Evet 4 kiloya yakın bebekleri genelde normal yapmıyorlar. Bakalım ozaman senin bebiş iyice büyür. Tabi kısmet ne olacağını bilemeyiz. Hepimiz için hayırlısı olsun.
Ben de henüz bilemiyorum. Zaten en son gittiğimizde makat geliş şeklinde duruyordu. Ama son zamanlara kadar daha çok döner. Allah her ne şekilde doğum yaparsak yapalım kolay doğumlar nasip etsin. :Saruboceq::Saruboceq:
Doğumu iki türlü de düşünüyorum korkuyorum.eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Ben doktor değişikliği yapıcam sanırım..Kahraman Kolday ı araştırıyorum..
vazgeçicem sanırım ondan...benneyaptımki
Yok sıkma canını bak daha ben gelicem İzmire araştırma yapıcam nerde uygun hastane var ama Karataş hastanesini bende duydum iyiymiş çok bak yine senin şansın var doktorun yapabilir ama benim doktor burdanda gelemez oraya kısmet inşallah iyi doktorlara denk geliriz
kent hastanesini düşünüyordum bize yakın diye.ama erken doğum olabileceği için ve küvez olayından dolayı dokuz eylül diyordum..ancak Namık bey hem 4 milyar alıyormuş hem de dokuz eylülde öğrencileri girip yapıyormuş doğumu..Daha bir kaç şeyden dolayı soğumaya başladım...:çok üzgünüm: Ben her aradığımda ulaşabileceğim bir doktor istiyorum...
Herkese günaydın.
Kızlar günaydın hepinize nasılsınız şuan acayip mide ağrısı çekiyorum midem taş sanki bebiş sıkıştırıyor midemi diye düşünüyorum biraz öncede şekerimi ölçtüm yine uçmuş akşam 2tane kurabiye yemiştim eşim canım çok istiyor diye almış ufff şu mide ağrısı bir geçse :1no2:
ya arkadaşlar sormayın. yaklaştıkça korkular artmaya başlıyor. abimin eşi geçen cuma 2. doğumunu yaptı. ilki de normaldi. bu da normal oldu. suni sancı da vrmemiş doktor. tamamiyle kendi sancılarıyla doğum yaptı. soruyorum nasıl anlat diye. çok detaya girmiyor. ama baya yorulmuş. akşam üzeri 6 da sancıları sıklaştı. hemen hastaneye gece 12 de doğum yaptı. aslına bakılırsa onun ki 6 saatlik bi maraton oldu:) ama çabuk toparlarım diyor. normal olduğu için. ben epiduralsiz olamam diye düşünüyorum. çok fazla düşünmemek lazım. o an geldimi elbet bitecek arkadaşlar. hayırlısıyla inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:yaaaa canım ne sen sor ne ben söyleyeyim(( eşim dün akşam gelmiş hayatım normal doğum olursa ben epidural istemiyorum diyor. niye dedim sancıyı sen mi çekicen?? bi arkadaşının kuzenine epidural yapmışlar bebeği itememiş bebek doğum kanalında sıkışmış vakum yapılmış o arada da bebek oksijensiz kalmış, sonrasında anne bayılmış falan. beynine yazılmış bu resmen. ve kesinlikle unutmaz eminim. gerçi bu gidişle pek normal doğuramam gibi bizim tosuno normalde parçalar beni kaydirigubbakcemile3
Kızlar günaydın hepinize nasılsınız şuan acayip mide ağrısı çekiyorum midem taş sanki bebiş sıkıştırıyor midemi diye düşünüyorum biraz öncede şekerimi ölçtüm yine uçmuş akşam 2tane kurabiye yemiştim eşim canım çok istiyor diye almış ufff şu mide ağrısı bir geçse :1no2:
canım kahraman bey arkadaşımın doktoru, çok memnun olumsuz bişey duymadım hiç, hatta bende ilk ona gitmeyi düşündüm ama bu dr.umda akşamlarıda muayne olabiliyorum diye bunu tercih ettim ve çokta iyi yapmışım çok memnunum, dediğin gibi her istediğimde ulaşabiliyorum hatta herhangi bi rahatsızlığımda o beni arıyor nasıl oldun diye..
amin yakamozcum, sen en iyisi önce hastaneye karar ver o hastaneden bi dr.la görüşürsün son aylarda, o yapar doğumunuda. bakayım benim dr.um yapıyosa mesela karataşta haber vereyim sana belki tercih edersin
Sağol canım çok teşekkür ederim haber verirsen çok sevinirim
geçmiş olsun canım ya, şekerinde yükselmiş demek yeme tatlı şeyler çabuk etkileniyosun demekki
kaydirigubbakcemile3
30. haftadan sonra artık şafak saymaya başlarız.eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Son dönemlerde de bazı kontroller, tahliller felan daha yapılır her halde...
yaaaa canım ne sen sor ne ben söyleyeyim(( eşim dün akşam gelmiş hayatım normal doğum olursa ben epidural istemiyorum diyor. niye dedim sancıyı sen mi çekicen?? bi arkadaşının kuzenine epidural yapmışlar bebeği itememiş bebek doğum kanalında sıkışmış vakum yapılmış o arada da bebek oksijensiz kalmış, sonrasında anne bayılmış falan. beynine yazılmış bu resmen. ve kesinlikle unutmaz eminim. gerçi bu gidişle pek normal doğuramam gibi bizim tosuno normalde parçalar beni kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?