2010 Temmuz Anneleri : )

ama önceki kontrolümde göbek nerdeyse hiç yok gibiydi ama boy ve gram olarak normal demişti dr. hatta olması gerekenin üstünde bile demişti
ben anlayamıyorum artık düşünmicem akşama kadar

ay bi görsem rahatlıcam denizcim ne kadar oldu acaba kaç gram dicek dr. çok merak ediyorum
insanlar sinirimi bozuyo 5 ayım bitti deyince hani nerde göbek bilmemkim 3 aylıkken böyleydi falan filan

Birden çıkacak o zaman karnın meraklanma..Benim biranda büyüdü valla.

Günaydın herkese.

Günaydın.
azıcık düzeldi mi moralin?

günaydın kızlarr. bugünlerde iş biraz yoğun ara ara takip ediyorum sizi. bugün idrar kültürü için tahlil verdim işe geldim. güzel bir elbise giydim keyfim yerindee.. sizler de iyisinizdir işallah.
İnşallah sonuçların güzel çıkar canım...

Ohhhh mis gibi keyifler yerinde.... :dance::dance:

İnsan güzel giyinince gerçekten kendini daha mutlu hissediyor.

Günaydın bütün güzel annelere..Capricim rüyan hayır olur inşallah...
Bende çoğunlukla kötü rüyalar görüyorum,hamileliğimin başından itibaren ...Alıştım artık kaydirigubbakcemile3

Günaydın canım çok sağol...opuyorumnanaktan

Sona doğru yaklaştıkça bilinçaltında demek ki neler düşünüyoruz. Halbuki be kendimi çok rahat hissediyorum.

capricim tersi çıksın işallah zamanında turp gibi doğur bebeğini.

Amin canım inşallah hepimiz...opuyorumnanaktan

Bende çok özledim pıtırcığımı neyse sana az kalmış...:teytey::teytey:

İnşallah mutlu şeklde dönersin canım.

bulursun canım heryerde var oğlumun hastane çıkışını çok beğeniyorum ben ama bi de papatyanın kızınınkileri görsen erirsin öyle şeker ki... kızlarınkiler bi süslü anlatamam hihoyyyt

Günaydın herkese.

günaydın canım hoşgeldin

saol canımcım ben çıkıyorum işler çok yoğun.

ama önceki kontrolümde göbek nerdeyse hiç yok gibiydi ama boy ve gram olarak normal demişti dr. hatta olması gerekenin üstünde bile demişti

Meraklanma canım bir çıkıyor tam çıkıyor...:roflol::roflol::roflol:

Boş ver takma kafana kimseyi bak bebişinde sağlıklıymış ozaman zaten...

Yine beslenmene felan dikkat ettiysen emin ol iyidir bebişin...

Ne güzel işte sen değil bebişin büyüyor ohhhhh...
:dance::dance:

günaydın...adanadayım bende capri paylaşacak şeylerımız olucak mutlaka.. nasılsın

ama önceki kontrolümde göbek
nerdeyse hiç yok gibiydi ama boy ve gram olarak normal demişti dr. hatta olması gerekenin üstünde bile demişti

Benim de 10 gün önceki kontolümde bebekler önde dendi..başka bir dr ultrasonunda geri çıktılar.dr normal gelişimleri dedi ama pek ikna olamadım.
10 gün evvel biri 642 diğeri 663 gr.dı.şimdi biri 647 diğeri 673 gr çıktı..:sm_confused:

Sende saol tatlım...Allahın izni ile bak sonuna kadar görüreceksin inş..

bulursun canım heryerde var oğlumun hastane çıkışını çok beğeniyorum ben ama bi de papatyanın kızınınkileri görsen erirsin öyle şeker ki... kızlarınkiler bi süslü anlatamam hihoyyyt

Yase çok teşekkür ederim canım ya....daha da güzelleri sizin olsun inş..

günaydın kızlarr ya işler yoğun gelemiorummm nasılsınız bakalım

Bir yerde okmuştum çokta takılmayın diyorlardı kilo olayına eğer bir sağlık problemleri yoksa canım üzme kendini elbet büyüyecekler...Maaşallah onlara...

elifda 77 ve capriii bende iskenderndayım ama alışveriş için adanaya gitmeyi düşünüyorumm kızlarrr ucuz bildiğiniz yerleri söyleyin banada adanada bende bilerek gidimm :CüvCüv:

Birden çıkacak o zaman karnın meraklanma..Benim biranda büyüdü valla.[/B

bakalım görücez artık sağlıklı olsun da gerisi önemli değil. bir de ben kilolu hamile kalmadım zayıflar daha fazla alıyor diyolar ama bünye meselesi demekki. ayrıca ben hala 3 öğün yiyorum öyle aşırı bi iştahım da yok. hatta çoğu zaman kahvaltıyı meyveyle yapıyorum yumurta filan hiç yiyemiyorum. sanırım biraz daha dikkat etmem lazım. :kedi:

Bende çok özledim pıtırcığımı neyse sana az kalmış...:teytey::teytey:

İnşallah mutlu şeklde dönersin canım.

teşekkür ederim canım inşallah güzel haberlerle gelirim

aksine faydalı diye biliyorum..hatta dr um hafta da bır yememı söylemıştıı..her hafta zor ama yemeye çalısıyorum..
ben de haftada bir yiyeyim bari o zaman..
Bir yerde okmuştum çokta takılmayın diyorlardı kilo olayına eğer bir sağlık problemleri yoksa canım üzme kendini elbet büyüyecekler...Maaşallah onlara...

Çok şükür sağlıkları iyi.Ama kızımın başı vajina girişine yakın yerde hep.Kafasını hiç çekmiyor oradan.Huzursuzluk duyuyorum.İkisi de çok hareketli.Yüzleri dönüktü göremedik..

elifda 77 ve capriii bende iskenderndayım ama alışveriş için adanaya gitmeyi düşünüyorumm kızlarrr ucuz bildiğiniz yerleri söyleyin banada adanada bende bilerek gidimm :CüvCüv:

merhaba..heryerde fiatlar çok değişiyor..gezmek lazım..ama senın o şansın yok..küçüksaate bakarsın sende..kalıtelı ve güzel şeyler bulursun..hem de hesaplı..melek gırmezde bebek mağazaları var..hem o sokak ta bebek şekerini falan da halledersin canım..

Galiba biraz daha dikkat etmen lazım canım..
Kahvaltını yapsan daha iyi olabilir meyveni ara öğün olarakta yiyebilirsin..peynirini yumurtanı yeki bebişinde büyüsün vitamin alsın annesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…