2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar ben kepekli ekmek yiyorum artık..
dr görüşmedim ama normal ekmek hem çok yediriyo hemde kilo artırıyo..
şimdilik 7 kilo aldım..bu ctesi kontrolümüz var..acaba bebişim 1 kilo olmuşmudur??

kızlar ben kepekli ekmek yiyorum artık..
dr görüşmedim ama normal ekmek hem çok yediriyo hemde kilo artırıyo..
şimdilik 7 kilo aldım..bu ctesi kontrolümüz var..acaba bebişim 1 kilo olmuşmudur??

Kilo alımın normal 7 kilo çok güzel:)

Bebiş de 1 kilo civarı olmuştur bence..

Ya benim doğum iznim 36.hafta gb başlayacak sanırım o haftadan itibaren eşyaları da alacağım
zaten ağırlaştıkça zor oluyo bu işler kafamçokkarıştı

Ben ağırlaşmaya başladım galiba..Kendimi öyle hissediyorum.Yatakta sağa sola dönerken ya da yataktan kalkarken inlemeye başladım afedersiniz.Sonra artık kaburgalarım acımaya başladı.Başımın altına bir kaç yastık koyup öyle uyumaya çalışıyorum,çünkü nefes alamıyorum.Normalde yastıksız yatmaya alışmış bir insanım..Su içerken falan nefessiz kakıyorum birden..Sık sık pencere balkon açtırıyorum evde..Derin derin nefes almaya çalışıyorum..

Ya benim doğum iznim 36.hafta gb başlayacak sanırım o haftadan itibaren eşyaları da alacağım
zaten ağırlaştıkça zor oluyo bu işler kafamçokkarıştı

Ben de ilk hamileliğimde 36.haftaya kadar çalıştım ama bu sefer beklemicem ..
Hiçbir sebebi yok ama bilmiyorum işte, şimdilik öyle düşünüyorum.
Kısmet tabii bakalım..
Herşeyin hayırlısı..

Evt canım..
Ağırlaşmaya başlamışsın..:teselli::asigim:

senin ikiz sanırım ayse..bu yüzden normal diye düşünüyorum..
yani bizim 2 katımız yaşıyosun
bence sen alış veriş falan yap ağır hissediyosan kendini..yapmadıysan şayetkaydirigubbakcemile2

Valla kısmet olursa, kanuni hakkım ne zamansa o zaman ayrılcam..
Beklemicem:)

Benim şimdilik planım bir engelim olmazsa ( ki benim doğumum muhtemelen haziran sonu olur gibime geliyor) mayıs sonuna kadar çalışmak tabi ne yaşayacağımızı bilemiyoruz ki inşallah herşey yolunda gider...

meraba kızlarr. nasılsınız bakalım nasıl geçti haftasonunuz? biz bebeğimizin eşyalarını dolabına yerleştirdik şimdilik neleri var neler eksik görelim diye. dolabı doldu taştı valla. amma çok veren olmuş bişiler. ben haftasonu eminönünden alışveriş yaptım 2. takım hastane çıkışını aldım. yedek olsu diye. neyse sabah sağlık ocağına tekrar gittim. geçen defa ilgilenmeyen hamşire bu sefer çok güzel ilgilendi kayıt açtı. bebeğinin kalp atışını dinleyelim dedi beni yatırdı.bastırdı bastırdı. dedi ki alamıyorum kalp atışını. ben de bozuldum dedim aletiniz duymuyodur. daha 5 dakka önce hareket ediyodu. sonra elleriyle bastırdı. heryerinden karnımın nastırdı çok fena yaa. dedim çok bastırıyosunuz bişi olcak şimdi. bişi olmaz dedi. zaten ben bastıkça o kaçıyo dedi.kalp sesini duyuyorum ama sayamıyorum kaçıyo hemen dedi. çok hareketli olcak bebeğin annesi yandın dedi. sonra 140 yazdı forma. 15 mayısta kan sayımı filan için tekrar çağırdı.

Ben doğuma 3 hafta kalaya kadar çalışmayı düşünüyorum 5 haftayı doğumdan sonraya eklettirmek için.Yani bir sorun çıkmazsa haziran sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum.

Benim şimdilik planım bir engelim olmazsa ( ki benim doğumum muhtemelen haziran sonu olur gibime geliyor) mayıs sonuna kadar çalışmak tabi ne yaşayacağımızı bilemiyoruz ki inşallah herşey yolunda gider...

Tabii canım hayırlısı olsun.
Zaman ne gösterir bilinmez.
Benim de belli olmaz fikrim değişebilir, şu an böyle..

ben 35 haftayı kendime hedef seçtim.Şafak 10 hafta diyorum bu yüzden artık.Yani 2,5 ay :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…