2010 Temmuz Anneleri : )

güzün aydın cok sevindim.bu hızla kilo almaya devam ederse bebiş dogunca insallah rahat edersin rahat ele avuca gelir.

sağol canım hayırlısı bakalım çok fena tekmeliyor beni sıpacan :)))

gözün aydın canım benim. maaşallah bebişine tosun olacak desene:))

bakalım bugün benim oğluşum kaç gram olmuş . inşallah bende güzel haberlerle gelirim:))

oğluşum benimmm tosunum benimmmm kaydirigubbakcemile3 sağol teyzesi opuyorumnanaktan

maşallah canım her ikinizin de iyi olmasına çok sevindim..

çok teşekkür ederiz tatlım opuyorumnanaktan

maşallahhhh canımmm bizim bebekler tosuno olacaklar ))

ben sırt üstü asla yatamıyorum.doktora ultrasona gittiğimde de arkama muhakkak bir kaç yastık konuyor.değilse kasılmalar başlıyor,başım dönüyor anında.

yaaa yüz yukarı bende yatamıyorum çok bunalıyorum

maşallahhhh canım kuzucuğuna allahım kucağımıza aldığımız günleride göstersin inş.. hayırlısıyla :)

ben de çok özledim valla yüz üstü yatmayı kaydirigubbakcemile3

ayyy yüz üstü yatmak bi doğurayım ilk yatış pozisyonum olacak :) bir sağa bir sola yatmaktan heryerim ağrıyor (

çok zevkli oluyor yaaaa bunları örmesi minicik minicik benimkilerde 45 tane oldu :))

kızlar iyi akşamlar bahar1 geldimi kaçırdım sanırım neler oldu acaba merak ettim onuda??

Günaydın kızlar...

Günaydın esm_ckr...

Nasılsın?

Sen de bu aralar benim gibi yoğunsun galiba...

Günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrrr....
Hayırlı güzel günler

Yarın şeker ölçümümü yaptıracağım çok geç mi kalmışım sizce?

Günaydın güzel anneler.....Arkadaşlar şeker yüklemesi idrar kan tahlilleri derken artık başka tahlilimiz kaldımı?

Günaydın kızlar...

Henüz bende yaptırmadım. Kontrolümüz perşembe günü o zaman ister diye düşünüyorum.

kaydirigubbakcemile3
Günaydın güzel anneler.....Arkadaşlar şeker yüklemesi idrar kan tahlilleri derken artık başka tahlilimiz kaldımı?

30. haftadan sonra artık şafak saymaya başlarız.eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Son dönemlerde de bazı kontroller, tahliller felan daha yapılır her halde...

Bu arada bende zaman geçtikçe doğum korkuları artmaya başlıyor dönem dönem bunu fazla yaşıyorum ama sakin olmaya oluruna bırakmaya çalışıyorum.

Sizde durumlar nasıl?

kaydirigubbakcemile3

30. haftadan sonra artık şafak saymaya başlarız.eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Son dönemlerde de bazı kontroller, tahliller felan daha yapılır her halde...

30.Hafta sonrasında doğumlar başlar artık ilk kim doğum yapacak diye merak ediyorumfisfisfis

Bu arada bende zaman geçtikçe doğum korkuları artmaya başlıyor dönem dönem bunu fazla yaşıyorum ama sakin olmaya oluruna bırakmaya çalışıyorum.

Sizde durumlar nasıl?

yaaaa canım ne sen sor ne ben söyleyeyim (( eşim dün akşam gelmiş hayatım normal doğum olursa ben epidural istemiyorum diyor. niye dedim sancıyı sen mi çekicen?? bi arkadaşının kuzenine epidural yapmışlar bebeği itememiş bebek doğum kanalında sıkışmış vakum yapılmış o arada da bebek oksijensiz kalmış, sonrasında anne bayılmış falan. beynine yazılmış bu resmen. ve kesinlikle unutmaz eminim. gerçi bu gidişle pek normal doğuramam gibi bizim tosuno normalde parçalar beni kaydirigubbakcemile3

Evet 4 kiloya yakın bebekleri genelde normal yapmıyorlar. Bakalım ozaman senin bebiş iyice büyür. Tabi kısmet ne olacağını bilemeyiz. Hepimiz için hayırlısı olsun.

Ben de henüz bilemiyorum. Zaten en son gittiğimizde makat geliş şeklinde duruyordu. Ama son zamanlara kadar daha çok döner. Allah her ne şekilde doğum yaparsak yapalım kolay doğumlar nasip etsin.
:Saruboceq::Saruboceq:

Doğumu iki türlü de düşünüyorum korkuyorum.eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…