2010 Temmuz Anneleri : )

yase kontrolün nasıl geçti anlat bakalım....

hemen anlatiyim hihoyyyt
dr. herşeyi çok iyi dedi suyu filan
662 gr. 28 cm olmuş ama bebek 24 haftalık dedi
ay ben anlamıyorum sürekli değiştiriyolar satımı naniknanik
bu gidişle benim doğum da temmuz sonunda olucak heralde
aşı yaptırmam gerektiğini söyledi bi de 10 gün sonra şeker için çağırdı
haberler şimdilik bu kadar

ben de çok özledim valla yüz üstü yatmayı kaydirigubbakcemile3

maşallah :asigim:

Maşallah bebişine ..1-2 hafta önde ve geride olmaları çok normal usg cihazlarına göre bile fark ediyo hiç sorun değil ...
Tetanoz aşısı mı olacaksın??

hadi gözünaydın Yasecim çok sevindim inanki...Maaşallah bebişine de büyümüş annesi iyi bakıyorsun demek ki...

Yase herşeyin iyi çıkmasına sevindim canım,hihoyyyt benimkide 1-2 hafta büyük çıkıyor.Olsun varsın küçük olmasında büyük olsunlar.alkisalkisalkis

Gözün aydın canım..
Araya haftasonu girdi ya, unuttum ben de..

aslında ben aşı konusunda biraz kararsızım bugün sağlık ocağına gittim dr. bissürü muhabbet etti benimle hemşire yokmuş öğleden sonra telefon et muhakkak dedi cebini filan verdi. demekki her yerde farklı bursadakiler daha ilgililer istanbuldakilere göre bilmiyorumkismile

hıh aşı diyodum yaptırmayan arkadaşlar benim de kafamı karıştırdı civa bebeğe zarar verebilir diye. dr. söylemeseydi ben de hiçbişey demeyip yaptırmam diyodum ama söyleyince kafam karıştı. yaptırsammı ki off ya bebeğime zarar verebilme ihtimali olan hiçbişey yaptırmaya gönlüm razı olmuyo

Ya kızlar siz çatlak kremi olarak ne kullanıyorsunuz...Ben şimdiye akdar bebe yağı kullanıyordum ama bitti sonrada unutuyorum almayı...Ve doktor o yeterli gelmez zaten bundan sonrası için deyip başka bir krem yazdı onuda birkaç eczaneye sordum bulamadım...Ama bugünlerde acayip kaşıntım olmaya başladı pul pul oluyor karnım da...

Aşı deyince hatırlattınız aklımdan çıkmış benimkide haftaya pazartesi yaklaşmış.

Eczanede satılan acı badem kremi var, sürünce bir kaç gün vücut kurumuyor bir dene istersen bana eczacı tavsiye ettiydi.

gözün aydın yasecim maşallah bebişine

maşallah :asigim:

Maşallah bebişine ..1-2 hafta önde ve geride olmaları çok normal usg cihazlarına göre bile fark ediyo hiç sorun değil ...
Tetanoz aşısı mı olacaksın??

hadi gözünaydın Yasecim çok sevindim inanki...Maaşallah bebişine de büyümüş annesi iyi bakıyorsun demek ki...

Yase herşeyin iyi çıkmasına sevindim canım,hihoyyyt benimkide 1-2 hafta büyük çıkıyor.Olsun varsın küçük olmasında büyük olsunlar.alkisalkisalkis

Gözün aydın canım..
Araya haftasonu girdi ya, unuttum ben de..

hepinize teşekkür ederim kızlar opuyorumnanaktan

sorma kendime de iyi bakmışım bu ay. ilk 3 ayda hhiç kilo almayıp 1 kilo vermiş olmama ramen aldığım toplam kilo 5 eyvahedigeldismile sanırım bu ay fazla yüklendim herkes belli diil diye diye şişiricekler beni. neyse artık önlemimi alırım bundan sonra daha kontrollü almam lazım. demekki potansiyel varmış alabiliyomuşum cokacimcoook

Eczanede satılan acı badem kremi var, sürünce bir kaç gün vücut kurumuyor bir dene istersen bana eczacı tavsiye ettiydi.

Evet biliyorum acı badem kremini hatta evdede acı badem sütü var denedim ama o işe yaramadılmaz:
Benim kide ikinci doz, ikinci dozdan sonra tekrar olacakmısın.Bazıları 3 doz falan diye konuştularda.

Yok canım doktorum sadece 2 doz vurunmam gerektiğini söyledi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…