akannehir canım okadar pahalımıymış küvez olayı bak bilmiyodum bunuda araştırmak lazım ozaman şimdi peki bu kent hastanesi falan ssk karşılamıyonu duğum veya bebeğin masraflarını
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 evt zeytınlığı olan parmak kaldırsın :roflol::roflol:
eeee zeytin yağını nasıl kullanıcaz?
Sürüp bekleyip durulamak mı lazım nasıl etkili olur ki?
Kızlaaaarr..
Haftasonu birşey duydum..ohaoldumsmile
Bir zahmet siz de araştırın.
1 Temmuz itibarı ile özel hastanelerde SGK doğum masraflarını karşılamayacakmış..:1shok:
Doktorlarımıza soralım.
bu arada kızlar cınsıet bellı oldu demı herkesın ama benımkı bıraz inat kaydirigubbakcemile3 hala saklıo göstermio
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalmaz: lmaz: lmaz: lmaz:
:bbo: :1shok:Kızlaaaarr..
1 Temmuz itibarı ile özel hastanelerde SGK doğum masraflarını karşılamayacakmış..:1shok:
Doktorlarımıza soralım.
kent hastanesinin ssk anlaşması yokmuş galiba, çınarlınında yok.. karataş hastanesine iyi diyorlar, ssk anlaşmasıda varmış ama benim dr. orda yapıyomu bilmiyorum, konuşmadım henüz, yani doğurucam nerdeyse hala bilmiyorum ne yapcağımı bilmiyorumkismile ama ssk anlaşması olsun istiyorum mutlaka, o stresi yaşamak istemiyorum
kız yoksa mudanyada zeytin bağların mı var
ah keşke olsaydı kıss ama nerdeee:teselli:
yok tatlım ya durulamak olmaz o kadar da çok bulanmaz heralde.
benim kuzen kızına bebekken banyodan sonra saf zeytinyağıyla masaj yaparmış ee dedim nasıl öyle vıcık vıcık . hayır diyo hepsini içiyomuş cildi bilmiyorumkismile. onlar da pek organikçiler ayol hazır mama bile yedirmediler. şimdi iki yaşında tuçecik ama maşşallahı var. sülalenin bütün erkek çocuklarının hakkından tek başına geliyo ve hiç hasta olmuyo.
sat 26 eylül canım son doğum tarihimiz de 3 temmuz :lepi:
Kızlaaaarr..
Doktorlarımıza soralım.
evt öle canım ya napak bakalım artıkkaydirigubbakcemile5Gerçekten mi..?
6 ay bitecek nerdeyse..?:))
hayırlısı..
anladım canım umarım yanlış lık olmuştur yaa öle şey olmaz inşallah ya gücü yetmesse kımının özel hastaneye ohaoldumsmileohaoldumsmileBen de aynen ..aaaaaaaaaaaa:1shok: ...dedim ilk duyduğumda..
Daha doğrusu sadece doğum değil yani doktorlar ya özel, ya Sgk lı mı ne olacaklarmış.
O zaman doğumlar da ya özel olacak ya da normal hastanede yapılacakmış.
Bilmem anlatabildim mi?
Bir arkadaş söyledi ayrıntıları bilmiyorum.
Özel hastaneye gidenler, doktorlarımıza soralım onlar daha iyi bilir ayrıntıları..
olur canım ya nıe olmasın kız baharatçılarda var kakao yağı falan bı sor bencepazarlarda falan satılıyor,alsak olmazmı?
:1shok: şansa bakarmısınız
:bbo: :1shok:
Kent hastanesini ben arayıp sormuştum.Günlük 1 ,5 milyar demişlerdi küvez için..Egepol de SSK anlaşması varmış ve ücretsizmiş..
Ben de sorucam doktoruma gidince..
Onlar kesin bilir.Benim de özel hastane çünkü.
Belki farklı birşeydir de yanlış biliniyordur ama sormakta fayda var.
Öyle olursa tüm doğum masrafı cepten çıkacak.CADIARZU
Doktor ve hastane de değişmez o saatten sonra.CADIARZU
Haydaa buda nerden çıktı şimdi yaa....Kızlaaaarr..
Doktorlarımıza soralım.
Bende öyle yapıcam allah kısmet ederse bebe yağı falan sürmicem has zeytinayağı ile her banyosundan sonra masaj yapıcam kızımaboshayallersmilebayanssulusmilekız yoksa mudanyada zeytin bağların mı var
yok tatlım ya durulamak olmaz o kadar da çok bulanmaz heralde.
benim kuzen kızına bebekken banyodan sonra saf zeytinyağıyla masaj yaparmış ee dedim nasıl öyle vıcık vıcık . hayır diyo hepsini içiyomuş cildi bilmiyorumkismile. onlar da pek organikçiler ayol hazır mama bile yedirmediler. şimdi iki yaşında tuçecik ama maşşallahı var. sülalenin bütün erkek çocuklarının hakkından tek başına geliyo ve hiç hasta olmuyo.
evet o arkadaşlarımda kent hastanesinden egepole almışlardı bebeklerini.. dr.un anlaşmalı olduğu hastanelerde çok önemli, galiba artık öyle dışardan getiremiyomuşsun dr. off hergün bişeyler değişiyor.. sen hangi dr. a gidiyosun ayşecim
o değişim ocak 2010 da başlıcak dediler ama başlamadı temmuzamı aldılar şimdii :'( biz doğum yapıcaz ya
Haydaa buda nerden çıktı şimdi yaa....
İnş.yoktur böyle birşey canım...
Yine de doktorumuza sormakta fayda var...
[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?