deniz güneş doğum izni 32.hafta başlar yazıyo ..bence başşında yanı 32.haftaya girince
Deniz'cim sen ne zaman izne ayrılmayı planlıyorsun?
kızlar ben kepekli ekmek yiyorum artık..
dr görüşmedim ama normal ekmek hem çok yediriyo hemde kilo artırıyo..
şimdilik 7 kilo aldım..bu ctesi kontrolümüz var..acaba bebişim 1 kilo olmuşmudur??
Hesaplayım dedim de.)
32 hafta başlarken ise ben, 19 Mayısta, bitimindeyse 25 Mayıstaa izne ayrılabilirim.
oh ohhh şaka maka bitirdik he:)))deniz güneş sen hangi şehirdesin??yönetmen yazıyo profilinde..657 mi tabisin sende ??
Ya benim doğum iznim 36.hafta gb başlayacak sanırım o haftadan itibaren eşyaları da alacağım
zaten ağırlaştıkça zor oluyo bu işler kafamçokkarıştı
Ben ağırlaşmaya başladım galiba..Kendimi öyle hissediyorum.Yatakta sağa sola dönerken ya da yataktan kalkarken inlemeye başladım afedersiniz.Sonra artık kaburgalarım acımaya başladı.Başımın altına bir kaç yastık koyup öyle uyumaya çalışıyorum,çünkü nefes alamıyorum.Normalde yastıksız yatmaya alışmış bir insanım..Su içerken falan nefessiz kakıyorum birden..Sık sık pencere balkon açtırıyorum evde..Derin derin nefes almaya çalışıyorum..
Ben ağırlaşmaya başladım galiba..Kendimi öyle hissediyorum.Yatakta sağa sola dönerken ya da yataktan kalkarken inlemeye başladım afedersiniz.Sonra artık kaburgalarım acımaya başladı.Başımın altına bir kaç yastık koyup öyle uyumaya çalışıyorum,çünkü nefes alamıyorum.Normalde yastıksız yatmaya alışmış bir insanım..Su içerken falan nefessiz kakıyorum birden..Sık sık pencere balkon açtırıyorum evde..Derin derin nefes almaya çalışıyorum..
Kızlar doğım izni 32.hafta bitiminde mi başlıyor, 32.haftaya girerken mi???
Deniz ayrılıcakmısın peki 32.haftada izne...
Deniz güneş doğuma 3 hafta kalaya kadar çalışmayacakmısın.
Valla kısmet olursa, kanuni hakkım ne zamansa o zaman ayrılcam..
Beklemicem:)
Benim şimdilik planım bir engelim olmazsa ( ki benim doğumum muhtemelen haziran sonu olur gibime geliyor) mayıs sonuna kadar çalışmak tabi ne yaşayacağımızı bilemiyoruz ki inşallah herşey yolunda gider...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?