2010 Temmuz Anneleri : )

bu iyi o zaman . ama arkadaşlar idrarda glukoz pozitif diyor. normal değer negatif yazıyor. bir de hemogram raporunda hemoglobib ,alyuvar, mvp sınırın bizraz altı. onlara ne dersiniz:)

bu iyi o zaman . ama arkadaşlar idrarda glukoz pozitif diyor. normal değer negatif yazıyor. bir de hemogram raporunda hemoglobib ,alyuvar, mvp sınırın bizraz altı. onlara ne dersiniz:)

açlık şekeri mi tokluk şekeri mi 110. bir de eğer tokken idrar testi verdiysen idrarda glukoz pozitif çıkar demişti bana doıktor. o yüzden sabah ilk idrarı açken vermeni tercih ederim demişti.hemogram raporunda bişiler biraz altıysa kansızlık olabilir doktoruna danışman lasım. ama bilgimis bu kadar şekerim .

iyi akşamlar herkese ben çıkıyorum. sanırım kansızlıkla alakalıymış bu değerler ama çok düşük değil. belki kan takviyesi verir dr. görüşmek üzere :)

tokken verdim canım ondanmış demek sağol. zaten dr. la görüşücem bakalım ne diyecek. herkese selamlar. görüşürüz:)

İnşallah canım yaa..Şeker yüklemesi yaptırdığım dr 143 çıkınca 100 lüğe gerek duymadı.Yediklerine biraz dikkat et yeter dedi..ama dünkü dr 143 ü duyunca 100 lük yüklemeyi yaptır dedi..Ama yaptırmıcam..Çünkü biliyorum ki şeker olsa bebeklerimin kilosu baya fazla olurdu..Gebelik şekeri olan hamilelerin bebeklerinin kilosu hem haftasına göre baya ağır oluyor hem de anne adayının vücudunda ,bacaklarında ödem oluyor.bunlar yok bende..Bu ay sonuna dek dr a gitmicem.

benim şeker 165 çıktığı halde 100lük yaptırmadı doktorum. 100lük eziyetli bişi yapmayalım dedi. açlık şekeri iyi nasılsa 2 hafta rejim yapın tokluk şekerini tekrar ölçelim orda normal çıkarsa bundan sonra dikkat edersiniz olur biter dedi.şeker olunca bebek irileşiyor ama benim bebeğim öyle birden irileşmedi baştan beri hep önde gidiyordu gene aynı derecede önde. hatta 1 hafta içinde çok az kilo almış. ama şekerin en büyük belirtisi hararet. yani insan suya kanamıyor bir türlü. bir ödem yapıyor. dudakların kenarlarında kaşıntı yapıyormuş. 143 ise dikkat et biraz düşer zaten hemen.

Aynı fikirdeyim.Şeker olan annelerin bebekleri öyle 1-2 hafta değil baya kilolu çıkıyor haftasına göre..açlık şekeri benim de iyiydi..71 çıkmıştı..Çok aşırı su içmiyorum.Kasılmalar için su iç dendiği için içmeye çalışıyorum ben de..Moralimi bozmucam..

Herkese merhaba..Bende inş 2010 temmuz annesi olucam..erkek bebek annesi inş :)
bende şeker yüklemesi çarşamba yaptırdım doktrum ameliytta oludğu için gösteremedim..Sonucum 131 çıktı nasıl sizce???

arkadaşlar bebekle ilgili ürünlerde bi site var fiyatları piyasaya ve diğer web sitelerine göre çook çook uygun bende ordan alışveriş yapıyorum..burada link verebiliyorsak gönderebilirim..

selam kızlar..ben de bugün kontrole gittim.25+1 de 913 gr. çıktı oğlum.şekerime henüz bakılmadı.kilosu çok diye sevinmiştim ama şekerde bebek kilolu oluyor deniyorsa kötü işte

selam kızlar..ben de bugün kontrole gittim.25+1 de 913 gr. çıktı oğlum.şekerime henüz bakılmadı.kilosu çok diye sevinmiştim ama şekerde bebek kilolu oluyor deniyorsa kötü işte

Maşallah bebeğine canım.
Nasıl şekerde bebek kilolu deniyormuş ben anlamadım.
Ben de henüz şeker ölçümü yaptırmadım da.Anlatır mısın ne demek istediğii.

Merhaba kızlar biz geldik yorulduk temizlik felan yaptık mevlüt şekeri için patikler yapmaya başladık ve molfixten numune istemiştim onu yollamışlar 1 tane insan 2-3 tane yollar (cimriler :)).Öyle yani çopk iyiyiz sizler nasılsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…