2010 Temmuz Anneleri : )

İyi hadi hemşireler ilgilenmiş.
Senin bebişin hazırlıkları da tamam ne güzel..

Ben doğuma 3 hafta kalaya kadar çalışmayı düşünüyorum 5 haftayı doğumdan sonraya eklettirmek için.Yani bir sorun çıkmazsa haziran sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum.

Hayırlısı olsun canım..

ben 35 haftayı kendime hedef seçtim.Şafak 10 hafta diyorum bu yüzden artık.Yani 2,5 ay :)

Sana da hayırlısı olsun şeker.

yeni doktorumuza gittik ve haberler güzel hiçbir sorun yok dedi zaten kendiside 3 boyutlu usg ile inceledi çok sağlıklı dedi :)) ama biraz tosun bizim sıpa 1290 gram geldi banada kilo alma dedi doktor toplamda 8 kilo aldım ama yinede dikkat et alma dedi :)) çok mutluyuz yani kaydirigubbakcemile2 :lepi:

amaan süper. ben haftasonu gidicem kaç gr oldu acaba? valla ben 800-900 filan bekliyodum ama daha mı fazladır acaba? 23+5 ken 690grdı. bu haftasonu 25+5 olcak. 2 haftada kaç gr alıyolar genelde?

Hadi gözün aydın canım maşallah tosununa....

Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin.

Gözünaydın Güll...Maaşallah bebişine kocaman olmuş gerçekten...
Böyle duydukça acaba benimki nekadar oldu diye merak ediyorum..Hayırlısı ile tamamlarız inş..

maşallah :asigim:

maşallahh valla..tosunmuş hakaten :)):jeyyar: bende bu hafta sonu gitcem bakalım bizim kız ne çıkcak..bende 7 kilo aldım ..son haftalarda haftada 1 2 kilo alabilcez
o açıdan benim dr mda çok uyarıyo kilo alımında

kızlar siz süt iznini nasıl kullancaksınız? yani onu toplu istemeyi düşünüyorum ama öyle bi seçenek var mı acaba? siz napçaksınız? çalışmaya başladıktan sonra 1 yıl boyunca günde 1,5 saat süt izni var.yani ben doğum izni senelik izin süt izni toplu halde ne tutuyosa verin sonra ben tam çalışmaya başlıyım dicem. biz zaten hep fazla mesai yapıyoruz hiçbi zaman 6 da çıkamıyoruz ki bir de ben 4 buçukta çıkçam. mümkün değil boşa gider süt izinlerim.

gözün aydın canım:)))

Valla kısmet olursa, kanuni hakkım ne zamansa o zaman ayrılcam..
Beklemicem:)

aynen deniz güneş bende öyle düşünüyorum, beklemicem 32. de çıkıcam az kaldı zaten, birazda kendime zaman ayırayım istiyorum belki bi daha böyle bi dönem yaşamıcam hayatımda tadını çıkarayım diyorum

canım aynen anlattıkların benim içinde geçerli, yastıksız yatardım şimdi çift yastık kullanıyorum, nefes alamıyorum rahatça, daralıyoum kalbim hep pır pır, geceleri inliyomuşum eşim söyledi.. hadi sen ikiz bekliyosun bana noluyor anlamadım ama gerçi bende 29. haftama geldim

amaan süper. ben haftasonu gidicem kaç gr oldu acaba? valla ben 800-900 filan bekliyodum ama daha mı fazladır acaba? 23+5 ken 690grdı. bu haftasonu 25+5 olcak. 2 haftada kaç gr alıyolar genelde?

Hadi gözün aydın canım maşallah tosununa....

Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin.

Gözünaydın Güll...Maaşallah bebişine kocaman olmuş gerçekten...
Böyle duydukça acaba benimki nekadar oldu diye merak ediyorum..Hayırlısı ile tamamlarız inş..

maşallah :asigim:

gözün aydın canım:)))

gull maşallah tosuncuğuna..

çok sağolun kızlarrrrrrr opuyorumnanaktan

Benim de planlarım bu şekilde canım..Ama bilemem tabii.
Biraz evde durayım aheste aheste hazırlık vs yapayım.
Biraz oğlumla vakit geçireyim ne bileyim işte planlarım bu yönde ama hayırlısı neyse o olsun tabii.

Şu an ki fikrim ayrılmak yönünde..
Biraz evde vakit geçireyim istiyorum, 8 yaşında oğlum da var biliyorsunuz..

Ama bilemem tabii belki beklerim ...kısmet.

Hayırlısı olsun inş..
Gönlüne göre olsunda gerisi önemli değil artık...
Bizim kendi işimiz olduğu için kararsız kaldım bende...Mecburen çalışıcam allah bir sıkıntı vermediği sürece...Ama rapor için söylesem mi 32.haftamda diyorum...Nasıl olsa farketmiyecek benim için...Bu gidişimde konuşayım doktorumla geçende sordu gerçi çalışıcam demiştim...

Merhaba canım...iyiyiz çok şükür...Güzel bir haftasonu geçirdik yoğun bir haftadan sonra...Bebeğimin hareketleri bile azalmıştı eskisi gibi değildi...1 haftada 40 kişi misafir ağırlarsam tabi tamamen düşüncesizlik oldu benimki içim durmuyor işte...Çok şükür iyiyiz şimdi...Ohh maaşallah ne güzel ciciler almışsın bebişe allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin inş..Sağlık ocağı içinde sevindim...

Bunları hiçç düşünmedim daha canım ya..
Belki biraz ücretsiz izin kullanırım ben bilemiyorum.CADIARZU
Farklı planlarım var.

Oğlumu 45 günlükken bırakıp işe başlamıştım çok zor oluyor.:çok üzgünüm:Bu sefer biraz farklı olsun istorum ama kısmet..:uhm:CADIARZU

bende toplu alarak almak istiyorum bildiğim kadarıyla öyle bi hakkımız var, yada haftada bir gün şeklindede alabiliyoruz ama işte önemli olan işyeriyle anlaşabilmek

maşallah :ecrin_bebek: canım gözün aydınn alkisalkisalkis

güzün aydın cok sevindim.bu hızla kilo almaya devam ederse bebiş dogunca insallah rahat edersin rahat ele avuca gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…