Valla bana da aynen böyle dedi..:uhm:
Enteresan olanı, aldığım eczacı da aynen böyle dedi.:uhm:
Ama ikisi de 2 saat olayından bahsetmedi.:uhm:
Neyse bir dahaki sefere sorayım bakayım :)
Eğer öyleyse evde kahvaltı yapamıycam demektir 2 saat onu mu bekliycem?:)) o halde gece yatarken içerim bende.))))))
---
Şekerde benim aç karnına kan aldılar, ardından 50 ml şeker yüklemesi yapıldı, 2 saat sonra hiçbirşey yemeden gel dediler, gitiim tekrar aldılar 2 saat sonra..
Ama bu da herkesin farklı sanırım:)
Merhaba kızlar biz geldik yorulduk temizlik felan yaptık mevlüt şekeri için patikler yapmaya başladık ve molfixten numune istemiştim onu yollamışlar 1 tane insan 2-3 tane yollar (cimriler :)).Öyle yani çopk iyiyiz sizler nasılsınız...
Forumda okudum canım. annede şeker olursa bebeğin kilosu da önde gidiyormuş. Benim ölçümüm çarşamba günü. Seninki ne zaman?
evet canım şeker çıkarsa hem bebek iri oluyor hemde anne daha hızlı kilo alıyor. bizim bi tanıdık yaklaşık 5 kg doğurdu şekerden dolayı.
bende şekerler için patik örüyorummmmmm))) çok keyifli ))) 40 tane oldular )))
bende ne alacagım konusunda o kadar kararsızım ki***ama tekırdağ seerın olur diye düşünüyorum..istersen değiştir..
istanbula benziorsa havası rüzgarlı oluyor..ama adana çok sıcak olur temmuzda..çok giydirip pişik yapmakta var işin ucunda..en iyisi yaşayıp görmek..temmuz anneleri bol bol penye battanıye önerıo..bir gez sen o topiği
ördüğünpatik örneklerinin resmını koyarmsn..bende yapıyoum da fikir almış olurum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?