Kızlar nasılsınız ben bu saate kadar yatakta döndüm durdum çünkü 2gündür dönüp durmaktan hiç uyuyamadım sağ göğsümün altın da acayip bir acı ve tam arksına sırtıma vuruyor özellile yatarken canım acıyodu sonradan farkettim benim yaramaz oğluşum oraya yerleştiriyor kafsını ve kaburgalarımı acıtıyor onuda nasıl hissetim düne kadar ben üşüttüm yel girdi falan diye düşünüyodum dün baktım orda yuvarlak bir şişlik elimi koydum sert ve arasıra kayıyor aaaa dedim kafası bu doktrumu aradım yarın gel bakalım dedi
canım bende aynı dertten muzdaribim. ama ben en son diplerini hafif kırdırdığım için deriye temas oluyor. ama bende doğuma onbeş gün kala falan yaptırmaya karar verdim.çünkü hamilelikde bir kez boyatmanın sakıncası yok diye duymuştum. bari son zamanda olsunda hastanede kendimi iyi hissedeyim.
kızlar hamilelikte saçlarını boyatan varmı, ben normalde röfle yaptırıyorum, bebek geldiğinden beri yaptırmadım hiç ama acaba gelecek ay yaptırsammı diyorum sorucam dr.uma, hani röfle dibe değmiyor ya, doğumdan sonra daha zor olucak benim için 5 -6 saat sürüyor röfle.. araştırdım biraz net bi bilgi yok, yani dr.larda ikiye ayrılmış resmen bu konuda
yaramaza bak sen ya uyutmuyor annesini
bide son aylarda dr.lar daha töleranslı oluyolar, geçen aylardan birinde, dr. a gittiğimde bi kızın karnı burnundaydı ama yeni röfle yaptırmıştı, herhalde dedim bende son aylarda bişey demez dr.da ama sorucam yine.. aynen doğuma böyle gitmek istemiyorum sonrada bebeği okadar saat yanlız bırakmak istemiyorum bilmiyorumkismile
kızlar merhaba, umarım herkes için herşey yolundadır, sayfaları takip ediyorum,
bu arada bana da doktorum demir hapını sabah kahvaltıdan yarım saat önce almamı, eğer midemi altüst ederse 2 saat sonra almamı söyledi.
benim de bir sorum var ; gebelik şeker yüklemesi 50 gr lık olan tok karına yapılıyor değil mi ?
bu arada bana da doktorum demir hapını sabah kahvaltıdan yarım saat önce almamı, eğer midemi altüst ederse 2 saat sonra almamı söyledi.
benim de bir sorum var ; gebelik şeker yüklemesi 50 gr lık olan tok karına yapılıyor değil mi ?
Kızlar bende demir ilacını ve eleviti birlikte alıyorum..Sadece ilaçlarımı alırken tok karınla alıyorum ve özellikle demir ilacının üstüne eczacım 1 saat öncesinde ve sonrasına çay-süt yok demişti...
Kızlar nasılsınız ben bu saate kadar yatakta döndüm durdum çünkü 2gündür dönüp durmaktan hiç uyuyamadım sağ göğsümün altın da acayip bir acı ve tam arksına sırtıma vuruyor özellile yatarken canım acıyodu sonradan farkettim benim yaramaz oğluşum oraya yerleştiriyor kafsını ve kaburgalarımı acıtıyor onuda nasıl hissetim düne kadar ben üşüttüm yel girdi falan diye düşünüyodum dün baktım orda yuvarlak bir şişlik elimi koydum sert ve arasıra kayıyor aaaa dedim kafası bu doktrumu aradım yarın gel bakalım dedi
benimde pazratesi saat 3 de randevum var. rutin konrtol için doktor herelde o zaman şeker için test ister.
eğer aç karnına yapılacaksa ertesi güne kalır.
ay canım evet bazem yukarı kadar çıkıyorlar. ben de yukarda iki nerdeyse iki göğsümün ortasına yakın bazen şişlik hissediyorum geçiyor hemen kayıyor sağa sola falan:)))
kızlar merhaba, umarım herkes için herşey yolundadır, sayfaları takip ediyorum,
Benim saçlarım da röfleli ama düşünmüyorum yaptırmayı..
e tabi doğumdan sonrada bebek o kadar saat yalnız bırakılamayabilir. emme durumu olduğundan dolayı.
ben daha 24 yaşındayım ama saçlarım bembeyaz onun için bir şekilde boyamam lazım.
Selam kızlar.........Nasılsınız?
flowercım biraz evvel mesajını yanıtladım. şeker sonucum çıktı kanda 118 dr la konuşmadım daha nasıl sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?