arkadaslar herkeze slm dün başıma gelen birseyi paylaşmak istiyorum canım çokk sıkkın ve desteklerinize ihtiyacım var.dün sabah kalktım ve tuvaletten sonra bir baktım ince pedimin üzerinde haif bir kan lekesi ama tam kırmızı degil leke baktım haif tuvalet kagıdınada bulaştı.hemen doktora gitmek istedim tedirgin oldum.doktoer ultrasonla bebge baktı bişey yok gayet iyi hersey yolunda,ultrasonla rahim kanalımı ölçtü oda iyi,nts ye bagladı bebgin kalp atımlarına baktı oda iyi,bide rahim agzı genişlige baktır dedi yukarda ebeler baktı o ne zor bişeymiş allhım öldüm öldüm dirildim 1 parmak kalınlıgında açıklık var dedi bunun üzerine doktorum erken doğum olabilir diye teshis koydu hemen fakülteye git yatış al muayene old dedi.gittim tabiii ben yıkıldım nasıl üzgünüm doktorlar muayene etmek istedi dogal olarak birde orda baktılar alttan ordaki doktor rahim ucunda polip oldugunu ve kanmanın bundan oldugunu söyledi.bunu dogumdan sonra aldırmamı tavsiye etti,ve bu genişlige her gebede oldugunu dikkate almadıklarını söyledi onlarda bebgi inceledi iyi hersy,ve rahim kasılmalarımı ölçtüler hiç bişey yok oda iyiagrım zaten yok ne karında ne kasıkta bir fitil yazıp vagi_hex yolladılar erken dogum olmayacagını düşündügünü söylediler .KıME ıNANANCAGIMI SASIRDIM ÇOK ÜZGÜN VE SASKINIM NE YAPACAGIMI BıLMıYORUM BANA YARDIM EDıNsenağlama
arkadaslar herkeze slm dün başıma gelen birseyi paylaşmak istiyorum canım çokk sıkkın ve desteklerinize ihtiyacım var.dün sabah kalktım ve tuvaletten sonra bir baktım ince pedimin üzerinde haif bir kan lekesi ama tam kırmızı degil leke baktım haif tuvalet kagıdınada bulaştı.hemen doktora gitmek istedim tedirgin oldum.doktoer ultrasonla bebge baktı bişey yok gayet iyi hersey yolunda,ultrasonla rahim kanalımı ölçtü oda iyi,nts ye bagladı bebgin kalp atımlarına baktı oda iyi,bide rahim agzı genişlige baktır dedi yukarda ebeler baktı o ne zor bişeymiş allhım öldüm öldüm dirildim 1 parmak kalınlıgında açıklık var dedi bunun üzerine doktorum erken doğum olabilir diye teshis koydu hemen fakülteye git yatış al muayene old dedi.gittim tabiii ben yıkıldım nasıl üzgünüm doktorlar muayene etmek istedi dogal olarak birde orda baktılar alttan ordaki doktor rahim ucunda polip oldugunu ve kanmanın bundan oldugunu söyledi.bunu dogumdan sonra aldırmamı tavsiye etti,ve bu genişlige her gebede oldugunu dikkate almadıklarını söyledi onlarda bebgi inceledi iyi hersy,ve rahim kasılmalarımı ölçtüler hiç bişey yok oda iyiagrım zaten yok ne karında ne kasıkta bir fitil yazıp vagi_hex yolladılar erken dogum olmayacagını düşündügünü söylediler .KİME İNANANCAGIMI SASIRDIM ÇOK ÜZGÜN VE SASKINIM NE YAPACAGIMI BİLMİYORUM BANA YARDIM EDİNsenağlama
Selam arkadaşlar.Herkes nasıl,inşallah kimsede sorun yoktur.
Bende iyiyim çok şükür.Gece kalçalarım çok uyuşuyor,ne sağımda nede solumda rahat edebiliyorum.
Birde çok ağırlaştım,kocamaan bir karnım var.bunun dışında herşey yolunda.
Birde kızlar ev et belki çok eskilerde kaldı ama hala devlet hast.alttan elle muayene ederek açıklığa bakıyorlar.birde bakan dr.erkek oldumu çok daha can acıtıcı oluyor.bunu baika çaresi olması lazım bencede.
içini
YAVSİB çok geçmiş olsun canım.içini ferah tut canım.üniversite hast.en güvenilir olanlar.
benim normal ultrasonla baktı yani öle vajinal fln da deil zaten yolu yarısından fazlası geçti artık vajinal olmaz da. karnımdan bakarken ultrason cihazı ile rahim ağzının kapalı olduğunu herhangi bir risk durumu gözlemlemediğini söyledi. istersen bir de bu şekilde muayene ol.
sonbahar rahim agzımın ölçümünü ultrasonlada yaptı doktor normal çıktı ölçüler ama yukardada acıklık yapılsın dedi yukarı çıktım ebeler elle acıklıgı ölçtü ve gittigim hastane özel bi hastane iyi tutulan bir hastane teknikleri buymuş ben hayatımda ne bekarlıgımda ne evliligimde vajinal muayene bile olmadım herseyim normaldi.adet düzenim;vajinal enfeksiyonum hiç olmadı sadece hamile kalınca gebelik nedeniyle muayeneye gittim ömrümde ve bunlarrı yaşıyorum dogru bir yöntemmi bilmiyorum neye inannacgımı sasırdım.evde aglayıp zırlayıp duruyorum ne yapsam bilmiyorum.bunlar 3 gün yogun carsı pazar gezdim yoruldum ondan olmuşsa kendimi hiç affetmiyecegimsenağlama
canım senin adına çok üzüldüm inanan, geçmiş olsun..arkadaslar herkeze slm dün başıma gelen birseyi paylaşmak istiyorum canım çokk sıkkın ve desteklerinize ihtiyacım var.dün sabah kalktım ve tuvaletten sonra bir baktım ince pedimin üzerinde haif bir kan lekesi ama tam kırmızı degil leke baktım haif tuvalet kagıdınada bulaştı.hemen doktora gitmek istedim tedirgin oldum.doktoer ultrasonla bebge baktı bişey yok gayet iyi hersey yolunda,ultrasonla rahim kanalımı ölçtü oda iyi,nts ye bagladı bebgin kalp atımlarına baktı oda iyi,bide rahim agzı genişlige baktır dedi yukarda ebeler baktı o ne zor bişeymiş allhım öldüm öldüm dirildim 1 parmak kalınlıgında açıklık var dedi bunun üzerine doktorum erken doğum olabilir diye teshis koydu hemen fakülteye git yatış al muayene old dedi.gittim tabiii ben yıkıldım nasıl üzgünüm doktorlar muayene etmek istedi dogal olarak birde orda baktılar alttan ordaki doktor rahim ucunda polip oldugunu ve kanmanın bundan oldugunu söyledi.bunu dogumdan sonra aldırmamı tavsiye etti,ve bu genişlige her gebede oldugunu dikkate almadıklarını söyledi onlarda bebgi inceledi iyi hersy,ve rahim kasılmalarımı ölçtüler hiç bişey yok oda iyiagrım zaten yok ne karında ne kasıkta bir fitil yazıp vagi_hex yolladılar erken dogum olmayacagını düşündügünü söylediler .KİME İNANANCAGIMI SASIRDIM ÇOK ÜZGÜN VE SASKINIM NE YAPACAGIMI BİLMİYORUM BANA YARDIM EDİNsenağlama
arkadaslar herkeze slm dün başıma gelen birseyi paylaşmak istiyorum canım çokk sıkkın ve desteklerinize ihtiyacım var.dün sabah kalktım ve tuvaletten sonra bir baktım ince pedimin üzerinde haif bir kan lekesi ama tam kırmızı degil leke baktım haif tuvalet kagıdınada bulaştı.hemen doktora gitmek istedim tedirgin oldum.doktoer ultrasonla bebge baktı bişey yok gayet iyi hersey yolunda,ultrasonla rahim kanalımı ölçtü oda iyi,nts ye bagladı bebgin kalp atımlarına baktı oda iyi,bide rahim agzı genişlige baktır dedi yukarda ebeler baktı o ne zor bişeymiş allhım öldüm öldüm dirildim 1 parmak kalınlıgında açıklık var dedi bunun üzerine doktorum erken doğum olabilir diye teshis koydu hemen fakülteye git yatış al muayene old dedi.gittim tabiii ben yıkıldım nasıl üzgünüm doktorlar muayene etmek istedi dogal olarak birde orda baktılar alttan ordaki doktor rahim ucunda polip oldugunu ve kanmanın bundan oldugunu söyledi.bunu dogumdan sonra aldırmamı tavsiye etti,ve bu genişlige her gebede oldugunu dikkate almadıklarını söyledi onlarda bebgi inceledi iyi hersy,ve rahim kasılmalarımı ölçtüler hiç bişey yok oda iyiagrım zaten yok ne karında ne kasıkta bir fitil yazıp vagi_hex yolladılar erken dogum olmayacagını düşündügünü söylediler .KıME ıNANANCAGIMI SASIRDIM ÇOK ÜZGÜN VE SASKINIM NE YAPACAGIMI BıLMıYORUM BANA YARDIM EDıNsenağlama
ben o kadar dikkatli o kadar titiz bir insanım bu nasıl oluyor anlamadım ilşkiye giren gebelerde bu acıklık nasıl olmuyor nasıl ölçtü bunu anlatabildimmi arlkkadaslar.ben 6 tı aydır diyorum ya ilşki bile denemedim agrım yok bişeyim yok oram nasıl acıldı kasılmamm yok bu nedir yaaaaaa
günaydın güzellerrr..
dün kontrole gittik kızım büyümüş, 1200 gr, 36 cm. dil çıkardı bize :) dr. herzaman yakalayamayız bu görüntüyü dedi, tekrar tekrar izletti.. bende dedim şimdi dil çıkardı, bi dahaki muayneye herhalde nanik yapar bize :))
sonbahar rahim agzımın ölçümünü ultrasonlada yaptı doktor normal çıktı ölçüler ama yukardada acıklık yapılsın dedi yukarı çıktım ebeler elle acıklıgı ölçtü ve gittigim hastane özel bi hastane iyi tutulan bir hastane teknikleri buymuş ben hayatımda ne bekarlıgımda ne evliligimde vajinal muayene bile olmadım herseyim normaldi.adet düzenim;vajinal enfeksiyonum hiç olmadı sadece hamile kalınca gebelik nedeniyle muayeneye gittim ömrümde ve bunlarrı yaşıyorum dogru bir yöntemmi bilmiyorum neye inannacgımı sasırdım.evde aglayıp zırlayıp duruyorum ne yapsam bilmiyorum.bunlar 3 gün yogun carsı pazar gezdim yoruldum ondan olmuşsa kendimi hiç affetmiyecegimsenağlama
günaydın güzellerrr..
dün kontrole gittik kızım büyümüş, 1200 gr, 36 cm. dil çıkardı bize :) dr. herzaman yakalayamayız bu görüntüyü dedi, tekrar tekrar izletti.. bende dedim şimdi dil çıkardı, bi dahaki muayneye herhalde nanik yapar bize :))
Yavsib çok çok geçmiş olsun canım...
Nedense benim içime kötü bişe olduğu doğmuyor. Bol bol dinlen kendine dikkat et, moralini yüksek tutu canım.
Allah herşeyin hayırlısını versin. Bebişlerimizin zamanında, sağlıklı doğmasını nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?