2010 Temmuz Anneleri : )

ayy canım arkadaşım geçmiş olsun ama birde kılcal damarların çatlamasından kaynaklanan ufak kanamalar oluyor bende de oldu ama doktor herşeyin normal olduğunu söylediği için kılcal damarlar gerginlik ve basınçtan patlayabiliyor bunuda bildiğim için panik yapmadım ve muayene oldum gerçekten de öyleymiş. sana da acil şifalar dilerim. ama hiç birşey bu gün aldığımız bu nefesten değerli değil ne olursa olsun her anımızı güzel geçirelim. sende moralini bozma güzel anne :asigim:

canım allah yardımcın olsun. kendini yorma çok ayakta kalma dinlen bol bol. yüce rabbimin izniyle bişey olmas inşallah.

canım kalçalarım uyuşuyor dedinya benimde aklıma geldi benimde kasık eklemlerim ağrıyor sanki saatlerce bağdaş kurmuşumda oturmuşum gibi ( hani hamilelik döneminde kalçalarda da genişleme olur derlerya acaba ondan mı ağrıyorlar diye düşünüyorum.

sonbahar rahim agzımın ölçümünü ultrasonlada yaptı doktor normal çıktı ölçüler ama yukardada acıklık yapılsın dedi yukarı çıktım ebeler elle acıklıgı ölçtü ve gittigim hastane özel bi hastane iyi tutulan bir hastane teknikleri buymuş ben hayatımda ne bekarlıgımda ne evliligimde vajinal muayene bile olmadım herseyim normaldi.adet düzenim;vajinal enfeksiyonum hiç olmadı sadece hamile kalınca gebelik nedeniyle muayeneye gittim ömrümde ve bunlarrı yaşıyorum dogru bir yöntemmi bilmiyorum neye inannacgımı sasırdım.evde aglayıp zırlayıp duruyorum ne yapsam bilmiyorum.bunlar 3 gün yogun carsı pazar gezdim yoruldum ondan olmuşsa kendimi hiç affetmiyecegimsenağlama

günaydın güzellerrr..

dün kontrole gittik kızım büyümüş, 1200 gr, 36 cm. dil çıkardı bize :) dr. herzaman yakalayamayız bu görüntüyü dedi, tekrar tekrar izletti.. bende dedim şimdi dil çıkardı, bi dahaki muayneye herhalde nanik yapar bize :))

Günaydın kızlar...

Dün iş yoğunluğundan topikle ilgilenemedim. ınşallah herkes iyidir.

Geçmişe bakıp geliyorum.

canım çok geçmiş olsun, bu kadar üzme kendini bak bütün kontrollerin yapılmış, bencede erken doğum değildir, sen kendini fazla yormamaya çalış, allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı

canım senin adına çok üzüldüm inanan, geçmiş olsun..
kontrollerde senin ve bebeğin sağlığı yerinde görünmüş çok şükür,bence biraz ayaklarını uzatıp dinlenmeye çekilirsen bu durum kısa zaman içersinde geçecektir,benim arkadaşımda olmuştu bol bol dinlendi ve zamanında güzel bir doğumla bebeğine kavuştu inşallah bizler de zamanında sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize :Saruboceq:

üzme kendini olur mu canım...

Herkese günaydın..

Geçmiş olsun canım..
Rahim ağzının 1 parmak açıklığına birşey diyemem ama polip çok önemli birşey değil benim bildiğim ya da erken doğuma sebebiyet verdiğini ben bilmiyorum açıkcası..
Yanlış yönlendirmek istemem tabi....Doktorun da sana doğumdan sonra aldırırsın demiş..
Şöyle ki:
2 sene önce rutin kontrollerimin birinde ufak bir polipe rastlanmıştı.Adet kanamalarında düzensizlik yapabilir, alınması lazım dedi doktor ve o an aldı zaten ne olduğunu anlamadım bile..Sonra fitil verdi kullandım o kadar..
Yani çok basit bir işlem ama ben seni yine de yanlış yönlendirmek istemem de polipin şu an bir zararı olduğunu düşünmesem de yine de doktoruna iyice sor kulaktan dolma bilgilerle ya da bizim burda yazdıklarımızla olmaz bu iş..

Canım erken doğum riski herzaman ilişkiyle alakaı değil ki..
Başka sebepler de olabilir ama senin o hafif kanaman zaten polip kaynaklı bence de..
Tabii sen yine doktoruna ayrıntıları tekrar sor, erken doğum riski hafife akmaya gelmez..

Çok geçmiş olsun ..

Gözün aydın..:ecrin_bebek:

günaydın güzel anneler ve minik bebişleri...

bugün bizde erkenciyiz pekte erken sayılmaz ama bizim için başarı erkenci olmak

ayy canım benim biz herşeyden çok etkileniyoruz biliyorum kötü bir haber duymak zor ama bence sen inanmamayı tercih et. bazen söyleninlerin altından farklı şeyler çıkabiliyor. bana da bebek hiperekojen bağırsaklı bu çocuk down sendromlu doğabilir dediklerinde bende hem amniyosentez yaptırmaya korkmuştum hem de günlerce ağlamaktan helak olmuştum. ama bana dediler inanmamayı tercih et iyisini düşün nitekim öle yaptım ve bir daha ki kontrolde hastaneyi değiştirdim daha detaylı incelemeler soucunda bebeğin turp gibi olduğu ortaya çıktı. aslında verdiğim örneğin seninkiyle alakası yok biliyorum ama demek istediğim kendini benim gibi helak etmemen ne olur hep iyi düşün hep güzel düşün inan bana güzel şeyler oluyor öpüyorum seni :asigim: :asigim::1hug:

anammm maşallah maşallahh 1200 gram ayy ne güzel ya çok sevindim 27 hatfalık olunca öyle oluyor herhalde benim dah abugün 23 +6 muayene olmaya gitsem yine küçümenciktir. tekrar maşallah diyorum bebişe annesi

yasvib,doktoruna ciğer geliştirici iğneyi sor istersen canım.

Yavsib çok çok geçmiş olsun canım...

Nedense benim içime kötü bişe olduğu doğmuyor. Bol bol dinlen kendine dikkat et, moralini yüksek tutu canım.

Allah herşeyin hayırlısını versin. Bebişlerimizin zamanında, sağlıklı doğmasını nasip etsin.

Amin inşallah.:Saruboceq:
Saat 2,5 da biz de doktor amcaya gidiyoruz..

Fantastika maşallah kuzuna yaa kocaman olmuş. Allah nazardan saklasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…