2010 Temmuz Anneleri : )

bana doktor direkt kahvaltıdan yarım saat önce dedi, ben mideme dokunursa diye sorunca o zaman 2 saat sonra alabilirsin dedi. ama anladığım kadarı ile yarım saat önce alınması çok daha iyi emilim sağlyor ,

bu şeker yüklemesini de ben anlamadım herkeisn farklı :) benim mesela tok karna yani yemekten 2 saat sonra 50 gr yukleme yapıldı ve 1 saat sonra kan alındı , sonuç iyi çıktı neyse ki ..:ecrin_bebek:

şeker yüklemesi bende aç karnına gittim direk 50 gr şekerli su verdiler hiç bişey yemeden 2 saat sonra gelin kan alcaz dediler..çok ilginç nasıl aynı tahlil farklı bakılıyor :)

Off aç mı gidilmesi gerek aç gidip yine birşey yemeden 2 saat nasıl dayanılır ben ölürüm yaa

ben aç gittim..önce kan aldılar.sonra 50 lik glikozla suyu karıştırdılar ,içtim..1 saat yattım poliklinikte..tekrar kan aldılar..o kadar hepsi.eve gidince de kahvaltımı yaptım...

Forumda okudum canım. annede şeker olursa bebeğin kilosu da önde gidiyormuş. Benim ölçümüm çarşamba günü. Seninki ne zaman?

bende şekerler için patik örüyorummmmmm ))) çok keyifli ))) 40 tane oldular )))

Forumda okudum canım. annede şeker olursa bebeğin kilosu da önde gidiyormuş. Benim ölçümüm çarşamba günü. Seninki ne zaman?

evet canım şeker çıkarsa hem bebek iri oluyor hemde anne daha hızlı kilo alıyor. bizim bi tanıdık yaklaşık 5 kg doğurdu şekerden dolayı.

çok teşekkürler aysecinarli..ben aşırı kilolu değilim,55 ile hamile kaldım,şu anda da 68 kiloyum.ilk aylar çok kilo almıştım,bu ay dikkat ettim 1 kilo almışım..toplam 68 oldum işte..ama şeker konusunu bilemiyorum..çarşamba belli olacak..

evet canım şeker çıkarsa hem bebek iri oluyor hemde anne daha hızlı kilo alıyor. bizim bi tanıdık yaklaşık 5 kg doğurdu şekerden dolayı.

hımm babam da şeker hastası..bende çıkma olasılığı var yani..o yüzden hızlı kilo aldım demek ki..

iyi hafta sonları kızlar:))

ben geçen hafta oğlum için 2 tane kısa kollu şortlu tulumlardan almıştım ama aklıma geldi yeni doğan bebek onları hemen giyebilir mi?

çünkü ilk etapta zıbınlar giyiliyor bide temmuz ortası gibi doğacağını farzedersek giymesi mümkün olabilir mi ki?

üşütmeyeyim sonra bebeğimin bacaklarını.....

bende ne alacagım konusunda o kadar kararsızım ki***ama tekırdağ seerın olur diye düşünüyorum..istersen değiştir..

bende ne alacagım konusunda o kadar kararsızım ki***ama tekırdağ seerın olur diye düşünüyorum..istersen değiştir..

burada hava nasıl olur tam olarak bilmiyorum daha yeni taşındım ama evim sürekli güneş alıyor kışın bile güneş ısıtıyor evi. bilemedim şimdi o kadar da güzeller ki en iyisi 2009 temmuz annelerine sorayım bende.

istanbula benziorsa havası rüzgarlı oluyor..ama adana çok sıcak olur temmuzda..çok giydirip pişik yapmakta var işin ucunda..en iyisi yaşayıp görmek..temmuz anneleri bol bol penye battanıye önerıo..bir gez sen o topiği

evet bende dört tane penye battaniye aldım. geçen sene temmuzda doğum yapan iki arkadaşım var ama hiç hatırlamıyorum onların giydirdiklerini. onlarada sorayım en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…