- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Hastanede dün ikiz hamilesi bir kız vardı.35 haftalıkmış.Öyle kilolu falan da değildi.sadece 5 buçuk kilo almış.Çok ilginç..Bebeklerinin de kilosunun maşallahı vardı.2 buçuk kilo civarıydı ikisi de..
ayşe cım boş yere endıselenme..bebeklerın ıkız olmasına ragmen bence kıloları çok ıyı.. bnm 22. haftada 500. gr. dı..bırde doktordan doktora fark ediyo.. artı eksi 150 gr. fark eder dedi doktor.emınım.pozısyonlarıda değişecektir.sen stres yapma anlıolar valla.:))
ayşe cım boş yere endıselenme..bebeklerın ıkız olmasına ragmen bence kıloları çok ıyı.. bnm 22. haftada 500. gr. dı..bırde doktordan doktora fark ediyo.. artı eksi 150 gr. fark eder dedi doktor.emınım.pozısyonlarıda değişecektir.sen stres yapma anlıolar valla.:))
Bu ay sonuna dek dr a gitmeyeyim bari..Zaten sorun yok şimdilik.Erken doğum tehlikesi de yokmuş teste göre..Belki o zamana dek bebeklerim kilo alır.
Bu arada ben artık gece sağa sola dönerken çok rahatsız olmaya başladım..Yan yatıyorum genelde.Kaburgalarım eziliyor gibi oluyor.Sanki midem artık göğüs kafesime değiyor gibi hissediyorum.Su içerken falan nefessiz kalıyorum birden..Yavaş yavaş içmeye çalışıyorum..Sizde bu durum var mı ?
Galiba biraz daha dikkat etmen lazım canım..
Kahvaltını yapsan daha iyi olabilir meyveni ara öğün olarakta yiyebilirsin..peynirini yumurtanı yeki bebişinde büyüsün vitamin alsın annesi...
evet tatlım çok haklısın
benimki eski bi alışkanlık işte hamilelikten önce de kahvaltımı meyveyle yapmayı severdim, hamurlu bişey yiyince çok rahatsız olurdum poğça börek filan acayip şişiriyo ama şimdi bebiş için fedakarlık zamanı bugüne bugün yumurtalı peynir zeytinli kahvaltı yapmanın zamanı geldi :lepi:
Kızlar dun doktordaydım şeker yuklemem normal cıktı çok şükür.. KIZIM 890 gr olmuş..
doktor her sey normal dedı.. umarım sonuna kdr boyle olur :Saruboceq:
DR.a ben normal dogum yapabılırmıym dedım aldıgım kilolara istinadenoda senı bıras zorlar ama yaparsın dedi, zaten bebek normal bır bebek, kılolunun hepsı sende dedı neysekı kızmadı aldıgım kılolara.. ALLAHIM HAYIRLISIYLA KIZIMI KOLLARIMA ALMAMI NASİPP ET..
bu gune kdr 17 kılo almışım kızlar :senağlama: :çok üzgünüm:
bu arada benımle bırlıkte bekleyen hamile bır anne vardı doktoru beklerken baya sohbet ettık.. kız normal dogumdan baska birşey dusunmuyordu..
neyse doktorun yanına gırdı ve çıktı hayırdır dedım, doktor 4 gun sonra sezeryana gel bebek 4 kılo ben bunu dogurtamam demişşş :1shok: kız acayıp üzgündü.. pekı dedım 3.800 olsa dogurtucakmıymışş :uhm: çatı muyanesı bıle yapmamışi dırek sezeryan demiş..
HAKKIMIZDA HAYIRLISINI EYLE ALLAHIM ..
Kızlar dun doktordaydım şeker yuklemem normal cıktı çok şükür.. KIZIM 890 gr olmuş..
DR.a ben normal dogum yapabılırmıym dedım aldıgım kilolara istinadenoda senı bıras zorlar ama yaparsın dedi, zaten bebek normal bır bebek, kılolunun hepsı sende dedı neysekı kızmadı aldıgım kılolara.. ALLAHIM HAYIRLISIYLA KIZIMI KOLLARIMA ALMAMI NASİPP ET..
bu arada benımle bırlıkte bekleyen hamile bır anne vardı doktoru beklerken baya sohbet ettık.. kız normal dogumdan baska birşey dusunmuyordu..
neyse doktorun yanına gırdı ve çıktı hayırdır dedım, doktor 4 gun sonra sezeryana gel bebek 4 kılo ben bunu dogurtamam demişşş :1shok: kız acayıp üzgündü.. pekı dedım 3.800 olsa dogurtucakmıymışş :uhm: çatı muyanesı bıle yapmamışi dırek sezeryan demiş..
şeker yüklemenin normal çıkmasına çok sevindim Zeymuran yerimseniben
kızına da maşallahh
aldığın kilolara da üzülme. bu konuda herkes birbirinden o kadar farklı ki . ben neler duyuyorum. herkesin metabolizması farklı çalışıyor. kıyaslamanın bir alemi yok. ben böyle yapmaya çalışıyorum.
ordaki doktorunda vardır herhalde bir bildiği. ne biliyim :sm_confused:
Gözünaydın Zeymuran...
İnş.Gönlüne göre bir doğum yaparsın canım ya...Hepimiz inş..Hayırlısı ile bir alsak bebişlerimizi kucaklarımıza...
Çok saolasın canım.. inanki aldıgım kilolara uzulmuyorum, ALLAHIN izniyle verırım dogumdan sonra dıyorum ama KORKUYORUM doğumda benı zorlar dıye hem bır düşünsene daha 3 ay var nerdeyse dogumuma.. uffff düşündükce bunalıyorum.. :çok üzgünüm:
evet tatlım çok haklısın
benimki eski bi alışkanlık işte hamilelikten önce de kahvaltımı meyveyle yapmayı severdim, hamurlu bişey yiyince çok rahatsız olurdum poğça börek filan acayip şişiriyo ama şimdi bebiş için fedakarlık zamanı bugüne bugün yumurtalı peynir zeytinli kahvaltı yapmanın zamanı geldi :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?