2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar merhaba, umarım herkes için herşey yolundadır, sayfaları takip ediyorum,

bu arada bana da doktorum demir hapını sabah kahvaltıdan yarım saat önce almamı, eğer midemi altüst ederse 2 saat sonra almamı söyledi.

benim de bir sorum var ; gebelik şeker yüklemesi 50 gr lık olan tok karına yapılıyor değil mi ?

Ben aç karnına hiç ilaç içebileceğimi zannetmiyorum.

en iyisi kahvaltıdan sonra içmek ve üzerine 2 saat özellikle demirin emilimini azaltıcı şeyler yememek...

yaramaza bak sen ya uyutmuyor annesini

bide son aylarda dr.lar daha töleranslı oluyolar, geçen aylardan birinde, dr. a gittiğimde bi kızın karnı burnundaydı ama yeni röfle yaptırmıştı, herhalde dedim bende son aylarda bişey demez dr.da ama sorucam yine.. aynen doğuma böyle gitmek istemiyorum sonrada bebeği okadar saat yanlız bırakmak istemiyorum bilmiyorumkismile

Benim saçlarım da röfleli ama düşünmüyorum yaptırmayı..

Kızlar bende demir ilacını ve eleviti birlikte alıyorum..Sadece ilaçlarımı alırken tok karınla alıyorum ve özellikle demir ilacının üstüne eczacım 1 saat öncesinde ve sonrasına çay-süt yok demişti...

e tabi doğumdan sonrada bebek o kadar saat yalnız bırakılamayabilir. emme durumu olduğundan dolayı.
ben daha 24 yaşındayım ama saçlarım bembeyaz onun için bir şekilde boyamam lazım.

yok canom aç karnına yapılıyor bu arada şekerimi bildirdim doktora iyi dedi böle devam et diyete dedi akşam aslında şekerim yüksek çıkmıştı sölemedim bende çünkü ekmeği biraz fazla kaçırmışım heralde ondan yüksek çıktı bu arada kızlar yüksek şekeri çıkanlar havuçta şekeri çok yüksek çıkartıyor ara öğün olarak yemeyin

Valla bana da aynen böyle dedi..:uhm:
Enteresan olanı, aldığım eczacı da aynen böyle dedi.:uhm:
Ama ikisi de 2 saat olayından bahsetmedi.:uhm:
Neyse bir dahaki sefere sorayım bakayım :)

Eğer öyleyse evde kahvaltı yapamıycam demektir 2 saat onu mu bekliycem?:)) o halde gece yatarken içerim bende.))))))
---

Şekerde benim aç karnına kan aldılar, ardından 50 ml şeker yüklemesi yapıldı, 2 saat sonra hiçbirşey yemeden gel dediler, gitiim tekrar aldılar 2 saat sonra..

Ama bu da herkesin farklı sanırım:)

Tok karnına mı?:))
Herkese farklı önerilmiş demek.:)))

Neyse::)

ay canım evet bazem yukarı kadar çıkıyorlar. ben de yukarda iki nerdeyse iki göğsümün ortasına yakın bazen şişlik hissediyorum geçiyor hemen kayıyor sağa sola falan:)))

benimde pazratesi saat 3 de randevum var. rutin konrtol için doktor herelde o zaman şeker için test ister.

eğer aç karnına yapılacaksa ertesi güne kalır.

benimde pazratesi saat 3 de randevum var. rutin konrtol için doktor herelde o zaman şeker için test ister.

eğer aç karnına yapılacaksa ertesi güne kalır.

açlık şekeri bakılacaksa ki 50gr taramada bakıyolar aç gidiyosun canım. kan alıyolar sonra 1 bardak şekerli su içiriyolar 1 saat hiçbişey yiyip içmiyosun sonra tekrar kan alıyolar sonra yiyebilirsin. ama sadece tokluk şekerine bakılacaksa eğer yemek yemeye başladıktan 2 saat sonra kan alınması en doğrusuymuş. benim 50 gr taramada açlık şekerim iyi çıktı tokluk yüksek çıktı o yüzden haftaya sadece tokluk bakılacak. o da yemekten 2 saat sonra.

bu arada demir için son olarak bişi yazayım. eskiden demir hapı kullanırken midede çözünen bişi vermişlerdi ve 1 saat çay kahve yasak demişlerdi. ama bu sefer başka bir hap verdi doktor bağırsakta çözünüyor mideyi pas geçiyor dedi bu yüzden kalvaltıdan 2 saat sonra alın dedi. ilacına göre de değişiyordur. benim midem sakat olduğu için de öyle söylemiş olabilir.

ay canım evet bazem yukarı kadar çıkıyorlar. ben de yukarda iki nerdeyse iki göğsümün ortasına yakın bazen şişlik hissediyorum geçiyor hemen kayıyor sağa sola falan:)))

Canım benim ki iyice abarttı onun kafasını farkediyorum okşuyorum biraz aşağıya iniyor 5dk sonra yine oraya sokuyor kafasını ne varsa orda artık heralde benim ciğerleri yastık yaptı oraya yatıyor doktor demişti son aylar uyuyamıycaksın diye heralde o günler başladı

bana dr.um hafif bi kahvaltı yapabilirsin demişti ama o şeyi içtikten sonra 1 saat bişey yemek yok demişti.. ben sabah atıştırmıştım bişeyler hatta muz yemiştim aslında çok şekerli bi meyve ama allahtan düşük çıktı 89 du değerim

Benim saçlarım da röfleli ama düşünmüyorum yaptırmayı..

korkuyor dimi insan :sm_confused:

e tabi doğumdan sonrada bebek o kadar saat yalnız bırakılamayabilir. emme durumu olduğundan dolayı.
ben daha 24 yaşındayım ama saçlarım bembeyaz onun için bir şekilde boyamam lazım.

benimde tepelerde dağınık dağınık var beyazlar, bu sefer gittiğinde sende bi sor bakalım baharcım dr.una, bizimlede paylaş lütfen olurmu

flowercım biraz evvel mesajını yanıtladım. şeker sonucum çıktı kanda 118 dr la konuşmadım daha nasıl sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…