2010 Temmuz Anneleri : )

Bende ilk güvenemiyoddum 1 tane hastane çıkışı aldım denemek için sonra birtane battaniye ..gayet iyi gelince oyun parkınıda aldım hiç bi sorun çıkmadı...
bebemagazasi.com

Sağol canım,ben de bakayım hemen :1hug:

tamam canım teşekkürler bakayım bende, güle güle kullansın bebişin cicilerini bayanssulusmile

Arkadaşlar şeker yüklemesinde 131 normalmi ??? 50 grlıkta

140 ın altı normal diye biliyorum ben, seninkide gayet normal bence gözün aydın :lepi:

papatyacım kolay gelsin, tadilat işleri çok zor ama sonrası için değer, çok güzel olucak bitince

maşallah canım her ikinizin de iyi olmasına çok sevindim..

Herkese merhaba..Arkadaşlar bende aranıza gelebilirmiyimm..İnş bende temmuz erkek annesi olacağım :)
Hoşgeldin..

Arkadaşlar bende şeker yüklemesi yaptırdım 50 gr.sonucum 131 çıktı .ama daha doktoruma göstermedim..
Nasıl sizce değerim ??
İyi.Sınır 140 bildiğim kadarı ile.

selam..

slm kızlar nasıl gidiyo
hamişlik

selam..

idrar yolları enfeksiyonu olan var mı ? monural kullanmıştım ama işe yaramamış :bbo: hala enfeksiyon görülüyor. idrar yolları enfeksiyonu da erken doğuma sebepmiş.Halbuki hijyene çok dikkat ederim ama doktor hamilelikte olabilir diyor...fisfisfis

bence çok geç kalmayın bu tadilat işleri insanı çok yoruyorr.

Selam çok şükür iyi gidiyor bir problemimiz yok senin nasıl gidiyor...

benimde ii çok şükür tabi evde bi cadı varken ne kadar ii olursa kızım iyice huysuzlaştı karnım büyüdükçe taktı kafayı orya karnını içine çek diyo koca göbüşlü anne diyo vurmaya calışıyo karnıma ben ne yapıcam bu cadıyla bilemiyorum valla :1no2:

amaan işin zor valla kıskancak desene kardeşini.

bence çok geç kalmayın bu tadilat işleri insanı çok yoruyorr.

Flowersun bende biran önce başlamak istiyorum ama maalesef merkezi sistem bizim o yüzden havaların ısınmasını bekliyoruz bir kişi için kapatmıyorlar sistemi...hayırlısı olsun artık...

Alla kolaylık versin canım tabi sizin için biraz daha zor...Çocuklar herşeyin farkındalar aslında işin içine birazda kıskançlık girince böyle oluyor...

amaan işin zor valla kıskancak desene kardeşini.

evet canım çok kıskanç eltimin oglu var kadın 5 günlügüne geldi benimki oglan eline ne alırsa o sana yasak diye çekip alıyo elinden o da bagırıyo valla gözüm iyicene korktu bugünlerde kardesinede böyle yaparsa ben naparım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…