Ben Kent hastanesinde Namık Demir e gidiyorum ama aynı zamanda dokuz eylül ün doktoru.
O duyduğunuz doğru olabilir,çünkü hem devlet-üniversite hastanelerinde hem de özel hastanelerde ve muaynanelerde çalışan doktorların karar vermesi istenecekti..Yani ya devlette kalacaklar ya da özel hastanede..Tercih yapacaklardı ve bu kanun onaylanmıştı..9 ay sonra deniliyordu.Temmuz başı 9 ay doluyor mu bilemem..:sm_confused:
Bilmiyorum valla..
Ben de yeni duydum ama söyleyen de ayrıntı bilmiyormuş..
Sizin de haberiniz olsun diye söyleyim dedim..
Belki biz 1 Temmuzdan önce ilgili hastanelerimize kayıtlı olduğumuz için belki muaf oluruz yani umarım.. bilemicem..Soralım bakalım..
Ben Kent hastanesinde Namık Demir e gidiyorum ama aynı zamanda dokuz eylül ün doktoru.
O duyduğunuz doğru olabilir,çünkü hem devlet-üniversite hastanelerinde hem de özel hastanelerde ve muaynanelerde çalışan doktorların karar vermesi istenecekti..Yani ya devlette kalacaklar ya da özel hastanede..Tercih yapacaklardı ve bu kanun onaylanmıştı..9 ay sonra deniliyordu.Temmuz başı 9 ay doluyor mu bilemem..:sm_confused:
Hee işte böyle dedi arkadaşım da...
O zaman doktorla alakalı bir durum bu...???
ben yemek yapıcam şimdilik bay bay kıslar
Bu onaylanmıştı sadece doktorlara süre verilmişti tercih kararları için..Ama baya oldu onaylanalı malesef..
Hee işte böyle dedi arkadaşım da...
O zaman doktorla alakalı bir durum bu...???
Bu onaylanmıştı sadece doktorlara süre verilmişti tercih kararları için..Ama baya oldu onaylanalı malesef..
ben dr.ların yıl sonuna kadar tercih yapmaları gerekicek diye okumuştum, o yüzden tam yılın yarısında bu özel hastanelerde sgk lıların doğum yapamaması kanunun çıkması olası bence..
Elimi karnıma koyunca bebişim tepki veriyor,karnımda.Şekil değişiyor..Çok duygulandım yaaa:asigim:
:bbo::bbo::bbo::bbo:
amaan maşallahbabası elini koyunca benimki de hiç kıpırdamıyo. ben eli ağır geliyo diye düşünüyorum çünkü alt rafata geçiyo sanki kayıyo. ama ben koyunca elimi alla allaa diye vuruyo da vuruyo.saatleri var benimkinin senin var mı? gece saat 11 gibi acaip tekmeliyo mesela.
Namık Demir benim eski dr.um, çok iyi biridir. Dokuz Eylüldeydi muaynanesi ozaman ona gidiyodum bende ama şimdi kent hastanesi çok uzak ve ters, gerçi galiba artık cmtleri alsancakta oluyomuş falan diye duydum ama malesef geçti.. bende bu doğum işlerini birdahaki kontrole konuşucam kesinlikle dr.umla bi çıkar yolu vardır bence dr.ların
sat 26 eylül canım son doğum tarihimiz de 3 temmuz :lepi:
evet, ama benim kızdığım bazı şeyler var kendisine ..Çok üzgünüm çoookNeyse yazmayayım,kulağına gider falan...kaydirigubbakcemile
kızlar birsey sorcam şeker yüklemesini kaçıncı haftanızda yaptıdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?