2010 Temmuz Anneleri : )

Off o kadar çok takmaya başladım ki..Oğlumun bacağı 1 buçuk hafta geride çıktı :bbo:

Hastanede dün ikiz hamilesi bir kız vardı.35 haftalıkmış.Öyle kilolu falan da değildi.sadece 5 buçuk kilo almış.Çok ilginç..Bebeklerinin de kilosunun maşallahı vardı.2 buçuk kilo civarıydı ikisi de..

ayşe cım boş yere endıselenme..bebeklerın ıkız olmasına ragmen bence kıloları çok ıyı.. bnm 22. haftada 500. gr. dı..bırde doktordan doktora fark ediyo.. artı eksi 150 gr. fark eder dedi doktor.emınım.pozısyonlarıda değişecektir.sen stres yapma anlıolar valla.:))

canmm çok kafana takıorsunn üsülmee hissedder minnişler benm bebek ilk zmanlar 1 hafta ondeydı doktorum takma öyle şeyleri satı yakalrı dedi diğer gitmemde 1 hafta gerideydı üzüldümm ya sana takılma diorum dedı son gittiğimde tam gunundeydi normalse herşeyyy üzülmeee teknoloji gelişti anneler pinpriklendii :kedi: :kedi:

Canım 10 günden bu yana hemen hemen aynı değerler olması sıktı canımı biraz..Halbuki ne kendimi yoruyorum ne de strese giriyordum.Hatta 10 gündür beslenmeme daha da özen göstermeye çalışıyordum,sırf onlar iyi beslensin diye..

adana yı pek bilemm ama alışveriş için kullanıoruz oraları genelde eşim bilirr ama onunla gidicez beşiği falanda ordan halletmeyı düşünüyoruz

Bu ay sonuna dek dr a gitmeyeyim bari..Zaten sorun yok şimdilik.Erken doğum tehlikesi de yokmuş teste göre..Belki o zamana dek bebeklerim kilo alır.
Bu arada ben artık gece sağa sola dönerken çok rahatsız olmaya başladım..Yan yatıyorum genelde.Kaburgalarım eziliyor gibi oluyor.Sanki midem artık göğüs kafesime değiyor gibi hissediyorum.Su içerken falan nefessiz kalıyorum birden..Yavaş yavaş içmeye çalışıyorum..Sizde bu durum var mı ?

Ahhh ahhh benim doktor da hafta sonları hep Samsunda oluyor eşi orada adamaın.
Ve eşi de hamile şimdi.
Benim doğum hafta sonu olursa kaldım başka doktorların eline.
zaetn toplam 3 doktor var ve diğerleri kaprisli oluyomuş başka doktorun hastası olunca.
Adama diyorum ya siz burda olmazsanız diye.
Sen düşünme bunları diyo.
Tabi o doğurmayacaak ben doğuracağım.
Amaaaan ne olacak benim halim çok merak ediyorum o günü:roflol:

Güzelim dert etme kendine böyle şeyleri,bebekler kendi kilolarını yakalıyolar sen endişelenme.Daha çoook vakitleri var.Erken doğumdan da korkarak bedenini boşyere bu hale alıştırma.
Hep dua et ve hayırlısını iste.

Galiba biraz daha dikkat etmen lazım canım..
Kahvaltını yapsan daha iyi olabilir meyveni ara öğün olarakta yiyebilirsin..peynirini yumurtanı yeki bebişinde büyüsün vitamin alsın annesi...

evet tatlım çok haklısın
benimki eski bi alışkanlık işte hamilelikten önce de kahvaltımı meyveyle yapmayı severdim, hamurlu bişey yiyince çok rahatsız olurdum poğça börek filan acayip şişiriyo ama şimdi bebiş için fedakarlık zamanı bugüne bugün yumurtalı peynir zeytinli kahvaltı yapmanın zamanı geldi :lepi:

Maalesef eskileri rafa kaldırdık artık...
Börek poğça yeme evde kahvaltı yap oda daha sağlıklı zaten...Hamur işi zaten nekadar az yesek oakdar iyi bizler için...

Kızlar dun doktordaydım şeker yuklemem normal cıktı çok şükür.. KIZIM 890 gr olmuş..

doktor her sey normal dedı.. umarım sonuna kdr boyle olur :Saruboceq:

DR.a ben normal dogum yapabılırmıym dedım aldıgım kilolara istinaden oda senı bıras zorlar ama yaparsın dedi, zaten bebek normal bır bebek, kılolunun hepsı sende dedı neysekı kızmadı aldıgım kılolara.. ALLAHIM HAYIRLISIYLA KIZIMI KOLLARIMA ALMAMI NASıPP ET..

bu gune kdr 17 kılo almışım kızlar :senağlama: :çok üzgünüm:

bu arada benımle bırlıkte bekleyen hamile bır anne vardı doktoru beklerken baya sohbet ettık.. kız normal dogumdan baska birşey dusunmuyordu..
neyse doktorun yanına gırdı ve çıktı hayırdır dedım, doktor 4 gun sonra sezeryana gel bebek 4 kılo ben bunu dogurtamam demişşş :1shok: kız acayıp üzgündü.. pekı dedım 3.800 olsa dogurtucakmıymışş :uhm: çatı muyanesı bıle yapmamışi dırek sezeryan demiş..
HAKKIMIZDA HAYIRLISINI EYLE ALLAHIM ..

şeker yüklemenin normal çıkmasına çok sevindim Zeymuran yerimseniben
kızına da maşallahh
aldığın kilolara da üzülme. bu konuda herkes birbirinden o kadar farklı ki . ben neler duyuyorum. herkesin metabolizması farklı çalışıyor. kıyaslamanın bir alemi yok. ben böyle yapmaya çalışıyorum.

ordaki doktorunda vardır herhalde bir bildiği. ne biliyim :sm_confused:

Gözünaydın Zeymuran...
İnş.Gönlüne göre bir doğum yaparsın canım ya...Hepimiz inş..Hayırlısı ile bir alsak bebişlerimizi kucaklarımıza...

Çok saolasın canım.. inanki aldıgım kilolara uzulmuyorum, ALLAHIN izniyle verırım dogumdan sonra dıyorum ama KORKUYORUM doğumda benı zorlar dıye hem bır düşünsene daha 3 ay var nerdeyse dogumuma.. uffff düşündükce bunalıyorum.. :çok üzgünüm:

Gözünaydın Zeymuran...
İnş.Gönlüne göre bir doğum yaparsın canım ya...Hepimiz inş..Hayırlısı ile bir alsak bebişlerimizi kucaklarımıza...

cok saol papatyacım.. İNŞAALLAHHH o gunlerı gostersın bize RABBİMM
temmuz bebeklerının gelişlerini her gun takıp edelım, bizde buraya yazalım bebeklerımız kucagımızda dıyeeee :Saruboceq:

doktorun bu konuda seni rahatlatacaktır. kontrollerinde sende eminin bunu hep sorgulayacaksın.
çoğumuzun gönlü normal doğumdan yana. ama olmaması gerektiği durumda olmayacak yapacak birey yok.
mesela benim eltim 10 kilo aldı toplamda ama bebeğin suyu bitti diye bebeğini 2 hafta erken acil sezeryanla aldılar. hepimiz şoka girdik.
her an herşey olabilir, daha hiçbirşey bilmiyoruz. içini rahat tut sen şekerim olumunekankayizsmile

Börek poğça yeme zaten kahvaltı da.
normalde de bir yararı yok.
Peynirin yumurtan içiyorsan süt, bal vs 1 dilim ekmek yeterli..

Gözün aydınn.
Herşeyin hayırlısı olsun...Hayırlısı nasılsa öyle olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…