günaydın güzellerrr..
dün kontrole gittik kızım büyümüş, 1200 gr, 36 cm. dil çıkardı bize :) dr. herzaman yakalayamayız bu görüntüyü dedi, tekrar tekrar izletti.. bende dedim şimdi dil çıkardı, bi dahaki muayneye herhalde nanik yapar bize :))
Amin inşallah.:Saruboceq:
Saat 2,5 da biz de doktor amcaya gidiyoruz..
kızlar bu arada şeker testimi yaptırdım açlık şekerim 79 tokluk şekerim 95 çıktı doktor çok ii dedi bebişim saglıklıymıs suyum çok iimiş ama bu aylarda suyun erken gelmesi durumu olabiliyomus bunun için günde 4 lt sıvı tüket dedi tedbir amaçlı 4 lt nasıl tüketecksem artık akannehir
bende yarın doktora gidicem kızımı görmeyeli bir ay oldu çok özledim onu... son zamanlarda hızla karnım şişiyo sanki kendimi hep çok şişkin hissediyorum sizlerde de çok şişkinlik oluyomu?
Allah allah canım enteresan bizim sağlık ocağı peşimden koşturuyor burda bir kaç gün gitmiyeyim evi arıyorlar...Gayette güzel ilgileniyorlar hemşiremden çok memnunum ben.İdrar kültürü yapmıyabilirler oda detaylı bir inceleme olduğu için...
bende yarın doktora gidicem kızımı görmeyeli bir ay oldu çok özledim onu... son zamanlarda hızla karnım şişiyo sanki kendimi hep çok şişkin hissediyorum sizlerde de çok şişkinlik oluyomu?
ben de de akşamları özellikle çok şişlik oluyo çatlıcak gibi hissediyorum
meraba kızlar bugün giremedim nasılsınız?
günaydınlar herkese:))))
Aynen..
Eve kadar gelmişler benim için de kontrollere gelmiyor diye..
Geçen tetanoz aşısı yaptırmaya gittim bırkamadılar.
Kilo kontrolu, tansiyon kontrolu, bebeğin kalp atışlarını da dinleyelim): idrar tahlili de yapalım derken zor çıktım valla..(idrar tahlilini detaylı yapmadıla ama çubuk batırıp renk değişimine göre)
Hepsine de baktılar.
Bizim burası hiç kalanalık olmuyor belki onla alakalıdır.
iyiyiz....sen_?
meraba kızlar bugün giremedim nasılsınız?
valla niye geldiniz dediler bana hamileyim dedim. bi sorununz mu var dedi hemşire. dedim kayıt yaptırıcam ve idrar tahlilim vardı. burda tahlil yapmıyoruz kayıta da gerek yok soracağınız bişi varsa dışarda bekleyin hastalar bitince ilgileniriz dediler. çıktım ben de. bebeğin aşıları için mutlaka kayıt yaptırmak gerekiyor dimi. valla bu gidişle aşıları da özelde yaptırırım ben hemşire biraz kaba saba bişeydi.
Haydaaa..İlk defa duydum..
Ben ilk, oğlum için gitmiştim aylar önce yeni hamileydim daha..
Neyse gittik sabah, orda tesadüfen oğluma bakan hemşireye hamile olduğumu söyledim öylesine..
Amaann hemen arkadaşını çağırdı hemen sizi de gebelik takibine alıcaz dedi..
Gerek yok, benim doktorum var gidiyorum yeni başladım, dedim.
Olsun biz de ilgilenicez dedi.
Anket yaptılar, gebelik kaydı açtılar, kilo, tansiyon vs yaptılar her ay gelin dediler ama ben gitmiyorum tabii aşılar dışında..
Bu arada bebeğin aşıları için sağlık ocakları birebir.Ne diye gidicen özele falan..
Neyse..Demek heryerde aynı değil..
Haydaaa..İlk defa duydum..
Ben ilk, oğlum için gitmiştim aylar önce yeni hamileydim daha..
Neyse gittik sabah, orda tesadüfen oğluma bakan hemşireye hamile olduğumu söyledim öylesine..
Amaann hemen arkadaşını çağırdı hemen sizi de gebelik takibine alıcaz dedi..
Gerek yok, benim doktorum var gidiyorum yeni başladım, dedim.
Olsun biz de ilgilenicez dedi.
Anket yaptılar, gebelik kaydı açtılar, kilo, tansiyon vs yaptılar her ay gelin dediler ama ben gitmiyorum tabii aşılar dışında..
Bu arada bebeğin aşıları için sağlık ocakları birebir.Ne diye gidicen özele falan..
Neyse..Demek heryerde aynı değil..
Evet Denizcim aynen öyle muamele görüyoruz çokta memnunum.Bu ay yine gidicem 2.tetanoz aşımız var...
valla niye geldiniz dediler bana hamileyim dedim. bi sorununz mu var dedi hemşire. dedim kayıt yaptırıcam ve idrar tahlilim vardı. burda tahlil yapmıyoruz kayıta da gerek yok soracağınız bişi varsa dışarda bekleyin hastalar bitince ilgileniriz dediler. çıktım ben de. bebeğin aşıları için mutlaka kayıt yaptırmak gerekiyor dimi. valla bu gidişle aşıları da özelde yaptırırım ben hemşire biraz kaba saba bişeydi.
flowersun nerdekine gittin?
ben ortaköyde oturuyorum burdakine gittiğimde hemen kayıt yaptılar, bilgi verdiler, kilo, tansiyon ölçtüler.
tetanoz aşımı yaptırdım önümüzdeki ay ikinci doz için gideceğim.
elevit kullanıp kullanmadığımı sordular bitince gel verelim dediler.
haftaya da kan tahlili için gidicem.
kan sayımı yapıcaklar galiba.
her sağlık ocağı farklı bir uygulama mı yapıyor acaba?bilmiyorumkismile
bir de benim gittiğim sağlık ocağının üstünde ana sağlık merkezi.
senin gittiğin neydi?
valla ben istanbulda şişlide gittim böyle. yoksa izmirde kardeşimin bebeği için de eve özel telefon ediyolar oğlunuzun aşı zamanı geldi gelin diye. ben de burdan okuyorum işte sağlık ocağına gittim tahlil yaptırdım filan diye. ama ben sadece oraya gidebilirmişim dimi. başka bir sağlık ocağına gidemez mişim. nereye bağlıysam oraya mı gidebiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?