kıslaarrrrr güzel haftasonları herkese :))
sanada ...gülll..
bir mesajında bebek şekeri için patık işilediğini yazmıştın..mümkünse model koyarmsn bende yapıorum da.
koydum ya canım önceki sayfada senin mesajından sonra :))
güll meraba bunları kendine mi örüyosun yoksa isteyene de ücretli örüyo musun?
kendime oğluşum için örüyorum canım :)) nette gördüm heveslendim bu aralarda evde olunca oyalanıyorum canım sıkılmamış oluyor kaydirigubbakcemile3 hem de kendi emeğim olacağı için daha anlamlı geliyor. :kedi:
kendime oğluşum için örüyorum canım :)) nette gördüm heveslendim bu aralarda evde olunca oyalanıyorum canım sıkılmamış oluyor kaydirigubbakcemile3 hem de kendi emeğim olacağı için daha anlamlı geliyor. :kedi:
çok iyi yapıyosun süperr. keşke benim de elimden gelse ve vaktim olsa. baktım eminönüne herşey o kadar kalitesiz ki.
rengarenk örsene daha güzel molur:))
merhabalar herkese yeni üyeyim.temmuz ortasında bir oğlum olacak.bu ikincisi (bir delilik ettik ya neyse:) )
merhabalar herkese yeni üyeyim.temmuz ortasında bir oğlum olacak.bu ikincisi (bir delilik ettik ya neyse:) )
hoşgeldinn:) bence çok iyi etmişsin ikinci için.abimin ikinci dün oldu. çok büyük bir mutluluk. zor olacaktır ama değer bence. hayırlısıyla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi :CüvCüv:merhabalar herkese yeni üyeyim.temmuz ortasında bir oğlum olacak.bu ikincisi (bir delilik ettik ya neyse:) )
iyi akşamlar kızlar:))
iyi akşamlar sana da:) kimseler yok gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?