Ya kızlar siz çatlak kremi olarak ne kullanıyorsunuz...Ben şimdiye akdar bebe yağı kullanıyordum ama bitti sonrada unutuyorum almayı...Ve doktor o yeterli gelmez zaten bundan sonrası için deyip başka bir krem yazdı onuda birkaç eczaneye sordum bulamadım...Ama bugünlerde acayip kaşıntım olmaya başladı pul pul oluyor karnım da...
Tetenoz aşımın tarihi 19 nisan ama o gün gidemem. Bir kaç gün aksatsak bişe olmaz herhalde dimi?
bende acı badem yağı kullanıyorum, güzel nemlendiriyor
bende acıbadem yağı kullanıyorum dediğin gibi güzel nemlendiriyor ama sadece banyodan banyoya kullanıyorum çünkü hiç çatlak görünmüyor eskisi gibi sık banyoda yapamıyorum inşallah çok çatlamam bu arada Fantastikacım araştırdınmı hastaneleri ben özel sigortalıyım aradım bugün karşılıyomu diye sigorta geçmese bile normal sigortayla yaparsınız kalan miktarın faturasını getirirsiniz biz öderiz dedi belli bir limit tanıyolar bana 3650 lira bunu geçiçek olursa ben cebimden ödüyomuşum buna göre izmirden hastane araştırıyım diyom ama neresi iyidir çok kararsızım
ben de şimdilik bebe yağı kullanıyorum banyodan sonra bolca, onun dışında da aklıma geldikçe ve çok şişlik hissettiğimde sürüyorum. aslında en iyisi saf zeytinyağı veya kakao yağı diye biliyorum ama nerden bulucaz safını? evde komili kullanıyorum ben ama onlarda illaki katkı oluyomuş. mudanyada zeytinlikleri olan birini bulmak lazım kaydirigubbakcemile2
umarım küvezlik bi duru olmaz hiçimsede kızlar
Bu arada kızlar bn yatak konusunda yine fikir değiştirdim.
Park yatak alacaktım vazgeçtim. Haftasonu gittim iyice inceledim. Ebatları geniş olduğu için bir odadan bir odaya taşıyamam. Ben evin içinde rahatça kullanabileceğim bişe istiyorum. O nedenle park yataklardan vazgeçtim. Sallanan beşiklerden almaya karar verdim. Fotoğrafını çektim uygun bir zamanda koyarım. Hem sallanıyor, hem rahat hareket ettirebilirim.
İşe başlarken de beşiği anneme vericem eve mobilyalı yatak alırım diye düşünüyorum.
yakamozcum çınarlıda 4.500 - 5000 e falan patlıyormuş çok fazla geldi bana, kent hastaneside öyledir muhtemelen, aslında doğumdan ziyade beni kuvez olayı tedirgin ediyor, o yüzden ssk anlaşmalı biyeri tercih edicem sanırım ben, olurda bebeğin bi kaç gün küvezde kalması gerekirse geceliği 2000 tl falan.. arkadaşım kentte doğum yaptı, bebeği küveze aldılar bikaç gün ve battılar resmen, sonunda başka bi hastneye aldılar bebeği
Linacım aynı gidiyoz ozaman seninle sana doğum tarihini nezamana verdi doktor sat tarihin nezaman peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?