evet canım çok kıskanç eltimin oglu var kadın 5 günlügüne geldi benimki oglan eline ne alırsa o sana yasak diye çekip alıyo elinden o da bagırıyo valla gözüm iyicene korktu bugünlerde kardesinede böyle yaparsa ben naparım o zaman
kızlar selam hepinize nasılsınız inşallah herkes çok iyidir geçmişi okudum herkes hazırlıklara başlamış çok hoş kaydirigubbakcemile2
bizde hafta sonu yine doktordaydık kaburgalarım çok ağrıyordu çok uykusuzluk çekmeye başladım doktor baktı 1570 gr olmuş bebeğim şuan 28 haftalığım ma bebiş 1hafta ilerden gidiyor geçmişe nazaran iyiymiş yani kilosu diyet yaramış kaburgalarımağrımasıda normalmiş artık bebek büyüyor dedi yinede bir kremle ağrı kesici yazdı pek kullanmamaya çalışıyorum
Bende ilk güvenemiyoddum 1 tane hastane çıkışı aldım denemek için sonra birtane battaniye ..gayet iyi gelince oyun parkınıda aldım hiç bi sorun çıkmadı...
bebemagazasi.com
yenidoğan bebeğinle asla yanlız bırakma ikisini. benim görümcem diyodu ki benim bebeğin bana zararı yok ben abisiyle uğraşıyorum. onun peşinde koşmaktan yoruluyorum. ilk oğlu 6 yaşlarındaydı.kendi ağzından koca şekeri çıkarıp bebeğin ağzına sokuyodukaşla göz arasında.uyurken uyandırıp kucağına alıp balkona çıkarmış çocuğu.daha neler neler. saçını çekmelerini cimciklemelerini saymıyorum bile. ama gene de kız peşinden dolanıp duruyo şimdi abisinin. ama zor babanın da biraz büyük çocuğu oyalaması lazım.kızlar daha zararsız oluyo gerçi. en fazla huysuzluk yapar belki senin ki.Allah koruyo bebekleri ama o kadar zulme rağmen çok tatlı bi kız oldu hiçbişeycik te olmadı. abisi bol bol kötek yemiştir ama.
kızlar selam hepinize nasılsınız inşallah herkes çok iyidir geçmişi okudum herkes hazırlıklara başlamış çok hoş kaydirigubbakcemile2
bizde hafta sonu yine doktordaydık kaburgalarım çok ağrıyordu çok uykusuzluk çekmeye başladım doktor baktı 1570 gr olmuş bebeğim şuan 28 haftalığım ma bebiş 1hafta ilerden gidiyor geçmişe nazaran iyiymiş yani kilosu diyet yaramış kaburgalarımağrımasıda normalmiş artık bebek büyüyor dedi yinede bir kremle ağrı kesici yazdı pek kullanmamaya çalışıyorum
maşallah maşallah bebeklerimis büyüyoor. ama 29. haftada 1570gr oluyo mu yaa fazla geldi bana ama doktor normal dediyse normaldir.
evet canım beim çevremde de çok bu tür olaylar benim arkadasımında 1,5 yasında kızı var 6 yasında da oglu var ama oglan bi r acayip o kıza neler yapıyo annesi 2 dk asagıya inmiş çocugu süpürgenin borusuna dolayıp evde sürüklemiş arkadaşım geldiginde şok olmuş kız mosmor olmuş pişman olmuş yalnız bırkatıgına çok zor o yüzden bende hiç yalnıuz bırakmayı düşünmüğyorum
Ben de kızkardeşimin üzerinden atlıyordum yeni doğduğu zamanlar.Neymiş efendim boyu kısa kalsınmış.Ben daha uzun olayım diye..Çocukluk işte...:kedi:
maşallah canım,bende de ağrı çok oluyor ama dediğin gb ilaç kullanmamaya özen gösteriyorum bebeğimin büyüdüğünü düşündükçe ağrılarım hafifliyo boshayallersmile
canım neden bu kadar erken nts ye aldılar ben sorduğumda 32 . haftada başlar demişlerdiyaa artık hızlı büyüyor belli bir aydan sonra bebişlerimiz inşallah normaldir bu arada nst cihazına bağlandım 15 dk yattım ya düz yatmak zararlıydı diyodular ama hani bebeğe oksijen gitmemesi açısından ama 15 dk yattım gerçi bana fenalık geldi midem bulanır gibi oldu düz yatınca klimayı açtılar
bilmiyorumkismile
yaa artık hızlı büyüyor belli bir aydan sonra bebişlerimiz inşallah normaldir bu arada nst cihazına bağlandım 15 dk yattım ya düz yatmak zararlıydı diyodular ama hani bebeğe oksijen gitmemesi açısından ama 15 dk yattım gerçi bana fenalık geldi midem bulanır gibi oldu düz yatınca klimayı açtılar
bilmiyorumkismile
oo ben hep yatıyorum sırtüstü. sırtım ağrıyo akşamları tv seyrederken sırt üstü yatarak seyrediyorum.ben profa sordum dedi ki anne rahatsa bebek te rahattır. son aylarda sırttüstü yattığınızda tansiyonunuz düşer o yüzden önermeyiz ama tansiyonunuz düşmüyorsa kafaya takmayın. ama gece sola doğru yatın dedi. annem kardeşimi 9 ay sırtüstü yatarak doğurmuş bi kere bile yan dönmedim hep sırtüstü yattım dedi. 4 buçuk kilo doğdu kardeşiim turp gibi. sol yana yatmak daha iyiymiş tabiiki de 15 dakka sırtüstü yatınca bişi olmaz sen rahatsız olmadıysan benim fikrim.
evet canım ona bişiy olur diye acısın varsın diyorum ilaç kullanmak istemiyorum seninki kaç aylık oldu kilosu nekadar oldu bebişinin
canım siteye baktım güsel şeyler varmış ve dediğin kadar uygunmuşta
:CüvCüv:
29. haftamıza yeni girdik teyzesi en son baktığımızda 1kilo 56 grm dı bebişim...
:CüvCüv:
evet canım bende çok beğendim sorunda çıkmadı alacağım daha birsürü şey var oğlumun sadece 2 hastane çıkışı bir benekli bataniyesi bide oyun parkı var :)))
olur olur.
hemen hemen o civarda olur..Bana çok gelmedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?