Herkese merhaba..Arkadaşlar bende aranıza gelebilirmiyimm..İnş bende temmuz erkek annesi olacağım :)
Kızlar bebegın odasını alan oldumu _??? acaba cok mu acele edıyorum bilmiyorumkismile Annem bu hafta gıdıp alalım dıyorum ama bılemıyorum CADIARZU
Merhabaaa...
Hoşgeldin aramıza...Allah hayırlısı ile oğlunu kucağına almayı nasip etsin inş..
Merhaba , hosgeldın aramıza hihoyyyt ALLAH saglıkla bebeişine kavusmak nasıp etsın..
Kızlar bebegın odasını alan oldumu _??? acaba cok mu acele edıyorum bilmiyorumkismile Annem bu hafta gıdıp alalım dıyorum ama bılemıyorum CADIARZU
Merhaba , hosgeldın aramıza hihoyyyt ALLAH saglıkla bebeişine kavusmak nasıp etsın..
Kızlar bu arada bende çok bişi almadım yeni başlıyorum ama iyi fiyat araştırması yapıyorum :))
Özellikle netten alışveriş yapanlar varsa bi sitede inanılmaz uygun fiyatlar yasak değilse linki verebilirim..
bencede bakın..belkı beğenemiceksin başka zaman kaıcak..aceleye getirme..hem boya kokusu geçmiş olur havaladır mobilya..hemde aldığın şeyleri dizersin yavaş yavaş..
netten hiç denemedim ben güvenılır oluyormu
Kızlar bu arada bende çok bişi almadım yeni başlıyorum ama iyi fiyat araştırması yapıyorum :))
Özellikle netten alışveriş yapanlar varsa bi sitede inanılmaz uygun fiyatlar yasak değilse linki verebilirim..
bencede bakın..belkı beğenemiceksin başka zaman kaıcak..aceleye getirme..hem boya kokusu geçmiş olur havaladır mobilya..hemde aldığın şeyleri dizersin yavaş yavaş..
hoşgeldin aramıza a.s.
netten bakıyorum bende bişeyler ama fiyatlar piyasaya göre fazla gibi ama hangi site o merak ettim
Arkadaşlar şeker yüklemesinde 131 normalmi ??? 50 grlıkta
canım bizde bu haftas onu odasını boyattıracağız sonrada odasını alıp yerleştireceğiz. yani iki haftaya kadar hepsi hazır olur inşallah. bana göre ise geç bile kaldık eşimin işleri yoğunluğu boya işi falan sarktı. yoksa ben çokdan hazır ederdim odamızı....
ben daha yaptırmadım canım bilemiyorum ama doktorun ne diyor ki?
Arkadaşlar şeker yüklemesinde 131 normalmi ??? 50 grlıkta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?