2010 Temmuz Anneleri : )

Günaydın kızlar...

Sonunda haftasonu geldi.
:dance::dance::dance:

günaydın capricaannnnn :))

günaydın herkeseeeee opuyorumnanaktan

Canım bozma moralini dediğin gibi farklılıklar da olmuş olabilir ki olmasa bile onlarda bir süreçten geçiyorlar. Belki çok hızlı gelişince taşıma problemin olacak Allah her zaman bizleri düşünür. Diğer kontrolüne kadar beslenmene önem göster temel olmazsa olmazları mutlaka tüket gereksizlerden kaçın bak gör ki kontrolünde güzel sonuçlar çıkacaktır.:lepi::lepi:

Bu aralar kendini psikolojik ve fizyolojik olarak fazla mı yıprattın?

Maşallah oğluşuna canım benimki de kıpır kıpır annesinin kuzusu...

Çok geçmiş olsun aman son zamanlara geldik artık kendine dikkat et.

benim mide şikayetim arda sırada oluyor o da yediğin bişeyle alakalıdır herhalde...
Çok şükür o yönden rahatım.
Bir arkadaşım şurup şişesini elinden düşüremiyordu.

çok şükür canım eşimi işe yolladım azıcık nette takılayım dedim :)) senin işler yoğun sanırım dün hiç yoktun (( çok yorma kendini.

evet canım maalesef bu aralar çok yoğunum.

Ayın 15'inde denetlememiz var ona hazırlanıyorum.

Aynı zamanda o gün akşam da kontrolümüz var. Bakalım bebişim nasıl olmuş çok merak ediyorum.
hihoyyythihoyyyt

ayyy hadi hayırlısı güzel haberlerle gelirsin inşallah bizimde pztesi bakalım iple çekiyorum biranönce gelsin kontrol saati diye )))

Günaydın güzel anneler...
Nasılsınız,ben çok iyiyim.
Dün akşam yakışıklımı gördük.
Büyümüşüz teyzeleri 24+1 dedi haftama doktorum.800 gr ve 34 cm olmuşuz özellikle yazıyorum çünkü iyi mi küçük mü bilmiyorum.
Doktorum heeerşeye iyi dediği için pek de güvenemiyorum.
Ama çok sevimli olmuş.
Bizi korkuttu biraz dün pek harreket etmeyince ben de hadi gidelim dedim eşim benden aceleci hemen gidelim dedi.
Özlemişiz keratayı.

Güll canım nasılsın ne zamandır seninle karşılaşmıyoruz.
Şimdi göbüş topicine baktım,nasıl güzel olmuşsunuz maşallah.
Nasıl gidiyo tatlım?

gözün aydın tatlım maşallah kuzucuğuna bencede kilosu çok normal zemuszemus

Güll canım nasılsın ne zamandır seninle karşılaşmıyoruz.
Şimdi göbüş topicine baktım,nasıl güzel olmuşsunuz maşallah.
Nasıl gidiyo tatlım?

evet canım yaaa dünde misafirim gelecekti çok bakamadım size önceki günlerde de zaten modem yoktu ( ama artık buralardayım inşallah :)) göbiş büyüdü canım yaaa hele o gün birazda şişliğim vardı dahada büyük görünüyor ama büyük görünmesi pek hoşuma gitti kaydirigubbakcemile3

sende bebişini gördün keyfin yerinde opuyorumnanaktan

maşallah bence gayet iyi kilosuda boyuda, kocaman olmuş annesi :ecrin_bebek:

Hadi gözün aydın canım...

Maşallahı var bebiğinin çok güzel canım.

Kızlar ben dün gece çok değişik bir rüya gördüm.

Hayır olsun diyin de anlatayım...
kaydirigubbakcemile3

kızlar gece nefesim tıkandı, ödüm koptu, bi uyandımki nefes alamıyorum, oksürmeye başladım yazık eşimde korktu çok, bi süre sonra kendime geldim ama boğazımda gıcığı kaldı, zaten öksürüp duruyodum.. sanırım sırt üstü dönmüşüm uyurken, onu engelleminin bi yolunu bulmak lazım, yastık koyuyordum bir ara arkama ama hiç rahat olamıyor insan öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…