2010 Temmuz Anneleri : )

Ben doktor değişikliği yapıcam sanırım..Kahraman Kolday ı araştırıyorum..

Yok sıkma canını bak daha ben gelicem İzmire araştırma yapıcam nerde uygun hastane var ama Karataş hastanesini bende duydum iyiymiş çok bak yine senin şansın var doktorun yapabilir ama benim doktor burdanda gelemez oraya kısmet inşallah iyi doktorlara denk geliriz

slm kızlar uzun zamandır yokum artık çalışmıyorum patronum acıdı bana kaydirigubbakcemile3 evimde de internet olmadığı için giremiyorum... şuanda kayınvalidemlerdeyim evden çalışıyorum buraya geldikçe yine görüşürüz...
bu arada geçen hafta şeker yüklemesi yaptırdım 50 gr.lık yüksek çıktı sonra 1 haftalık bi diyet yapıp 100 gr yükleme yaptırdım o normal çıktı. şimdilik çok iyiyiz yani...
umarım sizlerde iyisinizdir... olumunekankayizsmile

Karataş hastanesi internet üzerinden araştırayım dedim ama henüz yapım aşamasında hastanenin sitesi...:sm_confused:

sende kararsızsın ozaman hastane olayına ya karar verirseniz banada söleyin bende önümüzdeki ay izmire gelince bende bakayım

kent hastanesini düşünüyordum bize yakın diye.ama erken doğum olabileceği için ve küvez olayından dolayı dokuz eylül diyordum..ancak Namık bey hem 4 milyar alıyormuş hem de dokuz eylülde öğrencileri girip yapıyormuş doğumu..Daha bir kaç şeyden dolayı soğumaya başladım...:çok üzgünüm: Ben her aradığımda ulaşabileceğim bir doktor istiyorum...

slm kızlar cok nadir girsemde 2010 temmuz annesiyimbirde 2009 ocak dogumlu oglumvar oglumda gebelik sekerim cıkmıstı insülin kullanmıstım bu hamileliğimde de cıktı bu arada şiddetli mide reflüsü yasıyodum sürekli rennie duo içiyodum doktor pulcet diye bir hap verdi masallah midem rahatsızlıgım gecti sizlerin umarım iyi geciyordur hamişliği bu arada işe gidiyorum geliyorum oglum cok küçük onunla ilgilen et valla bu hamileliğimden anlamadım bişiy karnımdaki de oglan kız anası olmadım bir türlü

Doğru haklısın zaten öğrencilerine yaptırıyosa doğumu hiç anlamı kalmadı ki iyice araştırmak lazım

Kahraman Kolday ,Kıvanç Bilici,Ömer Sudekan..Bu dr ların isimlerini çok duyuyorum...

peki hangi hastanelerde çalışıyolarmış ki bu doktorlar

Çoğu kent hastanesi ile anlaşmalıymış..

Egepolü de çok methediyorlar..hem özel hastane hem ssk anlaşması var hem de çok memnunmuş gidenler..Üçyol civarındaymış..Fiyatları da çok makulmuş.Yeni doğan ünitesi de varmış..
Araştırıyorum ben de...

Merhaba kızlar biz geldik nasılsınız 15 inde randevumuz var iple değil halatla çekiyoruz bebişimi çok özledim sizler nasılsınız

ördüğünpatik örneklerinin resmını koyarmsn..bende yapıyoum da fikir almış olurum..

Kızlar bebişimin mevlütü için minik patikler yapmaya balşladım şekerle birde tül,kurdele felan alıp mevlüt şekeri yapıcam yavaştan başlayayım dedim şimdilik daha 22 tane oldular :)
Tabi bunlar numune daha güzelleştiricem...

arkadaşlar son kontrolümde dr idrar yolları enfeksiyonu önlemek için purınol diye bi toz verdi günde 3 ölçek suda eritilip içilecek bir de iki kullanımlık fitil verdi
enfeksiyon şuan yok ama önlemek için dedi
sorun şu,prospektüste hamilelikte kategori c yazıyo kesin bi sonuç yokmuş hamilelerde kullanımı konusunda
doktoruma güveniyorum ama sadece önlem amaçlı da bu ilacı kullanmak istemiyorum kafam karıştı
kullanan var mı aranızda

ilacın adı ne bende kullandım fitil
başta bende kullanmadım dr verdi ama 5 gün kadar oldu mahvoldum kaşımaktan orası kabardı korktum bakınca kullandıktan 3 gün sonra artık o kadar akıntım ve kaşıntım yok ama benimki mantar içindi tabi ilerlerse enfeksiyon olabilirmiş ama 2. fitili kullanmadım çünkü geçti :).Bi keresinde dr ma bulantı hapını kullanmadıımı söyledim prospektüsü okudum kafam karıştı dedim o da biz onları sizden daha çok okuduk okuyoruz merak etme dedi :)

Son düzenleme:

Ne kadar güzel olmuşlar canım bunlar böyle maşallah annesi ne güzel çalışıyorsun.
Ayy biz kadınlar fena yaratıcıyız.
Süpper süpper tebrik ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…