2010 Temmuz Anneleri : )

Hee işte böyle dedi arkadaşım da...
O zaman doktorla alakalı bir durum bu...???

İnş.yoktur böyle birşey...Bunca ay gittik bu saatten sonra doktor değiştirmekte nasıl olur zaten...Diğer türlüde nekadara çıkar masraflarımızkafamçokkarıştı

Namık bey iyi bir doktormuş duydum bende.

Son düzenleme:

Namık Demir benim eski dr.um, çok iyi biridir. Dokuz Eylüldeydi muaynanesi ozaman ona gidiyodum bende ama şimdi kent hastanesi çok uzak ve ters, gerçi galiba artık cmtleri alsancakta oluyomuş falan diye duydum ama malesef geçti.. bende bu doğum işlerini birdahaki kontrole konuşucam kesinlikle dr.umla bi çıkar yolu vardır bence dr.ların

Hee işte böyle dedi arkadaşım da...
O zaman doktorla alakalı bir durum bu...???

Bu onaylanmıştı sadece doktorlara süre verilmişti tercih kararları için..Ama baya oldu onaylanalı malesef..

ben dr.ların yıl sonuna kadar tercih yapmaları gerekicek diye okumuştum, o yüzden tam yılın yarısında bu özel hastanelerde sgk lıların doğum yapamaması kanunun çıkması olası bence..

Elimi karnıma koyunca bebişim tepki veriyor,karnımda.Şekil değişiyor..Çok duygulandım yaaa:asigim:

ben zaten özel yapıcam sanırım. kendi doktorumla yapıcam çünkü.kendi doktorunla yapınca ssk karşılamıyomuş zaten. ama yine de ekstra bir durum olursa küvez müvez gibi onları karşılıyordu onları da mı karşılamıcakmış. ama o zaman devlet hastaneleri yeterli miki. düşünsenize herkesin çapada şişli etfalde yaptığını. ben sorarım ama onu benim doktor bilmez. en iyisi devlette çalışan bir doktora sormak. şişli etfalde bi arkadaşım çalışıyo doktor bi sorayım bakalım.

Elimi karnıma koyunca bebişim tepki veriyor,karnımda.Şekil değişiyor..Çok duygulandım yaaa:asigim:

amaan maşallah babası elini koyunca benimki de hiç kıpırdamıyo. ben eli ağır geliyo diye düşünüyorum çünkü alt rafata geçiyo sanki kayıyo. ama ben koyunca elimi alla allaa diye vuruyo da vuruyo.saatleri var benimkinin senin var mı? gece saat 11 gibi acaip tekmeliyo mesela.

Genelde geceleri ve sola yatınca daha çok hissediyorum galiba:1rolleyes:

evet, ama benim kızdığım bazı şeyler var kendisine ..Çok üzgünüm çoookNeyse yazmayayım,kulağına gider falan...kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…