Kızlar ben dün gece çok değişik bir rüya gördüm.
Hayır olsun diyin de anlatayım...kaydirigubbakcemile3
sağol canım evet hayırlı cumalar hepimize :)))
Günaydın canım...opuyorumnanaktan
Sana da hayırlı cumalar olsun.
Kızlar ben dün gece çok değişik bir rüya gördüm.
Hayır olsun diyin de anlatayım...kaydirigubbakcemile3
kızlar gece nefesim tıkandı, ödüm koptu, bi uyandımki nefes alamıyorum, oksürmeye başladım yazık eşimde korktu çok, bi süre sonra kendime geldim ama boğazımda gıcığı kaldı, zaten öksürüp duruyodum.. sanırım sırt üstü dönmüşüm uyurken, onu engelleminin bi yolunu bulmak lazım, yastık koyuyordum bir ara arkama ama hiç rahat olamıyor insan öyle
kızlar gece nefesim tıkandı, ödüm koptu, bi uyandımki nefes alamıyorum, oksürmeye başladım yazık eşimde korktu çok, bi süre sonra kendime geldim ama boğazımda gıcığı kaldı, zaten öksürüp duruyodum.. sanırım sırt üstü dönmüşüm uyurken, onu engelleminin bi yolunu bulmak lazım, yastık koyuyordum bir ara arkama ama hiç rahat olamıyor insan öyle
Herkese günaydın.
Yaaa evet ben de dün gece çok garip rüyalar gördüm.
hormonlar işte bize oyunlar ediyoo.
Bu arada kızlar dün gittim kendime babanne sütyeniyle kilodu aldım resmen:)))):roflol:
Ben eskiden 75 beden sütyen kullanırdım,dün aldıklarım 90 ve de desteksiz telsiz bildiğiniz babanne sütyeni kendime inanamıyorum ama nasıl rahatlar ohhhh.Zaten desteğe geerek yok kendinden doğal silikonlu gibiler maşallah.Emzirdikten sonra sönüp sarkmazlar inşallah.
benim gögüslerimden süt geliyordu. Panik oluyorum aynanın karşısına geçiyorum bir bakıyorum var olan sağ göğsümün altında bir ufak gögüs daha var. Ucu böyle beyazımsı olmuş ben de burda kitle olmuş herhalde diyorum sıkayım da iltihabı çıksın diyorum. Sıkınca hem küçük göğüsten hem de diğer göğüslerimden süt fışkırıyor resmen. başlıyorum ağlamaya süt geldiyese şimdi kasılmalarım başlar bebişim zamanında doğamayacak diyorum. O sırada gerçekte de ağlyormuşum eşim uyandırdı yine ne oldu hayırdır neden ağlıyorsun diye...
Hayır olur inşallah...
Galiba ben bu erken doğumun fazla etkisinde kalıyorum. Gün geçtikçe korkularım artıyor.
Günaydın güzel anneler...
Nasılsınız,ben çok iyiyim.
Dün akşam yakışıklımı gördük.
Büyümüşüz teyzeleri 24+1 dedi haftama doktorum.800 gr ve 34 cm olmuşuz özellikle yazıyorum çünkü iyi mi küçük mü bilmiyorum.
Doktorum heeerşeye iyi dediği için pek de güvenemiyorum.
Ama çok sevimli olmuş.
Bizi korkuttu biraz dün pek harreket etmeyince ben de hadi gidelim dedim eşim benden aceleci hemen gidelim dedi.
Özlemişiz keratayı.
Canım erken doğum riskin yokmuş ne güzel işte sevinsene..Moralim çok bozuk. 10 gün önce başka dr a gittiğim zamandan bu yana bebeklerimin kilosunda değişiklik olmamış..Bu dr da aynı çıktı.sadece 10 gr almış gibiler nasıl olur anlamadım ya.bir de serklaj tutuyor bebekleri dedi..10 gün önce başka dr da rahim ağzı uzunluğu 3 cm di..bu dr 1,5 cm ölçtü..Bebeklerin 32. haftadan önce doğma riski varmı diye fetal fibronektin diye vajinadan sıvı alıp test yaptı..Allaha şükür negatif çıktı.Erken doğum riski yokmuş..Ama nasıl olur da bebekler hiç kilo almamış olurlar..2 ultrason arasında bu kadar mı fark olur..Hem test için hem de muayne için 421 TL aldılar..Yuhhh diyorum..Bir ay sonrası için randevu aldım ama bir daha aynı yere gitmicem sanırım...:1no2:
Günaydın güzel anneler...
Nasılsınız,ben çok iyiyim.
Dün akşam yakışıklımı gördük.
Büyümüşüz teyzeleri 24+1 dedi haftama doktorum.800 gr ve 34 cm olmuşuz özellikle yazıyorum çünkü iyi mi küçük mü bilmiyorum.
Doktorum heeerşeye iyi dediği için pek de güvenemiyorum.
Ama çok sevimli olmuş.
Bizi korkuttu biraz dün pek harreket etmeyince ben de hadi gidelim dedim eşim benden aceleci hemen gidelim dedi.
Özlemişiz keratayı.
Ay geçmiş olsun ama sıradan bir öksürük de olabilir.kızlar gece nefesim tıkandı, ödüm koptu, bi uyandımki nefes alamıyorum, oksürmeye başladım yazık eşimde korktu çok, bi süre sonra kendime geldim ama boğazımda gıcığı kaldı, zaten öksürüp duruyodum.. sanırım sırt üstü dönmüşüm uyurken, onu engelleminin bi yolunu bulmak lazım, yastık koyuyordum bir ara arkama ama hiç rahat olamıyor insan öyle
benim gögüslerimden süt geliyordu. Panik oluyorum aynanın karşısına geçiyorum bir bakıyorum var olan sağ göğsümün altında bir ufak gögüs daha var. Ucu böyle beyazımsı olmuş ben de burda kitle olmuş herhalde diyorum sıkayım da iltihabı çıksın diyorum. Sıkınca hem küçük göğüsten hem de diğer göğüslerimden süt fışkırıyor resmen. başlıyorum ağlamaya süt geldiyese şimdi kasılmalarım başlar bebişim zamanında doğamayacak diyorum. O sırada gerçekte de ağlyormuşum eşim uyandırdı yine ne oldu hayırdır neden ağlıyorsun diye...
Hayır olur inşallah...
Galiba ben bu erken doğumun fazla etkisinde kalıyorum. Gün geçtikçe korkularım artıyor.
Herkese günaydın.
Hayır olur inşallah...
Günaydın canım...opuyorumnanaktan
Nasılsın?
Yaaa bir de kızlar sütyen aldığım yere gecelikler pijamalar gelmiş hepsi yeni sezon kısa kollu piere Cardinin ve tabi oldukça tuzlu fiyatlar 50-60 civarı ama ben bayıldım onlara.
Birer takım öyle iyi bişey alsam hastane köşelerinde yazık mı etmiş olurum sizce.Özellikle iikinci bebeişini bakleyenler bana bi fikir verir misiniz?
Hani böyle daha gündelik şeyler mi almak lazım hastaneye ne bileyim kan gövdeyi götürmüyodur herhalde.Hani lohusalıkta adetli gibi olucaz ya batmasın güzelim pijamalar.
Canım sen de benim gibi ffazla endişelisin herhalde.
Normal böyle rüyalar görmemiz.
Ama sanırım korktukça bedenimizi tetikliyormuşuz.
Sakin ve huzurlu olmaya çalış.
Rabbim hepimiz için hayırlısı neyse onu versin.
canım kesinlikle çok etkileniyoruz( bende sancılanıyorum eşim hastaneye götürüyor hastanenin kapısının önünde beni sedyeye alacaklarken ben doğuruyorum sonrasında bebeği getiriyorlar oğlumuz değil kızımız olmuş hemen akabinde elimi kolumu sallaya sallaya hastaneden çıkıyorum eşim falan yok yanımda bebekte yok otobüse binip eve gidiyorum.
İyiyim çok şükür sen de iyisin.)))
İnsan rüyalara kafayı takıyor ama rüyaların büyük bir çoğunluğu da bilnçaltından kaynaklanıyor aslında.
Hayır olur inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?