Moralim çok bozuk. 10 gün önce başka dr a gittiğim zamandan bu yana bebeklerimin kilosunda değişiklik olmamış..Bu dr da aynı çıktı.sadece 10 gr almış gibiler nasıl olur anlamadım ya.bir de serklaj tutuyor bebekleri dedi..10 gün önce başka dr da rahim ağzı uzunluğu 3 cm di..bu dr 1,5 cm ölçtü..Bebeklerin 32. haftadan önce doğma riski varmı diye fetal fibronektin diye vajinadan sıvı alıp test yaptı..Allaha şükür negatif çıktı.Erken doğum riski yokmuş..Ama nasıl olur da bebekler hiç kilo almamış olurlar..2 ultrason arasında bu kadar mı fark olur..Hem test için hem de muayne için 421 TL aldılar..Yuhhh diyorum..Bir ay sonrası için randevu aldım ama bir daha aynı yere gitmicem sanırım...:1no2:
günaydın capricaannnnn :))
günaydın herkeseeeee opuyorumnanaktan
Günaydın canım...opuyorumnanaktan
Nasılsın bugün?
herkese ii akşamlar kızlar hepinizi çok özledimmm
ben iyiyim oğluşum da aşırı hareketlendiii
geceleri uytmuyorr
grip oldum birazz ve aşırı mide yanması sorunum war warmı böyle sorunu olan kızlarr inş. hepiniz iisinizdir kendinize çok ii bakın öpüorum sizleri
çok şükür canım eşimi işe yolladım azıcık nette takılayım dedim :)) senin işler yoğun sanırım dün hiç yoktun(( çok yorma kendini.
evet canım maalesef bu aralar çok yoğunum.
Ayın 15'inde denetlememiz var ona hazırlanıyorum.
Aynı zamanda o gün akşam da kontrolümüz var. Bakalım bebişim nasıl olmuş çok merak ediyorum.hihoyyythihoyyyt
Günaydın güzel anneler...
Nasılsınız,ben çok iyiyim.
Dün akşam yakışıklımı gördük.
Büyümüşüz teyzeleri 24+1 dedi haftama doktorum.800 gr ve 34 cm olmuşuz özellikle yazıyorum çünkü iyi mi küçük mü bilmiyorum.
Doktorum heeerşeye iyi dediği için pek de güvenemiyorum.
Ama çok sevimli olmuş.
Bizi korkuttu biraz dün pek harreket etmeyince ben de hadi gidelim dedim eşim benden aceleci hemen gidelim dedi.
Özlemişiz keratayı.
Güll canım nasılsın ne zamandır seninle karşılaşmıyoruz.
Şimdi göbüş topicine baktım,nasıl güzel olmuşsunuz maşallah.
Nasıl gidiyo tatlım?
günaydın arkadaşlar, mutlu cumalar herkesee
Büyümüşüz teyzeleri 24+1 dedi haftama doktorum.800 gr ve 34 cm olmuşuz özellikle yazıyorum çünkü iyi mi küçük mü bilmiyorum.
Ama çok sevimli olmuş.
Bizi korkuttu biraz dün pek harreket etmeyince ben de hadi gidelim dedim eşim benden aceleci hemen gidelim dedi.
Özlemişiz keratayı.
ayyy hadi hayırlısı güzel haberlerle gelirsin inşallah bizimde pztesi bakalım iple çekiyorum biranönce gelsin kontrol saati diye)))
Ama çok sevimli olmuş.
Özlemişiz keratayı.
günaydın arkadaşlar, mutlu cumalar herkesee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?