Geçmiş olsun canım..Artık geceleri de rahat uyuyamıyoruz...Ağırlık oluyor...Çok dikkat etmemiz gerekiyor...
Ay geçmiş olsun ama sıradan bir öksürük de olabilir.
Ben kendime 1 tane pembe pijama takımı aldım.(penye_capri)
Annem de 2 tane biri kırmızı, biri beyaz gecelik almış daha görmedim.
Kırmızı geceliği hastanede giymeyi düşünüyorum.(annem öyle dedi:)
Beyazı eve saklıcam.
1 tane de hastaneye yedek götürmek lazım..
Capri sen mi vermiştin Ten in sitesinin linkini? çok güzel modeller vardı..
Haftasonu Ten in mağazasına gittim burda Zafer Plazada aynı modelleri bulurum diye ama netteki modellerin çoğu yoktu.
Ben kendime 1 tane pembe pijama takımı aldım.(penye_capri)
Annem de 2 tane biri kırmızı, biri beyaz gecelik almış daha görmedim.
Kırmızı geceliği hastanede giymeyi düşünüyorum.(annem öyle dedi:)
Beyazı eve saklıcam.
1 tane de hastaneye yedek götürmek lazım..
Capri sen mi vermiştin Ten in sitesinin linkini? çok güzel modeller vardı..
Haftasonu Ten in mağazasına gittim burda Zafer Plazada aynı modelleri bulurum diye ama netteki modellerin çoğu yoktu.
Siteleri ben keşfediyorum hemşom.Çok küçük bi yerde olduğum için hemen hemen tüm alışveriişlerimi netten yapıyorum.O tenin sitesinden bi gecewlik bi pijama yakım alıcam.Sen geerçeklerini de gördün herhalde nasıl penyeleri iyi dimi tatlım.
Hani desenler şekiller güzelde malı da iyi mi merak ediyodum bakmış olmana sevindim.
Alıyım dimi iyi mi penyesi?
Bu arada sanırım netteki fiyatlar daha uygun ve 50 lira üstüne kargo üscreti almıyorlar.
Deniz güneş ben kalitelileri kendim alıcam ama bi kaç tane de böyle kalın askılı uygun fiyatlı gecelik aldırmak istiyorum anneme.
Ama annem karacabeyde bursaya alışverişe fgidecek bir gün benim için.
Nerden baksın sence.Ona söyleyim de kadıncağız yorulmasın.Kapalı çarşıda güzel modeller var mı?Çok adi olmasın ama.Yine böyle güzel şeyler ama daha uygun fiyatlı.
capricim rüyan hayır olsun gerçekten, ama belliki bilinçaltının bi oyunu olmuş sana, sürekli aklımızda doğum var bebişler var artık hayatlarımız onların ekseninde.. ama bişey diyimmi ben senin erken doğum yapmıcağını düşünüyorum, yani rahat 37 - 38. haftalara kadar gdersin bence sağlıkla, ben 37 - 38 olayım bi oh çekicem çünkü bende tedirginim erken doğurmaktan
Bu arada kızlar hani bizim İDİİL BABY var ya dün farkettim aşkı memnu da sponsorların arasında geçti.
Peykerin çocuklarını da ordan giydiriyorlar herhalde.
Ben de bulmak istiyorum idil babynin hastane çıkışlarından yaaa.
Ayy Capricim kıyamam yaa...
Kafana çok fazla takıyorsun tatlım o yüzden bilinçaltı olabilir...
Allahım korusun inş..Hayırlısı ile sağlıcakla vakti zamanında gelsin bebeişlerimiz canım inş..
herkese günaydın
gecelik mevzuları açılmış gene ben de bu konudan muzdaribim daha hiç bir tane alamadım, galiba çok zor beğeniyorum
bu arada 3 buçukta randevum var bugün, çok özlemişim bebişimi saatler nasıl geçicek bilmiyorum
Heheh cumartesi alıcam kızıma bir tane 10 lu İdil bebe..:jeyyar:
Gel sana da alayım..:jeyyar:
Netten alabilirsin.
Ama nette fiyatları çok yüksek sizin deiklerinize göre arada 25 lira fark var neredeyse.
SAamsunda da bayileri varmış yakında Samsuna gideceğiz ordan alırım ben de napıyım.
Kız sana çok özeniorum Bursada olmak isterdim ben de şimdi.
Çok şanslısın kıymetini biil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?