2010 Temmuz Anneleri : )

Badi olarak ben hep kısa kollu ya da kolsuz aldım.Siz hiç uzun kollu çıtçıtlı aldınız mı?

günaydın herkese....

mutlu bir gün, güzel bir hafta geçirmenizi dilerim...

:asigim: :asigim: :1hug:

Merhaba herkese.Arkadaşlar siz kaç tane hastane çıkışı aldınız?Benim 3 set oldu hepsi 10ar parça.Yeterli midir sizce?

Bence fazla almışsın 3 tane..bilmiyorumkismile Olsun güle güle kullanın inş.
Ben 1 tane 10 lu, 1 tane de 5 li set aldım..
Fotoları eklerim çokk güzeller.
Bunun yanında, ayrı ayrı olarak tulum,body, pijama, battaniye vs vs vs.... bir sürü aldım zaten.
Yeter de artar bile.
Zaten hastane çıkışları çok ufak oluyor biliyorsunuz.
En fazla giyeceği 2 ay, belki o kadar bile değil.:))

Bundan sonra yenidoğan olarak bir kıyafet almıcam..Elimdekiler yeter de artar bile.Alırsam da artık 3 aydan sonraki giyeceği kıyafetler alırım..Onlardan da bir kısmını aldım zaten.

herkese günaydınnnn,
Ben bugün şeker yüklememi yaptırdım 50'lik saat 10 da tekrar bakılcak ..merak ediyorummm

Hayırlısı..

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr sanırım topikte benden başka herkez bebişine bişiler aldı ben daha don bile almadım kuzucukuma kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarrr sanırım topikte benden başka herkez bebişine bişiler aldı ben daha don bile almadım kuzucukuma kaydirigubbakcemile3
bende don bile almadım esm_ckrdelikafaduldenmayıs başı gibi gidip ulusta uygun bi mağaza var,hepsini almayı düşünüyorum bir anda
herkese günaydınnnn,
Ben bugün şeker yüklememi yaptırdım 50'lik saat 10 da tekrar bakılcak ..merak ediyorummm
hadi hayırlısı..

bende çok hastane çıkışı almıcam..dediğin gibi çabuk büyüyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…