2010 Temmuz Anneleri : )

Flowersun, kendi semtine gideceksin şekerim.
sorun burda sanırım:)

yok kendi semtimdekine gittim zaten. ama ordan memnun kalmayınca sordum başka biyere gidebiliyor muyum diye. aradım bir ana sağlık merkezine adliyenin yanında bi yer varmış sağlık bakanlığına bağlı oraya gidip şikayet etçekmişim. zaten ekim ayında aile hekimliğine geçiliyormuş sağlık ocakları kaldırılacakmış.

Benimde öyle olmuştu işyerime yakın sağlık ocağına gittim ilk önce artık biz bakamıyoruz Aile Hekimliği başladığı için dediler...Yani ikametgahın nereye kayıtlıysa oraya gidiyorsun canımm...

İyide zaten Aile Hekimliğine geçildi ki...O yüzden herkes kendi semtine bağlı sağlık ocaklarına gidebiliyor istediğin yerde muayene olamıyosun...

İyide zaten Aile Hekimliğine geçildi ki...O yüzden herkes kendi semtine bağlı sağlık ocaklarına gidebiliyor istediğin yerde muayene olamıyosun...

ya bilmiyorum okmeydanındaki ana sağlık ocağını aradım o öyle bişiler söyledi ama belki ekim ayında geçildi demiştir ben yanlış anlamışımdır.

iyi ne olsun uğraşıyoz. kurabiye mi yapıyosun? ohh şeker yüksek olmasaydı ben de yerdim kurabiye filan. afiyet olsun sizeee.

canım bende aşırı şişkinlik olmuştu. 2 sebebi olabilir 1.si gaz ve kabızlıktır. 2.sü de şekerden olabiliyor. 2.ye dikkat şeker önemli.

bende şeker yüklemesi henüz yapılmadı belki yarın gidişimde ne zaman yapacağımı söyler ama ben zaten çok fazla şeker seven biri değilim inş. şekerle ilgili bişi çıkmaz.

bizim sağlık ocağındaki hemşirelerde çok güzel ilgileniyorlar hatta doktordan bile daha ilgililer diyebilirim.

Akşam yemeğini hafif tutmayınca ben de öyle oluyorum..
Bu yüzden akşam yemekleri çok hafif bende.

NE YİYOSUN AKŞAM YEMEKLERİNDE BEN DE FAZLA KAÇIRMIYORUM ASLINDA EKMEK 1 DİLİM SALATA MUHAKKAK, YOĞURT VE ÇORBA DA OLUYO GENELDE. BİRDE ANA YEMEK NE VARSA İŞTE AMA AZ AZ YİYORUM. ACABA TEK ÇEŞİT Mİ YEMEM LAZIM ÇOK MU KARIŞTIRIYORUM.

bizim sağlık ocağındaki hemşirelerde çok güzel ilgileniyorlar hatta doktordan bile daha ilgililer diyebilirim.

bizim ki de ilgili sanırım eşim bi ara sağlık raporu almak için uğramış muhabbet filan benden konu açılınca demişler muhakkak eşin gelsin bi ara kaydını yapalım takip edelim filan diye ama ben hiç tınmadım. demek bebeğin aşıları için gerekliymiş, uğriyim bari bi ara ben de hatırları kalmasın delikafadulden

Yoo hemen hemen aynı benim de..
Ama az yemeğe çalışyıroum yani hani tıka basa kalkmıyorum sofradan..
özellikle başka birsine yemeğe gittiğimizde falan biraz fazla kaçırınca, arkadan çaydı meyveydi derken resmen geriliyor karnım ve gerçek anlamda rahatsız oluyorum ..
Bu yüzden özellikle kendi anneme yemeğe gittiğimde az az yemeğe çalışıyorum artık..

Moralim çok bozuk. 10 gün önce başka dr a gittiğim zamandan bu yana bebeklerimin kilosunda değişiklik olmamış..Bu dr da aynı çıktı.sadece 10 gr almış gibiler nasıl olur anlamadım ya.bir de serklaj tutuyor bebekleri dedi..10 gün önce başka dr da rahim ağzı uzunluğu 3 cm di..bu dr 1,5 cm ölçtü..Bebeklerin 32. haftadan önce doğma riski varmı diye fetal fibronektin diye vajinadan sıvı alıp test yaptı..Allaha şükür negatif çıktı.Erken doğum riski yokmuş..Ama nasıl olur da bebekler hiç kilo almamış olurlar..2 ultrason arasında bu kadar mı fark olur..Hem test için hem de muayne için 421 TL aldılar..Yuhhh diyorum..Bir ay sonrası için randevu aldım ama bir daha aynı yere gitmicem sanırım...:1no2:

herkese ii akşamlar kızlar hepinizi çok özledimmm
ben iyiyim oğluşum da aşırı hareketlendiii
geceleri uytmuyorr
grip oldum birazz ve aşırı mide yanması sorunum war warmı böyle sorunu olan kızlarr inş. hepiniz iisinizdir kendinize çok ii bakın öpüorum sizleri

canım sen üzülürsen bebişlerinde üzülür sen kendinide bebeklerinide allaha emanet et hareketlerine ve çok yorulmamaya dikkat et tabi beslenmenede özen göster. hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…