2010 Temmuz Anneleri : )

günaydınn kızlarr

yavsib geçmiş olsun cnm merak etme inş. bişi olmayacak kuzucuğuna biraz dinlenirsen geçer umarım her şey.
fantastika maşallah senin ufaklıkta baya büyümüş, Rabbim sağlıcakla kucağımıza alacağımız günleride göstersin inş.

Gözün aydın..:ecrin_bebek:

anammm maşallah maşallahh 1200 gram ayy ne güzel ya çok sevindim 27 hatfalık olunca öyle oluyor herhalde benim dah abugün 23 +6 muayene olmaya gitsem yine küçümenciktir. tekrar maşallah diyorum bebişe annesi

Fantastika maşallah kuzuna yaa kocaman olmuş. Allah nazardan saklasın.

teşekkür ederim kızlar olumunekankayizsmile

teşekkür ederim sulecik, dileğine yürekten amin diyorum :Saruboceq:

Günaydınn günaydınn günaydınnnnzemuszemus​

Yavsib geçmiş olsun...Herşey biranda olup bitiyor şuraya bak ya...hayırlısı ile atlatır hayırlısı ile alırsın inş.bebeğini kucağına canım...Üzme kendini bol bol dinlen...

Günaydınnndelikafadulden
Oyy maaşallahh büyümüş kızın yaa...Darısı bizlerin başına heyecanla bekliyorum 1 kiloyu geçtiği günleri inş...

kızlar bu arada şeker testimi yaptırdım açlık şekerim 79 tokluk şekerim 95 çıktı doktor çok ii dedi bebişim saglıklıymıs suyum çok iimiş ama bu aylarda suyun erken gelmesi durumu olabiliyomus bunun için günde 4 lt sıvı tüket dedi tedbir amaçlı 4 lt nasıl tüketecksem artık akannehir

Günaydın arkadaşlar...
Yasvib geçmiş olsun canım.

kızlar bişe sorucam size ben bebgin ismini derin düşündüm ama başına isim arıyoduk ben eşime defne derin olsun dedim çok mu saçma oldu 2 adet d harfiyle kaydirigubbakcemile3

kızlar bişe sorucam size ben bebgin ismini derin düşündüm ama başına isim arıyoduk ben eşime defne derin olsun dedim çok mu saçma oldu 2 adet d harfiyle kaydirigubbakcemile3

Ay benim kızıma adaş mı geliyor yani?
Olur canım neden olmasın..
Ama hangisini 1.isim olarak kullanacaksanız nüfusa onu ilk olarak yazdırın derim..

Çünkü 2 isim konulsa da pratikte 2 isim aynı anda kullanılmıyor genelde..Özellikle eğitim hayatında_yazışmalarda vs.. herkes ilk isimi tercih ediyor ilk etap nedense..
Kendimden ve oğlumdan biliyorum..

cnm derin defne güzel olmuyo defne derin düşündüm eşiminde hep 2. ismi kullanılıyo gerçi derin de güzel defnede hangısı kullanılırsa kullanılsın farketmez dogru sende defne koyacaktın kızının adını inşallah bu isimde karar kılarızda adaş olur kızlarımız zemuszemus

Ya kızlar benim sağ ayağımda uyuşma olmaya başladı karıncalı karıncalı böyle...Sizde de oluyormu acaba tek bendemi merak ettim neden oluyor diye...

evet Derin Defne de hoş gelmiyor kulağa..CADIARZU haklısın..

Defne Derin daha mantıklı gibi..

Hadi bakalım..hihoyyyt

Ya kızlar benim sağ ayağımda uyuşma olmaya başladı karıncalı karıncalı böyle...Sizde de oluyormu acaba tek bendemi merak ettim neden oluyor diye...

cnm benımde sag ayagımda uyuşma ara ara kasılmalar oluyodu doktor su tüketimini çogalt dedi bol su iç hergün süt veya süt ürünleri tüket dedi bi de ayrıyetten diasparol magnezyum verdi cnm korkma opuyorumnanaktan

bide uyusmanın karıncalanmanın nedenı ayagının sarkık olması mümkün oldugu kadar sarkıtma ayagını uzat dedi karıncalanmada olmaz şişlikte dedi çalısıyosun sen mümkün degıldır belkı ama masa başı çalısıyosan bi tabureye uzatabılırsın ayaklarını cnm

Bende kasılma yok canım da hani ayağının üzerine oturursun nasıl uyuşur karıncalı gibi olur öyle bir durum var...Magnezyum diasporal kullanıyorum hergün süt içiyorum peynir,yumurta tüketiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…