flowercım biraz evvel mesajını yanıtladım. şeker sonucum çıktı kanda 118 dr la konuşmadım daha nasıl sizce?
slm kızlar ...
slm kızlar ...
slm kızlar ...
bu iyi o zaman . ama arkadaşlar idrarda glukoz pozitif diyor. normal değer negatif yazıyor. bir de hemogram raporunda hemoglobib ,alyuvar, mvp sınırın bizraz altı. onlara ne dersiniz:)
açlık şekeri mi tokluk şekeri mi 110. bir de eğer tokken idrar testi verdiysen idrarda glukoz pozitif çıkar demişti bana doıktor. o yüzden sabah ilk idrarı açken vermeni tercih ederim demişti.hemogram raporunda bişiler biraz altıysa kansızlık olabilir doktoruna danışman lasım. ama bilgimis bu kadar şekerim .
tokken verdim canım ondanmış demek sağol. zaten dr. la görüşücem bakalım ne diyecek. herkese selamlar. görüşürüz:)
meraba nasıl geçti doktor rendevun. gerçi bir ara okudum bebeklerim kilo almamış filan yazmışsın. bence ultrason hatasıdır. sonuçta 1 mm eksik ölçseler 80-90 gr oynuyor. bacaktaki bir kemiği ölçüyolar bilgisayar kiloya ayarlıyor onu.ben detaylıya gitmeden önceki gün ölçtürmüştüm ve 1 gün sonra arada 90 gr oynuyordu. doktoruma sordum 1 günde 90gr alır mı bebek diye. yok dedi ama iki ultrason aleti arasında oynar ölçümlerden farkeder. 80-90 gr hata payı olur şu aylarda takılmayın fazla dedi. bence senin de yanlış ölçmüşlerdir. içine sinmediyse başka bi doktora git bence.
İnşallah canım yaa..Şeker yüklemesi yaptırdığım dr 143 çıkınca 100 lüğe gerek duymadı.Yediklerine biraz dikkat et yeter dedi..ama dünkü dr 143 ü duyunca 100 lük yüklemeyi yaptır dedi..Ama yaptırmıcam..Çünkü biliyorum ki şeker olsa bebeklerimin kilosu baya fazla olurdu..Gebelik şekeri olan hamilelerin bebeklerinin kilosu hem haftasına göre baya ağır oluyor hem de anne adayının vücudunda ,bacaklarında ödem oluyor.bunlar yok bende..Bu ay sonuna dek dr a gitmicem.
benim şeker 165 çıktığı halde 100lük yaptırmadı doktorum. 100lük eziyetli bişi yapmayalım dedi. açlık şekeri iyi nasılsa 2 hafta rejim yapın tokluk şekerini tekrar ölçelim orda normal çıkarsa bundan sonra dikkat edersiniz olur biter dedi.şeker olunca bebek irileşiyor ama benim bebeğim öyle birden irileşmedi baştan beri hep önde gidiyordu gene aynı derecede önde. hatta 1 hafta içinde çok az kilo almış. ama şekerin en büyük belirtisi hararet. yani insan suya kanamıyor bir türlü. bir ödem yapıyor. dudakların kenarlarında kaşıntı yapıyormuş. 143 ise dikkat et biraz düşer zaten hemen.
ikimiz kalmışız sadece sitede ama ben de çıkıyorum iyi akşamlarr.
selam kızlar..ben de bugün kontrole gittim.25+1 de 913 gr. çıktı oğlum.şekerime henüz bakılmadı.kilosu çok diye sevinmiştim ama şekerde bebek kilolu oluyor deniyorsa kötü işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?