Gözün aydın..:ecrin_bebek:
anammm maşallah maşallahh 1200 gram ayy ne güzel ya çok sevindim 27 hatfalık olunca öyle oluyor herhalde benim dah abugün 23 +6 muayene olmaya gitsem yine küçümenciktir. tekrar maşallah diyorum bebişe annesi
Fantastika maşallah kuzuna yaa kocaman olmuş. Allah nazardan saklasın.
günaydınn kızlarr
yavsib geçmiş olsun cnm merak etme inş. bişi olmayacak kuzucuğuna biraz dinlenirsen geçer umarım her şey.
fantastika maşallah senin ufaklıkta baya büyümüş, Rabbim sağlıcakla kucağımıza alacağımız günleride göstersin inş.
arkadaslar herkeze slm dün başıma gelen birseyi paylaşmak istiyorum canım çokk sıkkın ve desteklerinize ihtiyacım var.dün sabah kalktım ve tuvaletten sonra bir baktım ince pedimin üzerinde haif bir kan lekesi ama tam kırmızı degil leke baktım haif tuvalet kagıdınada bulaştı.hemen doktora gitmek istedim tedirgin oldum.doktoer ultrasonla bebge baktı bişey yok gayet iyi hersey yolunda,ultrasonla rahim kanalımı ölçtü oda iyi,nts ye bagladı bebgin kalp atımlarına baktı oda iyi,bide rahim agzı genişlige baktır dedi yukarda ebeler baktı o ne zor bişeymiş allhım öldüm öldüm dirildim 1 parmak kalınlıgında açıklık var dedi bunun üzerine doktorum erken doğum olabilir diye teshis koydu hemen fakülteye git yatış al muayene old dedi.gittim tabiii ben yıkıldım nasıl üzgünüm doktorlar muayene etmek istedi dogal olarak birde orda baktılar alttan ordaki doktor rahim ucunda polip oldugunu ve kanmanın bundan oldugunu söyledi.bunu dogumdan sonra aldırmamı tavsiye etti,ve bu genişlige her gebede oldugunu dikkate almadıklarını söyledi onlarda bebgi inceledi iyi hersy,ve rahim kasılmalarımı ölçtüler hiç bişey yok oda iyiagrım zaten yok ne karında ne kasıkta bir fitil yazıp vagi_hex yolladılar erken dogum olmayacagını düşündügünü söylediler .KİME İNANANCAGIMI SASIRDIM ÇOK ÜZGÜN VE SASKINIM NE YAPACAGIMI BİLMİYORUM BANA YARDIM EDİNsenağlama
günaydın güzellerrr..
dün kontrole gittik kızım büyümüş, 1200 gr, 36 cm. dil çıkardı bize :) dr. herzaman yakalayamayız bu görüntüyü dedi, tekrar tekrar izletti.. bende dedim şimdi dil çıkardı, bi dahaki muayneye herhalde nanik yapar bize :))
günaydın kızlar opuyorumnanaktan
Amin inşallah.:Saruboceq:
Saat 2,5 da biz de doktor amcaya gidiyoruz..
kızlar bişe sorucam size ben bebgin ismini derin düşündüm ama başına isim arıyoduk ben eşime defne derin olsun dedim çok mu saçma oldu 2 adet d harfiyle kaydirigubbakcemile3
Ay benim kızıma adaş mı geliyor yani?
Olur canım neden olmasın..
Ama hangisini 1.isim olarak kullanacaksanız nüfusa onu ilk olarak yazdırın derim..
Çünkü 2 isim konulsa da pratikte 2 isim aynı anda kullanılmıyor genelde..Özellikle eğitim hayatında herkes ilk isimi tercih ediyor ilk etap nedense..
Kendimden ve oğlumdan biliyorum..
cnm derin defne güzel olmuyo defne derin düşündüm eşiminde hep 2. ismi kullanılıyo gerçi derin de güzel defnede hangısı kullanılırsa kullanılsın farketmez dogru sende defne koyacaktın kızının adını inşallah bu isimde karar kılarızda adaş olur kızlarımız zemuszemus
Ya kızlar benim sağ ayağımda uyuşma olmaya başladı karıncalı karıncalı böyle...Sizde de oluyormu acaba tek bendemi merak ettim neden oluyor diye...
evet Derin Defne de hoş gelmiyor kulağa..CADIARZU haklısın..
Defne Derin daha mantıklı gibi..
Hadi bakalım..hihoyyyt
Ya kızlar benim sağ ayağımda uyuşma olmaya başladı karıncalı karıncalı böyle...Sizde de oluyormu acaba tek bendemi merak ettim neden oluyor diye...
Allah allah..
Fazla oturmaktan mı diycem ama sen çok da oturmuyorsun.Bilmem ki..Hiç olmadı bana?
cnm benımde sag ayagımda uyuşma ara ara kasılmalar oluyodu doktor su tüketimini çogalt dedi bol su iç hergün süt veya süt ürünleri tüket dedi bi de ayrıyetten diasparol magnezyum verdi cnm korkma opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?