- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Bende ilk güvenemiyoddum 1 tane hastane çıkışı aldım denemek için sonra birtane battaniye ..gayet iyi gelince oyun parkınıda aldım hiç bi sorun çıkmadı...
bebemagazasi.com
Hoşbulduk..bana bizim buralara göre çok uygun geldi oyun parkı aldım içinde yatağı nevresim takımı yastığı uyku seti herşeyi var 219 aldım..dışarda aynısını bana 320 fiyat verdiler..
[bebemagazasi.com storkun oyun parkını aldım ama çook güzel ve şirin :))
Arkadaşlar şeker yüklemesinde 131 normalmi ??? 50 grlıkta
Ne güzel darısı başımıza artık ya...
Bizde telaşe çok evde tadilat olacak biraz havalar biraz daha ısınsın diye bakıyoruz ama zamanda geçiyor...Duvar kırılıp peteğin yeri falan değişecek bizimde merkezi sistem o yüzden kapanmasını bekliyoruzz..iyice telaş yapıyorum bende....
papatyacım kolay gelsin, tadilat işleri çok zor ama sonrası için değer, çok güzel olucak bitince[/B]
slm kızlar nasıl gidiyo
hamişlik
yeni doktorumuza gittik ve haberler güzel hiçbir sorun yok dedi zaten kendiside 3 boyutlu usg ile inceledi çok sağlıklı dedi :)) ama biraz tosun bizim sıpa 1290 gram geldi banada kilo alma dedi doktor toplamda 8 kilo aldım ama yinede dikkat et alma dedi :)) çok mutluyuz yani kaydirigubbakcemile2 :lepi:
Hoşgeldin..Herkese merhaba..Arkadaşlar bende aranıza gelebilirmiyimm..İnş bende temmuz erkek annesi olacağım :)
İyi.Sınır 140 bildiğim kadarı ile.Arkadaşlar bende şeker yüklemesi yaptırdım 50 gr.sonucum 131 çıktı .ama daha doktoruma göstermedim..
Nasıl sizce değerim ??
selam..slm kızlar
slm kızlar nasıl gidiyo
hamişlik
Ne güzel darısı başımıza artık ya...
Bizde telaşe çok evde tadilat olacak biraz havalar biraz daha ısınsın diye bakıyoruz ama zamanda geçiyor...Duvar kırılıp peteğin yeri falan değişecek bizimde merkezi sistem o yüzden kapanmasını bekliyoruzz..iyice telaş yapıyorum bende....
Selam çok şükür iyi gidiyor bir problemimiz yok senin nasıl gidiyor...
Arkadaşlar şeker yüklemesinde 131 normalmi ??? 50 grlıkta
benimde ii çok şükür tabi evde bi cadı varken ne kadar ii olursa kızım iyice huysuzlaştı karnım büyüdükçe taktı kafayı orya karnını içine çek diyo koca göbüşlü anne diyo vurmaya calışıyo karnıma ben ne yapıcam bu cadıyla bilemiyorum valla :1no2:
gayet iyi,şeker sorunun yok canım:1hug:
bence çok geç kalmayın bu tadilat işleri insanı çok yoruyorr.
benimde ii çok şükür tabi evde bi cadı varken ne kadar ii olursa kızım iyice huysuzlaştı karnım büyüdükçe taktı kafayı orya karnını içine çek diyo koca göbüşlü anne diyo vurmaya calışıyo karnıma ben ne yapıcam bu cadıyla bilemiyorum valla :1no2:
canım gayet normal geldi bana dr ne dedi?
:uhm:
ikinci çocuğuna hamile olanlar varmı aranızda
yaa gerçekten mi süper çok sevindim ...çok sağol..
amaan işin zor valla kıskancak desene kardeşini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?