Kızlar dun doktordaydım şeker yuklemem normal cıktı çok şükür.. KIZIM 890 gr olmuş..
doktor her sey normal dedı.. umarım sonuna kdr boyle olur :Saruboceq:
DR.a ben normal dogum yapabılırmıym dedım aldıgım kilolara istinadenoda senı bıras zorlar ama yaparsın dedi, zaten bebek normal bır bebek, kılolunun hepsı sende dedı neysekı kızmadı aldıgım kılolara.. ALLAHIM HAYIRLISIYLA KIZIMI KOLLARIMA ALMAMI NASİPP ET..
bu gune kdr 17 kılo almışım kızlar :senağlama: :çok üzgünüm:
bu arada benımle bırlıkte bekleyen hamile bır anne vardı doktoru beklerken baya sohbet ettık.. kız normal dogumdan baska birşey dusunmuyordu..
neyse doktorun yanına gırdı ve çıktı hayırdır dedım, doktor 4 gun sonra sezeryana gel bebek 4 kılo ben bunu dogurtamam demişşş :1shok: kız acayıp üzgündü.. pekı dedım 3.800 olsa dogurtucakmıymışş :uhm: çatı muyanesı bıle yapmamışi dırek sezeryan demiş..
HAKKIMIZDA HAYIRLISINI EYLE ALLAHIM ..
günaydın...adanadayım bende capri paylaşacak şeylerımız olucak mutlaka.. nasılsın
Kızlar siz demir ilacını içerken nelere dikkat ediyorsunuz?
Hani bir ara bahsediyordunuz 2 saat önce yeme felan ama tam hatırlayamadım.
Sağlık ocağı doktoru demiri kullanmak zorundasın dedi. Ben doktoruma sormadan içmek istemedim ama içsem iyi olacak galiba...
Sağlık ocağı doktoru demiri kullanmak zorundasın dedi. Ben doktoruma sormadan içmek istemedim ama içsem iyi olacak galiba...
Demir ilacını sabah aç karnına alıyorum 1 tane..
İpekböcüğü modeller gerçekten güzel.
üzerine hemen kahvaltı yapmıyosun dimi 2 saat bekliyomusun?
Ya ben 2 saat falan beklemiyorum doktorumda bişey söylemedi bana bekle falan diye...Size doktor mu söyledi bekleyin diye...Kafam karıştı şimdii..
Kızlar pijama derdine düştüm nasıl alsam diye. Nette buldum güzel modeller var mağazası Ankaradaymış. Ankarada olanlar gidip bakabilir..
http://www.pijamadunyasi.com.tr/main/product_detail.asp?pro_ID=80&sub_cat_ID=13&cat_ID=29
http://www.pijamadunyasi.com.tr/main/default.asp
Ben üçlü hamile takımını beğendim fiyatlarıda uygun...
demir ilacı sabah aç karnına alırsanız çok feci mide ağrısı yapar, hemen yemekten sonra alırsanız emilimi az olur, en güzeli yemekten 2 saat sonra ve limon, meyve suyu gibi c vitaminiyle birlikte içmek.......... bilgilerinize, eşim doktor o böyle tavsiye ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?