- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
kaydirigubbakcemile3 evet okuyan bi hastası söyleyebilir ama belki kulağına gitmeside iyi olur fisfisfis
kent hastanesinin ssk anlaşması yokmuş galiba, çınarlınında yok.. karataş hastanesine iyi diyorlar, ssk anlaşmasıda varmış ama benim dr. orda yapıyomu bilmiyorum, konuşmadım henüz, yani doğurucam nerdeyse hala bilmiyorum ne yapcağımı bilmiyorumkismile ama ssk anlaşması olsun istiyorum mutlaka, o stresi yaşamak istemiyorum
Yok sıkma canını bak daha ben gelicem İzmire araştırma yapıcam nerde uygun hastane var ama Karataş hastanesini bende duydum iyiymiş çok bak yine senin şansın var doktorun yapabilir ama benim doktor burdanda gelemez oraya kısmet inşallah iyi doktorlara denk geliriz
Karataş hastanesi internet üzerinden araştırayım dedim ama henüz yapım aşamasında hastanenin sitesi...:sm_confused:
sende kararsızsın ozaman hastane olayına ya karar verirseniz banada söleyin bende önümüzdeki ay izmire gelince bende bakayım
kent hastanesini düşünüyordum bize yakın diye.ama erken doğum olabileceği için ve küvez olayından dolayı dokuz eylül diyordum..ancak Namık bey hem 4 milyar alıyormuş hem de dokuz eylülde öğrencileri girip yapıyormuş doğumu..Daha bir kaç şeyden dolayı soğumaya başladım...:çok üzgünüm: Ben her aradığımda ulaşabileceğim bir doktor istiyorum...
Kahraman Kolday ,Kıvanç Bilici,Ömer Sudekan..Bu dr ların isimlerini çok duyuyorum...
kızlar birsey sorcam şeker yüklemesini kaçıncı haftanızda yaptıdınız
peki hangi hastanelerde çalışıyolarmış ki bu doktorlar
Genelde geceleri ve sola yatınca daha çok hissediyorum galiba:1rolleyes:
benim oğluşumda gecelri resmen oyun oynuyo :))
ördüğünpatik örneklerinin resmını koyarmsn..bende yapıyoum da fikir almış olurum..
arkadaşlar son kontrolümde dr idrar yolları enfeksiyonu önlemek için purınol diye bi toz verdi günde 3 ölçek suda eritilip içilecek bir de iki kullanımlık fitil verdi
enfeksiyon şuan yok ama önlemek için dedi
sorun şu,prospektüste hamilelikte kategori c yazıyo kesin bi sonuç yokmuş hamilelerde kullanımı konusunda
doktoruma güveniyorum ama sadece önlem amaçlı da bu ilacı kullanmak istemiyorum kafam karıştı
kullanan var mı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?