2010 Temmuz Anneleri : )

flower iyi akşamlar iyi günlerde giysin bebişin bebişe aldıklarını fiyatlarıyla yazarmısın

flower iyi akşamlar iyi günlerde giysin bebişin bebişe aldıklarını fiyatlarıyla yazarmısın

selam hastane çıkışı 10lu set 50 milyon battaniye 25 milyon 3 tane badi 12 milyon bir tane 3lü yenidoğan alt temizleme mendili 10 milyon bir tane emzirme atleti 18 milyondu. eminönünde irem bebeden aldım canım.

Herkese iyi pazarlar..
Dün kızım için alışveriş yaptım..
10 lu hastane çıkışı aldım foto eklerim sonra.

Şimdi gezme zamanı:)

Herkese iyi pazarlar..
Dün kızım için alışveriş yaptım..
10 lu hastane çıkışı aldım foto eklerim sonra.

Şimdi gezme zamanı:)

Sana da iyi pazarlar tatlım.
İyi yapmışsın,güle güle giymeyi nasip etsin Rabbim.
Defnecik üstüne işesin,kussun yeni cicilerinin inşallah:)))

İyi gezmeler Bursanın keyfini çıkar bakalım...

Yine kimseler yok.
Bugün sınav günüydü, eşim gözetmen olarak görevliydi henüz eve gelmedi,ben de yalnız takılıyorum evde.
Ama gezmek istiyorum dışarısı soğuk aslında.

Allah bizim çocuklarımızın da sınava girdiği bizim de onları okulların bahçesinde beklediğimiz günleri nasip etsin:)))

herkese güzel pazarlarrrrr :))) kıslaarrr yarın sabah 9 buçukta randevumuz var oğlumu görücem çok özledim yaaaaaa :))

Merhaba herkese.Arkadaşlar siz kaç tane hastane çıkışı aldınız?Benim 3 set oldu hepsi 10ar parça.Yeterli midir sizce?

ben set olarak iki tane aldım
ama tek olarak battaniye ve badilerden fazlasıyla aldım :))
5 tane ince battaniye 3 tane kalın battaniyemiz var badileri saymadım gördükçe alıyoz zaten :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…