kızlar siz süt iznini nasıl kullancaksınız? yani onu toplu istemeyi düşünüyorum ama öyle bi seçenek var mı acaba? siz napçaksınız? çalışmaya başladıktan sonra 1 yıl boyunca günde 1,5 saat süt izni var.yani ben doğum izni senelik izin süt izni toplu halde ne tutuyosa verin sonra ben tam çalışmaya başlıyım dicem. biz zaten hep fazla mesai yapıyoruz hiçbi zaman 6 da çıkamıyoruz ki bir de ben 4 buçukta çıkçam. mümkün değil boşa gider süt izinlerim.
herkese slmm:))
Bunları hiçç düşünmedim daha canım ya..
Belki biraz ücretsiz izin kullanırım ben bilemiyorum.CADIARZU
Farklı planlarım var.
Oğlumu 45 günlükken bırakıp işe başlamıştım çok zor oluyor.:çok üzgünüm:Bu sefer biraz farklı olsun istorum ama kısmet..:uhm:CADIARZU
inşallah herşey gönlünce osun denizcim, bikaç ay ücretsiz izin almak süper olur
selam..
izin konuları açıldı.)))):lepi:Çoğu gitti azı kaldı..:lepi:
herkese selammmkaydirigubbakcemile3
32.hafta ayrılınca sonrasında ücretsiz izin mi isticeksin? kaç ay izin kullanmayı düşünüyosun? o zaman ayrılınca bebek 2 aylıkken işe başlamak gerekiyor.
selam canım nasılsın ?
Evt canım ..Normalde 32.haftada çıkarsam izne, bebek 2 aylıkken dönmem gerekiyor.
Tabii yıllık iznim de var 22-23 gün..Onu da alırsam toplamda 3 ay eder..:)
Ücretsiz izin alma planlarım da yeni çıktı 2-3 gündür ciddi ciddi düşündüm (6 ay alsam:uhm:) ama karar veremedim, verirler mi vermezler mi bilemem:uhm:..Sonuçta özeldeyim bilemiyorum yanii henüz kesin değil..
Bakalım...:uhm:
yeni doktorumuza gittik ve haberler güzel hiçbir sorun yok dedi zaten kendiside 3 boyutlu usg ile inceledi çok sağlıklı dedi :)) ama biraz tosun bizim sıpa 1290 gram geldi banada kilo alma dedi doktor toplamda 8 kilo aldım ama yinede dikkat et alma dedi :)) çok mutluyuz yani kaydirigubbakcemile2 :lepi:
yani ben de bilmiyorum bana da doğur biranönce işe dön diyolar. benden başka yapacak yok sanki işleri. ben de ek gıdalara geçince dönsem diyorum. hatta 2012 de dönsem. ocak ayına kadar kullansam ama bakalım ne olcak.
Herkese merhaba..Arkadaşlar bende aranıza gelebilirmiyimm..İnş bende temmuz erkek annesi olacağım :)
Herkese merhaba..Arkadaşlar bende aranıza gelebilirmiyimm..İnş bende temmuz erkek annesi olacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?