canım neden bu kadar erken nts ye aldılar ben sorduğumda 32 . haftada başlar demişlerdi
:uhm:
sitenin adını bi daha söylermisin canım bene bakyım bi bende tam bişey almadım bebişime artık almak istiyorum
oo ben hep yatıyorum sırtüstü. sırtım ağrıyo akşamları tv seyrederken sırt üstü yatarak seyrediyorum.ben profa sordum dedi ki anne rahatsa bebek te rahattır. son aylarda sırttüstü yattığınızda tansiyonunuz düşer o yüzden önermeyiz ama tansiyonunuz düşmüyorsa kafaya takmayın. ama gece sola doğru yatın dedi. annem kardeşimi 9 ay sırtüstü yatarak doğurmuş bi kere bile yan dönmedim hep sırtüstü yattım dedi. 4 buçuk kilo doğdu kardeşiim turp gibi. sol yana yatmak daha iyiymiş tabiiki de 15 dakka sırtüstü yatınca bişi olmaz sen rahatsız olmadıysan benim fikrim.
Canım ben çok ağrım oluyor 3 gündür uyuyamıyorum ve yastık üzerinde uyuyorum diyince doktorda NTS ne bakalım dedi zamanından önce alalım duruma göre dedi sonra NTS sonucuna bakıncada bebek ayına göre normal gidiyor dedi erken alıncak bir durum yok dedi
29. haftamıza yeni girdik teyzesi en son baktığımızda 1kilo 56 grm dı bebişim...
:CüvCüv:
Canım,nts de sadece bebeğin kalp atışına ve kasılmalara bakılıyor.Grafik çizgisi çıkıyor kağıtta.Nts sonucuna göre nasıl bakılıyor ki bebeğin ayına göre olduğuna anlamadım
fisfisfis
kızlar şimdi doktora gidiyoruz. inşallah güzel haberlerle gelirim. nedense bugün daha bir heyecan var içimde.
kızlar şimdi doktora gidiyoruz. inşallah güzel haberlerle gelirim. nedense bugün daha bir heyecan var içimde.
ozaman çok sırtım ağrıyınca bende kastırmayım yan yatıcam diiye
Merhaba yakamoz maaşallah bebişine büyümüş annesi desene...kızlar selam hepinize nasılsınız inşallah herkes çok iyidir geçmişi okudum herkes hazırlıklara başlamış çok hoş kaydirigubbakcemile2
bizde hafta sonu yine doktordaydık kaburgalarım çok ağrıyordu çok uykusuzluk çekmeye başladım doktor baktı 1570 gr olmuş bebeğim şuan 28 haftalığım ma bebiş 1hafta ilerden gidiyor geçmişe nazaran iyiymiş yani kilosu diyet yaramış kaburgalarımağrımasıda normalmiş artık bebek büyüyor dedi yinede bir kremle ağrı kesici yazdı pek kullanmamaya çalışıyorum
fenalık gelmiyorsa tansiyonun düşüyor gibi olmuyorsa yatabilirsin dedi doktor bana. zaten son aylarda yatamazsın dedi. ama ben çok rahat yatıyorum valla hiçbişi de hissetmiyorum. 2 doktora da sordum asla yatma demedi ikisi de. sol yana yatmanızı tercih ederiz dedi ama ultrason muayenelerinde de hep sırtüstü yatıyoruz. yaa benim bebek sırtüstü yatarken acaip tekmeliyo bazen diyorum acaba rahatsız oluyo ondan mı tekmeliyo yoksa yemek yedim uzandım keyfi yerinde ondan mı tekmeliyo ama hep sol yana yatamıyorum valla sırtım ağrıyo. zaten bende fibromiyalji vardı her gece sırt ağrısı çekiyorum yani.
Merhaba yakamoz maaşallah bebişine büyümüş annesi desene...
Diyetin işe yaradığına sevindim inş.daha da iyi olur canım..
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım..
fenalık gelmiyorsa tansiyonun düşüyor gibi olmuyorsa yatabilirsin dedi doktor bana. zaten son aylarda yatamazsın dedi. ama ben çok rahat yatıyorum valla hiçbişi de hissetmiyorum. 2 doktora da sordum asla yatma demedi ikisi de. sol yana yatmanızı tercih ederiz dedi ama ultrason muayenelerinde de hep sırtüstü yatıyoruz. yaa benim bebek sırtüstü yatarken acaip tekmeliyo bazen diyorum acaba rahatsız oluyo ondan mı tekmeliyo yoksa yemek yedim uzandım keyfi yerinde ondan mı tekmeliyo ama hep sol yana yatamıyorum valla sırtım ağrıyo. zaten bende fibromiyalji vardı her gece sırt ağrısı çekiyorum yani.
Sağol canım çok şükür yaradı ama diyete devam senin bebişin nasıl iyimi?
kızlar ben cuma kontrole gitmiştim ya hiç sormuyosunuz ama(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?