2010 Temmuz Anneleri : )

Hayır canım ben vermemiştim.

Bu arada Allah aldıklarınızı güle güle kullanmak nasip etsin.

capricim rüyan hayır olsun gerçekten, ama belliki bilinçaltının bi oyunu olmuş sana, sürekli aklımızda doğum var bebişler var artık hayatlarımız onların ekseninde.. ama bişey diyimmi ben senin erken doğum yapmıcağını düşünüyorum, yani rahat 37 - 38. haftalara kadar gdersin bence sağlıkla, ben 37 - 38 olayım bi oh çekicem çünkü bende tedirginim erken doğurmaktan

günaydın kızlarr. bugünlerde iş biraz yoğun ara ara takip ediyorum sizi. bugün idrar kültürü için tahlil verdim işe geldim. güzel bir elbise giydim keyfim yerindee.. sizler de iyisinizdir işallah.

Günaydın bütün güzel annelere..Capricim rüyan hayır olur inşallah...
Bende çoğunlukla kötü rüyalar görüyorum,hamileliğimin başından itibaren ...Alıştım artık kaydirigubbakcemile3

Siteleri ben keşfediyorum hemşom.Çok küçük bi yerde olduğum için hemen hemen tüm alışveriişlerimi netten yapıyorum.O tenin sitesinden bi gecewlik bi pijama yakım alıcam.Sen geerçeklerini de gördün herhalde nasıl penyeleri iyi dimi tatlım.

Hani desenler şekiller güzelde malı da iyi mi merak ediyodum bakmış olmana sevindim.
Alıyım dimi iyi mi penyesi?
Bu arada sanırım netteki fiyatlar daha uygun ve 50 lira üstüne kargo üscreti almıyorlar.

Deniz güneş ben kalitelileri kendim alıcam ama bi kaç tane de böyle kalın askılı uygun fiyatlı gecelik aldırmak istiyorum anneme.
Ama annem karacabeyde bursaya alışverişe fgidecek bir gün benim için.
Nerden baksın sence.Ona söyleyim de kadıncağız yorulmasın.Kapalı çarşıda güzel modeller var mı?Çok adi olmasın ama.Yine böyle güzel şeyler ama daha uygun fiyatlı.

Kaliteli tabii Ten marka, ona birşey diyemem ama netteki modeller yoktu çok farklı klasik modeller vardı..
Ayrıca evet netteki fiyattan hiçbirşey yoktu pahalı da geldi bana..

Bu arada kızlar hani bizim ıDııL BABY var ya dün farkettim aşkı memnu da sponsorların arasında geçti.
Peykerin çocuklarını da ordan giydiriyorlar herhalde.
Ben de bulmak istiyorum idil babynin hastane çıkışlarından yaaa.

Bak Zafer Plazada , Dagi var. Marka ve kalitelidir.
Onun haricinde Cumhuriyet Caddesinde çok fazla çamaşırcı _gecelik mağazası falan var..
Aslında Cumhuriyet Caddesini baştan sonra turlasa çok kaliteli_orta kaliteli gecelik_pijama mutlaka bulur.
Kapalışçarşıda da var tabii bir sürü.Sıkıntı yok Bursa da:)

ayyyy canım benim yaaa ağzından bal damlıyor...opuyorumnanaktan

Çok duygulandım nedense göz yaşımı tutamadım.

İnşallah canım benim yaa Allah hepimizi o haftalara kadar götürür inşallah...
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Heheh cumartesi alıcam kızıma bir tane 10 lu İdil bebe..:jeyyar:
Gel sana da alayım..:jeyyar:

Netten alabilirsin.

herkese günaydın

gecelik mevzuları açılmış gene ben de bu konudan muzdaribim daha hiç bir tane alamadım, galiba çok zor beğeniyorum

bu arada 3 buçukta randevum var bugün, çok özlemişim bebişimi saatler nasıl geçicek bilmiyorum

Ayy Capricim kıyamam yaa...
Kafana çok fazla takıyorsun tatlım o yüzden bilinçaltı olabilir...
Allahım korusun inş..Hayırlısı ile sağlıcakla vakti zamanında gelsin bebeişlerimiz canım inş..

Çok sağol canım.

Amin inşallah hepimizin bebişi zamanında gelir.

Eltimin iş yerinde de bir bayan vardı benimle aynı durumda olan o son haftalara kadar götürmüş inşallah ben de öyle olurum Allah'ın izniyle...
:Saruboceq:

Alırsın daha çok var.
Biz acele ediyoruz aslında.
Bebiş gör bakalım..

Heheh cumartesi alıcam kızıma bir tane 10 lu İdil bebe..:jeyyar:
Gel sana da alayım..:jeyyar:

Netten alabilirsin.

Ama nette fiyatları çok yüksek sizin deiklerinize göre arada 25 lira fark var neredeyse.
SAamsunda da bayileri varmış yakında Samsuna gideceğiz ordan alırım ben de napıyım.
Kız sana çok özeniorum Bursada olmak isterdim ben de şimdi.
Çok şanslısın kıymetini biil.

ay bi görsem rahatlıcam denizcim ne kadar oldu acaba kaç gram dicek dr. çok merak ediyorum
insanlar sinirimi bozuyo 5 ayım bitti deyince hani nerde göbek bilmemkim 3 aylıkken böyleydi falan filan

Aaa fiyat kıyaslaması yapmadım açıkcası..CADIARZU
O kadar fark olmaması lazım ya..neyse
Tabii burda pazarlık falan da yapıyorsun indirim mutlaka yapıyorlar nakitte..
Neyse Samsun da vardır tabii olma mı?kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…