meraba kızlarr. nasılsınız bakalım nasıl geçti haftasonunuz? biz bebeğimizin eşyalarını dolabına yerleştirdik şimdilik neleri var neler eksik görelim diye. dolabı doldu taştı valla. amma çok veren olmuş bişiler. ben haftasonu eminönünden alışveriş yaptım 2. takım hastane çıkışını aldım. yedek olsu diye. neyse sabah sağlık ocağına tekrar gittim. geçen defa ilgilenmeyen hamşire bu sefer çok güzel ilgilendi kayıt açtı. bebeğinin kalp atışını dinleyelim dedi beni yatırdı.bastırdı bastırdı. dedi ki alamıyorum kalp atışını. ben de bozuldum dedim aletiniz duymuyodur. daha 5 dakka önce hareket ediyodu. sonra elleriyle bastırdı. heryerinden karnımın nastırdı çok fena yaa. dedim çok bastırıyosunuz bişi olcak şimdi. bişi olmaz dedi. zaten ben bastıkça o kaçıyo dedi.kalp sesini duyuyorum ama sayamıyorum kaçıyo hemen dedi. çok hareketli olcak bebeğin annesi yandın dedi. sonra 140 yazdı forma. 15 mayısta kan sayımı filan için tekrar çağırdı.
Ben doğuma 3 hafta kalaya kadar çalışmayı düşünüyorum 5 haftayı doğumdan sonraya eklettirmek için.Yani bir sorun çıkmazsa haziran sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum.
ben 35 haftayı kendime hedef seçtim.Şafak 10 hafta diyorum bu yüzden artık.Yani 2,5 ay :)
yeni doktorumuza gittik ve haberler güzel hiçbir sorun yok dedi zaten kendiside 3 boyutlu usg ile inceledi çok sağlıklı dedi :)) ama biraz tosun bizim sıpa 1290 gram geldi banada kilo alma dedi doktor toplamda 8 kilo aldım ama yinede dikkat et alma dedi :)) çok mutluyuz yani kaydirigubbakcemile2 :lepi:
yeni doktorumuza gittik ve haberler güzel hiçbir sorun yok dedi zaten kendiside 3 boyutlu usg ile inceledi çok sağlıklı dedi :)) ama biraz tosun bizim sıpa 1290 gram geldi banada kilo alma dedi doktor toplamda 8 kilo aldım ama yinede dikkat et alma dedi :)) çok mutluyuz yani kaydirigubbakcemile2 :lepi:
Valla kısmet olursa, kanuni hakkım ne zamansa o zaman ayrılcam..
Beklemicem:)
Ben ağırlaşmaya başladım galiba..Kendimi öyle hissediyorum.Yatakta sağa sola dönerken ya da yataktan kalkarken inlemeye başladım afedersiniz.Sonra artık kaburgalarım acımaya başladı.Başımın altına bir kaç yastık koyup öyle uyumaya çalışıyorum,çünkü nefes alamıyorum.Normalde yastıksız yatmaya alışmış bir insanım..Su içerken falan nefessiz kakıyorum birden..Sık sık pencere balkon açtırıyorum evde..Derin derin nefes almaya çalışıyorum..
amaan süper. ben haftasonu gidicem kaç gr oldu acaba? valla ben 800-900 filan bekliyodum ama daha mı fazladır acaba? 23+5 ken 690grdı. bu haftasonu 25+5 olcak. 2 haftada kaç gr alıyolar genelde?
Hadi gözün aydın canım maşallah tosununa....
Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin.
Gözünaydın Güll...Maaşallah bebişine kocaman olmuş gerçekten...
Böyle duydukça acaba benimki nekadar oldu diye merak ediyorum..Hayırlısı ile tamamlarız inş..
maşallah:asigim:
maşallahh valla..tosunmuş hakaten :)):jeyyar: bende bu hafta sonu gitcem bakalım bizim kız ne çıkcak..bende 7 kilo aldım ..son haftalarda haftada 1 2 kilo alabilcez
o açıdan benim dr mda çok uyarıyo kilo alımında
gözün aydın canım:)))
gull maşallah tosuncuğuna..
aynen deniz güneş bende öyle düşünüyorum, beklemicem 32. de çıkıcam az kaldı zaten, birazda kendime zaman ayırayım istiyorum belki bi daha böyle bi dönem yaşamıcam hayatımda tadını çıkarayım diyorum
[/B]
Şu an ki fikrim ayrılmak yönünde..
Biraz evde vakit geçireyim istiyorum, 8 yaşında oğlum da var biliyorsunuz..
Ama bilemem tabii belki beklerim ...kısmet.
meraba kızlarr. nasılsınız bakalım nasıl geçti haftasonunuz? biz bebeğimizin eşyalarını dolabına yerleştirdik şimdilik neleri var neler eksik görelim diye. dolabı doldu taştı valla. amma çok veren olmuş bişiler. ben haftasonu eminönünden alışveriş yaptım 2. takım hastane çıkışını aldım. yedek olsu diye. neyse sabah sağlık ocağına tekrar gittim. geçen defa ilgilenmeyen hamşire bu sefer çok güzel ilgilendi kayıt açtı. bebeğinin kalp atışını dinleyelim dedi beni yatırdı.bastırdı bastırdı. dedi ki alamıyorum kalp atışını. ben de bozuldum dedim aletiniz duymuyodur. daha 5 dakka önce hareket ediyodu. sonra elleriyle bastırdı. heryerinden karnımın nastırdı çok fena yaa. dedim çok bastırıyosunuz bişi olcak şimdi. bişi olmaz dedi. zaten ben bastıkça o kaçıyo dedi.kalp sesini duyuyorum ama sayamıyorum kaçıyo hemen dedi. çok hareketli olcak bebeğin annesi yandın dedi. sonra 140 yazdı forma. 15 mayısta kan sayımı filan için tekrar çağırdı.
kızlar siz süt iznini nasıl kullancaksınız? yani onu toplu istemeyi düşünüyorum ama öyle bi seçenek var mı acaba? siz napçaksınız? çalışmaya başladıktan sonra 1 yıl boyunca günde 1,5 saat süt izni var.yani ben doğum izni senelik izin süt izni toplu halde ne tutuyosa verin sonra ben tam çalışmaya başlıyım dicem. biz zaten hep fazla mesai yapıyoruz hiçbi zaman 6 da çıkamıyoruz ki bir de ben 4 buçukta çıkçam. mümkün değil boşa gider süt izinlerim.
kızlar siz süt iznini nasıl kullancaksınız? yani onu toplu istemeyi düşünüyorum ama öyle bi seçenek var mı acaba? siz napçaksınız? çalışmaya başladıktan sonra 1 yıl boyunca günde 1,5 saat süt izni var.yani ben doğum izni senelik izin süt izni toplu halde ne tutuyosa verin sonra ben tam çalışmaya başlıyım dicem. biz zaten hep fazla mesai yapıyoruz hiçbi zaman 6 da çıkamıyoruz ki bir de ben 4 buçukta çıkçam. mümkün değil boşa gider süt izinlerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?