demişlerdi. sonra vazgeçmiştim yaptırmaktan. herkesin derdi farklı benim de yok denecek kadar küçüktü. şimdi biras büyüdüler neyseki.akıntı ucunda biraz birikiyor.
arkadaslar herkeze slm dün başıma gelen birseyi paylaşmak istiyorum canım çokk sıkkın ve desteklerinize ihtiyacım var.dün sabah kalktım ve tuvaletten sonra bir baktım ince pedimin üzerinde haif bir kan lekesi ama tam kırmızı degil leke baktım haif tuvalet kagıdınada bulaştı.hemen doktora gitmek istedim tedirgin oldum.doktoer ultrasonla bebge baktı bişey yok gayet iyi hersey yolunda,ultrasonla rahim kanalımı ölçtü oda iyi,nts ye bagladı bebgin kalp atımlarına baktı oda iyi,bide rahim agzı genişlige baktır dedi yukarda ebeler baktı o ne zor bişeymiş allhım öldüm öldüm dirildim 1 parmak kalınlıgında açıklık var dedi bunun üzerine doktorum erken doğum olabilir diye teshis koydu hemen fakülteye git yatış al muayene old dedi.gittim tabiii ben yıkıldım nasıl üzgünüm doktorlar muayene etmek istedi dogal olarak birde orda baktılar alttan ordaki doktor rahim ucunda polip oldugunu ve kanmanın bundan oldugunu söyledi.bunu dogumdan sonra aldırmamı tavsiye etti,ve bu genişlige her gebede oldugunu dikkate almadıklarını söyledi onlarda bebgi inceledi iyi hersy,ve rahim kasılmalarımı ölçtüler hiç bişey yok oda iyiagrım zaten yok ne karında ne kasıkta bir fitil yazıp vagi_hex yolladılar erken dogum olmayacagını düşündügünü söylediler .KİME İNANANCAGIMI SASIRDIM ÇOK ÜZGÜN VE SASKINIM NE YAPACAGIMI BİLMİYORUM BANA YARDIM EDİNsenağlama
nerden anladın biriktiğini ucunda beyazlıkmı var bendede var gibi biraz beyazlık ta ama sıkınca falan bişiy çıkmıyor zararlıymış diye sıkmıyorum zaten artık doktoruma sordum ama o bişiy olmaz dedi
arkadaslar herkeze slm dün başıma gelen birseyi paylaşmak istiyorum canım çokk sıkkın ve desteklerinize ihtiyacım var.dün sabah kalktım ve tuvaletten sonra bir baktım ince pedimin üzerinde haif bir kan lekesi ama tam kırmızı degil leke baktım haif tuvalet kagıdınada bulaştı.hemen doktora gitmek istedim tedirgin oldum.doktoer ultrasonla bebge baktı bişey yok gayet iyi hersey yolunda,ultrasonla rahim kanalımı ölçtü oda iyi,nts ye bagladı bebgin kalp atımlarına baktı oda iyi,bide rahim agzı genişlige baktır dedi yukarda ebeler baktı o ne zor bişeymiş allhım öldüm öldüm dirildim 1 parmak kalınlıgında açıklık var dedi bunun üzerine doktorum erken doğum olabilir diye teshis koydu hemen fakülteye git yatış al muayene old dedi.gittim tabiii ben yıkıldım nasıl üzgünüm doktorlar muayene etmek istedi dogal olarak birde orda baktılar alttan ordaki doktor rahim ucunda polip oldugunu ve kanmanın bundan oldugunu söyledi.bunu dogumdan sonra aldırmamı tavsiye etti,ve bu genişlige her gebede oldugunu dikkate almadıklarını söyledi onlarda bebgi inceledi iyi hersy,ve rahim kasılmalarımı ölçtüler hiç bişey yok oda iyiagrım zaten yok ne karında ne kasıkta bir fitil yazıp vagi_hex yolladılar erken dogum olmayacagını düşündügünü söylediler .KİME İNANANCAGIMI SASIRDIM ÇOK ÜZGÜN VE SASKINIM NE YAPACAGIMI BİLMİYORUM BANA YARDIM EDİNsenağlama
flowursan rahim agzına benim ebe eliyle parmak atark genişligine baktı o ulartrason aletiyle ölcülmedi.ondan çok agrıdı.bu arada doktoruma bunu anlattım yatış yapmadılar erken dogum teshisi görmediler diye yatarak evde takip et kendini bişey olursa ya buraya ya fakülteye git dediler.simdilik evimdeyim eliyle ebe soktu parmagı 1 parmak genişlik var dedi ben nasıl anladı bu nasıl bi açıklık anlamadım.ben eşimle hamileligimden beri ilşkiyide kesdim hiç denemedim bile
flowursan rahim agzına benim ebe eliyle parmak atark genişligine baktı o ulartrason aletiyle ölcülmedi.ondan çok agrıdı.bu arada doktoruma bunu anlattım yatış yapmadılar erken dogum teshisi görmediler diye yatarak evde takip et kendini bişey olursa ya buraya ya fakülteye git dediler.simdilik evimdeyim eliyle ebe soktu parmagı 1 parmak genişlik var dedi ben nasıl anladı bu nasıl bi açıklık anlamadım.ben eşimle hamileligimden beri ilşkiyide kesdim hiç denemedim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?