2010 Temmuz Anneleri : )

güll meraba bunları kendine mi örüyosun yoksa isteyene de ücretli örüyo musun?

kendime oğluşum için örüyorum canım :)) nette gördüm heveslendim bu aralarda evde olunca oyalanıyorum canım sıkılmamış oluyor kaydirigubbakcemile3 hem de kendi emeğim olacağı için daha anlamlı geliyor. :kedi:

meraba kızlar bugün eminönüne gittim. valla yorgunluktan öldüm geberdim. ne aldın derseniz. bebek şekerlerine baktım ama çok kalitesizdi. kararsız kaldım erken diye de bişi almadım. sonra havuzlu hana baktım geceliklere onu da almadım. çok beğendiğim bişi olmadı. irembebeden 1 tane hastane çıkışı 1 tane enti allerjik battaniye 3 adet kısa kollu bady alt temizleme mendili yeni doğan için bunları aldım.taşıyamıyacağım için başka da almadım.ama o yorgunluğa değer miydi bilmiyorum. beşiktaşta filan da vardır bebek mağazaları. bir de şeker için tarçın bir de şu anda hatırlamadığım bir çay aldım. akşam iççem. sizin alışverişler de tam gaz gidiyor heralde. ben hep bebeğe aldım kendime hiçbişi almadım. terlik gecelik. bunlara bakmak lazım. yarın beşiktaşa gidicem bir de ordan bakıcam.

çok iyi yapıyosun süperr. keşke benim de elimden gelse ve vaktim olsa. baktım eminönüne herşey o kadar kalitesiz ki.

rengarenk örsene daha güzel molur:))

çok iyi yapıyosun süperr. keşke benim de elimden gelse ve vaktim olsa. baktım eminönüne herşey o kadar kalitesiz ki.

yaaa canım hiç patik örmemiştim ama gerçekten çok keyifli oluyor. netten nasıl yapıldığını araya araya buldum sanki yemek yapar gibi tarife baka baka yapmaya çalıştım kaydirigubbakcemile3 işten ayrılmasam bende vakit bulamazdım muhtemelen. şu modeli görünce aklıma düştü kızım olsa kesin bunlardan yapardım :))) elbiseler rengarenk çok tatlı yaaaaa :)))

Eklentiler

• $44279159.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 37
  • $seker005id2.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 29
merhabalar herkese yeni üyeyim.temmuz ortasında bir oğlum olacak.bu ikincisi (bir delilik ettik ya neyse:) )

hoşgeldin aramızaa ... Ne gusel işte bır kızın varmıs birde oglun olucak, Herşeyde bır hayır vardır yerimseniben ALLAH saglıkla kucagına almak nasıp etsin ..

merhabalar herkese yeni üyeyim.temmuz ortasında bir oğlum olacak.bu ikincisi (bir delilik ettik ya neyse:) )
hoşgeldinn:) bence çok iyi etmişsin ikinci için.abimin ikinci dün oldu. çok büyük bir mutluluk. zor olacaktır ama değer bence. hayırlısıyla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…