2010 Temmuz Anneleri : )

canım neden bu kadar erken nts ye aldılar ben sorduğumda 32 . haftada başlar demişlerdi
:uhm:

Canım ben çok ağrım oluyor 3 gündür uyuyamıyorum ve yastık üzerinde uyuyorum diyince doktorda NTS ne bakalım dedi zamanından önce alalım duruma göre dedi sonra NTS sonucuna bakıncada bebek ayına göre normal gidiyor dedi erken alıncak bir durum yok dedi

ozaman çok sırtım ağrıyınca bende kastırmayım yan yatıcam diiye

Canım,nts de sadece bebeğin kalp atışına ve kasılmalara bakılıyor.Grafik çizgisi çıkıyor kağıtta.Nts sonucuna göre nasıl bakılıyor ki bebeğin ayına göre olduğuna anlamadım
fisfisfis

ben sırt üstü asla yatamıyorum.doktora ultrasona gittiğimde de arkama muhakkak bir kaç yastık konuyor.değilse kasılmalar başlıyor,başım dönüyor anında.

kızlar şimdi doktora gidiyoruz. inşallah güzel haberlerle gelirim. nedense bugün daha bir heyecan var içimde.

Simote canım baya marka ve kaliteli şeyler varmış.Sık kullanılanlara ekledim.Tekrar çok teşekkürler opuyorumnanaktan

evet dediğin gibi sadece grafik çıktı aynı EKG gibi ama doktorun neyi baz alarak bu sölediğini bilmiyorum heralde kalp çarpıntılarnın hızına göre falan

ozaman çok sırtım ağrıyınca bende kastırmayım yan yatıcam diiye

fenalık gelmiyorsa tansiyonun düşüyor gibi olmuyorsa yatabilirsin dedi doktor bana. zaten son aylarda yatamazsın dedi. ama ben çok rahat yatıyorum valla hiçbişi de hissetmiyorum. 2 doktora da sordum asla yatma demedi ikisi de. sol yana yatmanızı tercih ederiz dedi ama ultrason muayenelerinde de hep sırtüstü yatıyoruz. yaa benim bebek sırtüstü yatarken acaip tekmeliyo bazen diyorum acaba rahatsız oluyo ondan mı tekmeliyo yoksa yemek yedim uzandım keyfi yerinde ondan mı tekmeliyo ama hep sol yana yatamıyorum valla sırtım ağrıyo. zaten bende fibromiyalji vardı her gece sırt ağrısı çekiyorum yani.

Merhaba yakamoz maaşallah bebişine büyümüş annesi desene...
Diyetin işe yaradığına sevindim inş.daha da iyi olur canım..

kızlar şimdi doktora gidiyoruz. inşallah güzel haberlerle gelirim. nedense bugün daha bir heyecan var içimde.

Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım..

Benimde hiçbir problemim olmuyor sırt üstü yatınca ama yatmamaya özen gösteriyorum...Normalde de pek sevmem zaten sırtüstü yatmayı...Hamileliğim bitince ilk önce yüzüstü yatıcam bir çok özledim:))))

Bende bazen uyurken yanlışlıkla sırtüstü yatoyo oluyorum ama sağ olsun hemen başlıyo oğluşum tekmelemeye bence dediğin gibi rahatsız oluyor alanı daralıyor olabilir çok fazla yatmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…