ay bi görsem rahatlıcam denizcim ne kadar oldu acaba kaç gram dicek dr. çok merak ediyorum
insanlar sinirimi bozuyo 5 ayım bitti deyince hani nerde göbek bilmemkim 3 aylıkken böyleydi falan filan
Günaydın herkese.
İnşallah sonuçların güzel çıkar canım...günaydın kızlarr. bugünlerde iş biraz yoğun ara ara takip ediyorum sizi. bugün idrar kültürü için tahlil verdim işe geldim. güzel bir elbise giydim keyfim yerindee.. sizler de iyisinizdir işallah.
Günaydın bütün güzel annelere..Capricim rüyan hayır olur inşallah...
Bende çoğunlukla kötü rüyalar görüyorum,hamileliğimin başından itibaren ...Alıştım artık kaydirigubbakcemile3
capricim tersi çıksın işallah zamanında turp gibi doğur bebeğini.
herkese günaydın
gecelik mevzuları açılmış gene ben de bu konudan muzdaribim daha hiç bir tane alamadım, galiba çok zor beğeniyorum
bu arada 3 buçukta randevum var bugün, çok özlemişim bebişimi saatler nasıl geçicek bilmiyorum
Bu arada kızlar hani bizim İDİİL BABY var ya dün farkettim aşkı memnu da sponsorların arasında geçti.
Peykerin çocuklarını da ordan giydiriyorlar herhalde.
Ben de bulmak istiyorum idil babynin hastane çıkışlarından yaaa.
Günaydın herkese.
Günaydın herkese.
İnşallah sonuçların güzel çıkar canım...
Ohhhh mis gibi keyifler yerinde.... :dance::dance:
İnsan güzel giyinince gerçekten kendini daha mutlu hissediyor.
Günaydın canım çok sağol...opuyorumnanaktan
Sona doğru yaklaştıkça bilinçaltında demek ki neler düşünüyoruz. Halbuki be kendimi çok rahat hissediyorum.
Amin canım inşallah hepimiz...opuyorumnanaktan
Bende çok özledim pıtırcığımı neyse sana az kalmış...:teytey::teytey:
İnşallah mutlu şeklde dönersin canım.
ama önceki kontrolümde göbek nerdeyse hiç yok gibiydi ama boy ve gram olarak normal demişti dr. hatta olması gerekenin üstünde bile demişti
ben anlayamıyorum artık düşünmicem akşama kadar
Günaydın...
Keyifler nasıl canım?:CüvCüv:
Meraklanma canım bir çıkıyor tam çıkıyor...:roflol::roflol::roflol:
Boş ver takma kafana kimseyi bak bebişinde sağlıklıymış ozaman zaten...
Yine beslenmene felan dikkat ettiysen emin ol iyidir bebişin...
Ne güzel işte sen değil bebişin büyüyor ohhhhh...:dance::dance:
ama önceki kontrolümde göbek
nerdeyse hiç yok gibiydi ama boy ve gram olarak normal demişti dr. hatta olması gerekenin üstünde bile demişti
ben anlayamıyorum artık düşünmicem akşama kadar
Çok sağol canım.
Amin inşallah hepimizin bebişi zamanında gelir.
Eltimin iş yerinde de bir bayan vardı benimle aynı durumda olan o son haftalara kadar götürmüş inşallah ben de öyle olurum Allah'ın izniyle...:Saruboceq:
bulursun canım heryerde var oğlumun hastane çıkışını çok beğeniyorum ben ama bi de papatyanın kızınınkileri görsen erirsin öyle şeker ki... kızlarınkiler bi süslü anlatamam hihoyyyt
İyi olmaya çalışıyorum,teşekkür ederim..:1hug:
Arkadaşlar hamilelikte ciğer yemek zararlı mı sizce ?fisfisfis
Benim de 10 gün önceki kontolümde bebekler önde dendi..başka bir dr ultrasonunda geri çıktılar.dr normal gelişimleri dedi ama pek ikna olamadım.
10 gün evvel biri 642 diğeri 663 gr.dı.şimdi biri 647 diğeri 673 gr çıktı..:sm_confused:
Birden çıkacak o zaman karnın meraklanma..Benim biranda büyüdü valla.[/B
Bende çok özledim pıtırcığımı neyse sana az kalmış...:teytey::teytey:
İnşallah mutlu şeklde dönersin canım.
İyi olmaya çalışıyorum,teşekkür ederim..:1hug:
Arkadaşlar hamilelikte ciğer yemek zararlı mı sizce ?fisfisfis
ben de haftada bir yiyeyim bari o zaman..aksine faydalı diye biliyorum..hatta dr um hafta da bır yememı söylemıştıı..her hafta zor ama yemeye çalısıyorum..
Bir yerde okmuştum çokta takılmayın diyorlardı kilo olayına eğer bir sağlık problemleri yoksa canım üzme kendini elbet büyüyecekler...Maaşallah onlara...
elifda 77 ve capriii bende iskenderndayım ama alışveriş için adanaya gitmeyi düşünüyorumm kızlarrr ucuz bildiğiniz yerleri söyleyin banada adanada bende bilerek gidimm :CüvCüv:
bakalım görücez artık sağlıklı olsun da gerisi önemli değil. bir de ben kilolu hamile kalmadım zayıflar daha fazla alıyor diyolar ama bünye meselesi demekki. ayrıca ben hala 3 öğün yiyorum öyle aşırı bi iştahım da yok. hatta çoğu zaman kahvaltıyı meyveyle yapıyorum yumurta filan hiç yiyemiyorum. sanırım biraz daha dikkat etmem lazım. :kedi:
teşekkür ederim canım inşallah güzel haberlerle gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?