2010 Temmuz Anneleri : )

bende acı badem yağı kullanıyorum, güzel nemlendiriyor

Ben de bebe yağı kullanıyorum ama bundan sonra karnımız hızla büyüyecektir.

Ne kullansak acaba?

Tetenoz aşımın tarihi 19 nisan ama o gün gidemem. Bir kaç gün aksatsak bişe olmaz herhalde dimi?

bende acı badem yağı kullanıyorum, güzel nemlendiriyor

bende acıbadem yağı kullanıyorum dediğin gibi güzel nemlendiriyor ama sadece banyodan banyoya kullanıyorum çünkü hiç çatlak görünmüyor eskisi gibi sık banyoda yapamıyorum inşallah çok çatlamam bu arada Fantastikacım araştırdınmı hastaneleri ben özel sigortalıyım aradım bugün karşılıyomu diye sigorta geçmese bile normal sigortayla yaparsınız kalan miktarın faturasını getirirsiniz biz öderiz dedi belli bir limit tanıyolar bana 3650 lira bunu geçiçek olursa ben cebimden ödüyomuşum buna göre izmirden hastane araştırıyım diyom ama neresi iyidir çok kararsızım

bu karındaki çatlaklar için en iyi önlem kaşımamakmış kızlar, kremler falan çok işe yaramıyomuş ırsiymiş biraz, kaşımazsak fazla leke kalmayabilirmiş.. ben dokunmuyorum, zaten badem yağından sanırım pekte kaşıntım olmuyor bitek göbek deliğimin çevresi bazen

yakamozcum çınarlıda 4.500 - 5000 e falan patlıyormuş çok fazla geldi bana, kent hastaneside öyledir muhtemelen, aslında doğumdan ziyade beni kuvez olayı tedirgin ediyor, o yüzden ssk anlaşmalı biyeri tercih edicem sanırım ben, olurda bebeğin bi kaç gün küvezde kalması gerekirse geceliği 2000 tl falan.. arkadaşım kentte doğum yaptı, bebeği küveze aldılar bikaç gün ve battılar resmen, sonunda başka bi hastneye aldılar bebeği

hmm be nım karnımda deılde kızlar dudak çevremde var kuruluk çatlaklık exccipial die bi krem verdı ama sadece bikac surduğumde faydası var surmesem gene aynı

ben de şimdilik bebe yağı kullanıyorum banyodan sonra bolca, onun dışında da aklıma geldikçe ve çok şişlik hissettiğimde sürüyorum. aslında en iyisi saf zeytinyağı veya kakao yağı diye biliyorum ama nerden bulucaz safını? evde komili kullanıyorum ben ama onlarda illaki katkı oluyomuş. mudanyada zeytinlikleri olan birini bulmak lazım kaydirigubbakcemile2

Bu arada kızlar bn yatak konusunda yine fikir değiştirdim.

Park yatak alacaktım vazgeçtim. Haftasonu gittim iyice inceledim. Ebatları geniş olduğu için bir odadan bir odaya taşıyamam. Ben evin içinde rahatça kullanabileceğim bişe istiyorum. O nedenle park yataklardan vazgeçtim. Sallanan beşiklerden almaya karar verdim. Fotoğrafını çektim uygun bir zamanda koyarım. Hem sallanıyor, hem rahat hareket ettirebilirim.

ışe başlarken de beşiği anneme vericem eve mobilyalı yatak alırım diye düşünüyorum.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 evt zeytınlığı olan parmak kaldırsın :roflol::roflol:

eeee zeytin yağını nasıl kullanıcaz?

Sürüp bekleyip durulamak mı lazım nasıl etkili olur ki?

tabi senın açından hangisi sana kullanışlı gelecekse onu al ama ben oyun parkını tercıh edıom bence hem şeker hemde kullanımı guzel benım fikrim ay şimdiden gidip alayım dıom bazen ama genede kendımı zor tutuom daha erken ama demi:1no2:

akannehir canım okadar pahalımıymış küvez olayı bak bilmiyodum bunuda araştırmak lazım ozaman şimdi peki bu kent hastanesi falan ssk karşılamıyonu duğum veya bebeğin masraflarını

Kızlaaaarr..
Haftasonu birşey duydum..ohaoldumsmile
Bir zahmet siz de araştırın.

1 Temmuz itibarı ile özel hastanelerde SGK doğum masraflarını karşılamayacakmış..:1shok:

Doktorlarımıza soralım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…