güzün aydın cok sevindim.bu hızla kilo almaya devam ederse bebiş dogunca insallah rahat edersin rahat ele avuca gelir.
gözün aydın canım benim. maaşallah bebişine tosun olacak desene:))
bakalım bugün benim oğluşum kaç gram olmuş . inşallah bende güzel haberlerle gelirim:))
maşallah canım her ikinizin de iyi olmasına çok sevindim..
kızlar selam hepinize nasılsınız inşallah herkes çok iyidir geçmişi okudum herkes hazırlıklara başlamış çok hoş kaydirigubbakcemile2
bizde hafta sonu yine doktordaydık kaburgalarım çok ağrıyordu çok uykusuzluk çekmeye başladım doktor baktı 1570 gr olmuş bebeğim şuan 28 haftalığım ma bebiş 1hafta ilerden gidiyor geçmişe nazaran iyiymiş yani kilosu diyet yaramış kaburgalarımağrımasıda normalmiş artık bebek büyüyor dedi yinede bir kremle ağrı kesici yazdı pek kullanmamaya çalışıyorum
ben sırt üstü asla yatamıyorum.doktora ultrasona gittiğimde de arkama muhakkak bir kaç yastık konuyor.değilse kasılmalar başlıyor,başım dönüyor anında.
hemen anlatiyim hihoyyyt
dr. herşeyi çok iyi dedi suyu filan
662 gr. 28 cm olmuş ama bebek 24 haftalık dedi
ay ben anlamıyorum sürekli değiştiriyolar satımı naniknanik
bu gidişle benim doğum da temmuz sonunda olucak heralde
aşı yaptırmam gerektiğini söyledi bi de 10 gün sonra şeker için çağırdı
haberler şimdilik bu kadar
ben de çok özledim valla yüz üstü yatmayı kaydirigubbakcemile3
Yarın şeker ölçümümü yaptıracağım çok geç mi kalmışım sizce?
Günaydın güzel anneler.....Arkadaşlar şeker yüklemesi idrar kan tahlilleri derken artık başka tahlilimiz kaldımı?
kaydirigubbakcemile3
30. haftadan sonra artık şafak saymaya başlarız.eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Son dönemlerde de bazı kontroller, tahliller felan daha yapılır her halde...
günaydın fıstıklarr
Bu arada bende zaman geçtikçe doğum korkuları artmaya başlıyor dönem dönem bunu fazla yaşıyorum ama sakin olmaya oluruna bırakmaya çalışıyorum.
Sizde durumlar nasıl?
yaaaa canım ne sen sor ne ben söyleyeyim(( eşim dün akşam gelmiş hayatım normal doğum olursa ben epidural istemiyorum diyor. niye dedim sancıyı sen mi çekicen?? bi arkadaşının kuzenine epidural yapmışlar bebeği itememiş bebek doğum kanalında sıkışmış vakum yapılmış o arada da bebek oksijensiz kalmış, sonrasında anne bayılmış falan. beynine yazılmış bu resmen. ve kesinlikle unutmaz eminim. gerçi bu gidişle pek normal doğuramam gibi bizim tosuno normalde parçalar beni kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?