2010 Temmuz Anneleri : )

Tamamen işyerine kalmış bir durum...
O iyi niyeti gösterirler inş..

Ben doğum sonrası normal olan hakkım 2 ay izin+ 1 ay yıllık iznim+ 1 ay da doğum öncesi izin=4 ay olarak istiyorum.

Artı bebişimin durumuna göre 2 ay da belki ücretsiz izin alırım 6 aylık olur o zaman kuzum ve ek gıdalara başladığı dönemde çalışmaya başlamayı planlıyorum. Hem anneme de kolaylık olur ek gıdalara başlayınca diye düşünüyorum. Tabi kısmet...

Bu nedenle şimdilik ne kadar çok çalışırsam evde o kadar uzun kalırım diye çalışmak istiyorum. Fazladan bir ay çalışsam bir ay da evde dinlenerek gçiririm diyorum ama kısmet tabi...

inşallah herşey gönlünce osun denizcim, bikaç ay ücretsiz izin almak süper olur

32.hafta ayrılınca sonrasında ücretsiz izin mi isticeksin? kaç ay izin kullanmayı düşünüyosun? o zaman ayrılınca bebek 2 aylıkken işe başlamak gerekiyor.

Evt canım ..Normalde 32.haftada çıkarsam izne, bebek 2 aylıkken dönmem gerekiyor.
Tabii yıllık iznim de var 22-23 gün..Onu da alırsam toplamda 3 ay eder..:)
Ücretsiz izin alma planlarım da yeni çıktı 2-3 gündür ciddi ciddi düşündüm (6 ay alsam:uhm:) ama karar veremedim, verirler mi vermezler mi bilemem:uhm:..Sonuçta özeldeyim bilemiyorum yanii henüz kesin değil..

Bakalım...:uhm:

yani ben de bilmiyorum bana da doğur biranönce işe dön diyolar. benden başka yapacak yok sanki işleri. ben de ek gıdalara geçince dönsem diyorum. hatta 2012 de dönsem. ocak ayına kadar kullansam ama bakalım ne olcak.

gözün aydın canım benim. maaşallah bebişine tosun olacak desene:))

bakalım bugün benim oğluşum kaç gram olmuş . inşallah bende güzel haberlerle gelirim:))

Özelin dezavantajları işte..
Ben de o yüzden diyorum ücretsiz izin verirler mi bilemem diye..

Herkse kendini düşünüyor valla.

Herkese merhaba..Arkadaşlar bende aranıza gelebilirmiyimm..İnş bende temmuz erkek annesi olacağım :)

Merhaba , hosgeldın aramıza hihoyyyt ALLAH saglıkla bebeişine kavusmak nasıp etsın..

Kızlar bebegın odasını alan oldumu _??? acaba cok mu acele edıyorum bilmiyorumkismile Annem bu hafta gıdıp alalım dıyorum ama bılemıyorum CADIARZU

Arkadaşlar bende şeker yüklemesi yaptırdım 50 gr.sonucum 131 çıktı .ama daha doktoruma göstermedim..
Nasıl sizce değerim ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…