ben bursaya geliyim eniyisi:1rolleyes:
Flowersun, kendi semtine gideceksin şekerim.
sorun burda sanırım:)
Canım orası doğru..
İkamet ettiğin semtin sağlık ocağı bakıyor artık..Eskiden yoktu bu..
ben gebelik testi için iş yerime yakın sağlık ocağına gitmiştim.. biz bakamayız semtinizinkine gideceksiniz ..demişlerdi..Gebelik testi yapmadılar yani..
Onla akalalıysa, kanunlar böyle artık..
yok kendi semtimdekine gittim zaten. ama ordan memnun kalmayınca sordum başka biyere gidebiliyor muyum diye. aradım bir ana sağlık merkezine adliyenin yanında bi yer varmış sağlık bakanlığına bağlı oraya gidip şikayet etçekmişim. zaten ekim ayında aile hekimliğine geçiliyormuş sağlık ocakları kaldırılacakmış.
yaa halide edip adıvar mahallesi sağlık ocağına gittim. başka biyere gidebilir miyim bilmiyorum ki. böyle köhne eski 2 odalı bi yerdi. ve tıklım tıklımdı doktor var hep çocuklu kadınlar vardı. hiç ilgilenmediler benle yaa.[/QUOT
Şişli büyük ilçe olduğu için kalabalıktır orası. bence uygulama her yerde aynıdır ama kalabalık diye bazen baştan savma olabilir. ohaoldumsmile
burdakine gelebilsen keşke her zaman bomboş.
hatta ben ilk gittiğimde hemşireler türk kahvesi içiyorlardı zorla bana da istediler.
canım çeker diye:)
en azından tahliller aşılar için iyi olurdu senin için:sinifsinif:
yaa halide edip adıvar mahallesi sağlık ocağına gittim. başka biyere gidebilir miyim bilmiyorum ki. böyle köhne eski 2 odalı bi yerdi. ve tıklım tıklımdı doktor var hep çocuklu kadınlar vardı. hiç ilgilenmediler benle yaa.[/QUOT
Şişli büyük ilçe olduğu için kalabalıktır orası. bence uygulama her yerde aynıdır ama kalabalık diye bazen baştan savma olabilir. ohaoldumsmile
burdakine gelebilsen keşke her zaman bomboş.
hatta ben ilk gittiğimde hemşireler türk kahvesi içiyorlardı zorla bana da istediler.
canım çeker diye:)
en azından tahliller aşılar için iyi olurdu senin için:sinifsinif:
gelemiyomuşum ki işte. amaan ne bileyim. ben oraya gidemem valla köhne bir bina bisürü insan canından bezmiş hemşire. bilmiyorum sabah 8 buçukta orda olmak lazım ya da. ben 9 da gittim tıklım tıklımdı.neyse şu idrar tahlilimi türkiye hastanesinde para verip yaptırıyım napim.
İyide zaten Aile Hekimliğine geçildi ki...O yüzden herkes kendi semtine bağlı sağlık ocaklarına gidebiliyor istediğin yerde muayene olamıyosun...
ne olsun şeker akşama misafirim var hazırlık yapıyorum arada da size takılıyorum :)) sen nasılsın???
ayyy canım hadi hayırlısı bizde pztesi sabah gidicez bende ösledim pek yawssss :)))
canım şişkinlik bende de oluyor zaman zaman. bazen kabız oluyorum bazende gaz sıkıntısından oluyor((
canım bende aşırı şişkinlik olmuştu. 2 sebebi olabilir 1.si gaz ve kabızlıktır. 2.sü de şekerden olabiliyor. 2.ye dikkat şeker önemli.
Akşam yemeğini hafif tutmayınca ben de öyle oluyorum..
Bu yüzden akşam yemekleri çok hafif bende.
bizim sağlık ocağındaki hemşirelerde çok güzel ilgileniyorlar hatta doktordan bile daha ilgililer diyebilirim.
NE YİYOSUN AKŞAM YEMEKLERİNDE BEN DE FAZLA KAÇIRMIYORUM ASLINDA EKMEK 1 DİLİM SALATA MUHAKKAK, YOĞURT VE ÇORBA DA OLUYO GENELDE. BİRDE ANA YEMEK NE VARSA İŞTE AMA AZ AZ YİYORUM. ACABA TEK ÇEŞİT Mİ YEMEM LAZIM ÇOK MU KARIŞTIRIYORUM.
Moralim çok bozuk. 10 gün önce başka dr a gittiğim zamandan bu yana bebeklerimin kilosunda değişiklik olmamış..Bu dr da aynı çıktı.sadece 10 gr almış gibiler nasıl olur anlamadım ya.bir de serklaj tutuyor bebekleri dedi..10 gün önce başka dr da rahim ağzı uzunluğu 3 cm di..bu dr 1,5 cm ölçtü..Bebeklerin 32. haftadan önce doğma riski varmı diye fetal fibronektin diye vajinadan sıvı alıp test yaptı..Allaha şükür negatif çıktı.Erken doğum riski yokmuş..Ama nasıl olur da bebekler hiç kilo almamış olurlar..2 ultrason arasında bu kadar mı fark olur..Hem test için hem de muayne için 421 TL aldılar..Yuhhh diyorum..Bir ay sonrası için randevu aldım ama bir daha aynı yere gitmicem sanırım...:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?