2010 Temmuz Anneleri : )

şekerinin normal çıkmasına çok sevindim canım, dileirm istediğin gibi bi doğum yaşarsın, bi çırpıda kolayca kucağına alırsın bebeğini, kilolar için sana tavsiyem kesinlikle tuzu ve hamur işini kesmen olur, çok farkediyor gerçekten

Kızlar siz demir ilacını içerken nelere dikkat ediyorsunuz?

Hani bir ara bahsediyordunuz 2 saat önce yeme felan ama tam hatırlayamadım.

Sağlık ocağı doktoru demiri kullanmak zorundasın dedi. Ben doktoruma sormadan içmek istemedim ama içsem iyi olacak galiba...

Sadece açken içmeye dikkat ediyorum canım...Doktorumda eczanede hiçbir uyarıda bulunmadı sadece aç içilecek dediler okadar...

portakal suyu ile içiyorum demir hapını.ama 1 hafta kesicem.devam edicem sonra demire tekrar.kansızlığı önledi çok şükür.

capricim ben günde iki tane içiyorum demir ilacı açken içiyorum içtikten sonrada 1 - 2 saat bişey yemiyorum yani beni doyuracak şeyler tabi.. dr. dahada düşücek demişti değerlerin, çok düşük benim çünkü ama şükürki dahada düşmedi, ben bunu düzenli içmeme bağlıyorum bide her ilacın üstüne bi tane kivi yiyorum c vitamini diye

Demir ilacını sabah aç karnına alıyorum 1 tane..

ıpekböcüğü modeller gerçekten güzel.

ipek böcüğü bende ikinci yolladıkını beğenmiştim ordan bakarken bende öyle istiyorummm

Ya ben 2 saat falan beklemiyorum doktorumda bişey söylemedi bana bekle falan diye...Size doktor mu söyledi bekleyin diye...Kafam karıştı şimdii..

doğrusu ben aç içildiğinde mide rahatsızlığı yapıyo diye bildiğim için kahvaltıdan 2 saat sonra alıyorum demir ilacını üzerine de 1 buçuk iki saat kadar bişey yemiyorum. zaten mide problemim var eskiden beri o nedenle ben bu şekilde alıyorum. yani önemli olan diğer besinlerle karışmaması.
hepimize yarasın inşallah kızlar

bu arada benim acilen çıkmam lazım randevum 3 buçukta

dua edin kızlar. öpüyorum hepinizi

demir ilacı sabah aç karnına alırsanız çok feci mide ağrısı yapar, hemen yemekten sonra alırsanız emilimi az olur, en güzeli yemekten 2 saat sonra ve limon, meyve suyu gibi c vitaminiyle birlikte içmek.......... bilgilerinize, eşim doktor o böyle tavsiye ediyor

canım gercekten harıkalar ve fıyatlarıda süper.. ben gecen gun şişliden KOM magzasından aldım. 3 lu takım 140 dı ama % 50 indirim vardı 70 tl ödedım, biras agır bır takım aslında daha spor ıstıyordum ama aldım bir kere :)

Teşekkürler bilgileriniz için...
Ama sabah aç karnına aldığımda midemde bir problem olmuyor ve sadece suyla içiyorum...En fazlada yarım saat sonra yemek yiyiyorum..Yanlışmı kullanıyorum ben ilacımı şimdi...Hay allah ya....

Greyfurt,süt,kola,kahve,çay gibi içeceklerle içmemek gerekir demir haplarını.Hatta hiç bir ilacı greyfurt suyu ile içmemek gerekiyor.

meraba kızlar. ben de demir ilacını kahvaltıdan 2 saat sonra alıyorum doktor tavsiyesiyle. ferro sanol duadenol gibi bişey adı. zaten bağırsakta çözünüyor. aç karnı içince midem kaldırmıyor benim çıkarıyorum zaten reflu ve gastrit var. o yüzden doktor bana kahvaltıdan 2 saat sonra iç dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…