2010 Temmuz Anneleri : )

Kızlar bebegın odasını alan oldumu _??? acaba cok mu acele edıyorum bilmiyorumkismile Annem bu hafta gıdıp alalım dıyorum ama bılemıyorum CADIARZU

Biz daha almadık canım ama araştırma yaptık netleşti sayılır kafamızda artık...Daha erken diye düşündük bizde bundan sonra artıık alıcaz inş..

canım bizde bu haftas onu odasını boyattıracağız sonrada odasını alıp yerleştireceğiz. yani iki haftaya kadar hepsi hazır olur inşallah. bana göre ise geç bile kaldık eşimin işleri yoğunluğu boya işi falan sarktı. yoksa ben çokdan hazır ederdim odamızı....

Kızlar bu arada bende çok bişi almadım yeni başlıyorum ama iyi fiyat araştırması yapıyorum :))
Özellikle netten alışveriş yapanlar varsa bi sitede inanılmaz uygun fiyatlar yasak değilse linki verebilirim..

bencede bakın..belkı beğenemiceksin başka zaman kaıcak..aceleye getirme..hem boya kokusu geçmiş olur havaladır mobilya..hemde aldığın şeyleri dizersin yavaş yavaş..

netten hiç denemedim ben güvenılır oluyormu

bencede bakın..belkı beğenemiceksin başka zaman kaıcak..aceleye getirme..hem boya kokusu geçmiş olur havaladır mobilya..hemde aldığın şeyleri dizersin yavaş yavaş..

bende öğle düşünüyorum canım aldıklarımın çoğu benim istanbulda kaldı şimdi ne aldım ne almadım doğru düzgün hatırlamıyorum. bide annemlerin aldıkları var en güzeli hepsini biraraya toplayıp ne var ne yok bakmam lazım.

birde boya kokusu çıksın diye acele ediyorum.

hoşgeldin aramıza a.s.
netten bakıyorum bende bişeyler ama fiyatlar piyasaya göre fazla gibi ama hangi site o merak ettim

Haklısınız aslında.. belkı gunler ilerledıgınde ağırlasırım cıkamam bilmiyorumkismile
zaten şimdiden kramplarla ugrasıyorum ..

Hoşbulduk..bana bizim buralara göre çok uygun geldi oyun parkı aldım içinde yatağı nevresim takımı yastığı uyku seti herşeyi var 219 aldım..dışarda aynısını bana 320 fiyat verdiler..
[bebemagazasi.com storkun oyun parkını aldım ama çook güzel ve şirin :))

hoşgeldin aramıza a.s.
netten bakıyorum bende bişeyler ama fiyatlar piyasaya göre fazla gibi ama hangi site o merak ettim

Ne güzel darısı başımıza artık ya...
Bizde telaşe çok evde tadilat olacak biraz havalar biraz daha ısınsın diye bakıyoruz ama zamanda geçiyor...Duvar kırılıp peteğin yeri falan değişecek bizimde merkezi sistem o yüzden kapanmasını bekliyoruzz..iyice telaş yapıyorum bende....

zeymurancım ben 25+5 im ve beek odam geleli 2 hafta oldu insanın gözunun önünde olması güzel tüm eşyaları havalandırıyorum hepsi kokuyor mobilyanın kokusu çıkmadı daha düşün yani yinede sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…