2010 Temmuz Anneleri : )

evet canım bizimkide öyle duruyormuş. ama doktor bu senin için en rahat pozisyon son haftalara kadar döner ama ne kadar geç dönerse sen o kadar rahat edersin dedi.

Ben doktor değişikliği yapıcam sanırım..Kahraman Kolday ı araştırıyorum..

vazgeçicem sanırım ondan...benneyaptımki

canım kahraman bey arkadaşımın doktoru, çok memnun olumsuz bişey duymadım hiç, hatta bende ilk ona gitmeyi düşündüm ama bu dr.umda akşamlarıda muayne olabiliyorum diye bunu tercih ettim ve çokta iyi yapmışım çok memnunum, dediğin gibi her istediğimde ulaşabiliyorum hatta herhangi bi rahatsızlığımda o beni arıyor nasıl oldun diye..

amin yakamozcum, sen en iyisi önce hastaneye karar ver o hastaneden bi dr.la görüşürsün son aylarda, o yapar doğumunuda. bakayım benim dr.um yapıyosa mesela karataşta haber vereyim sana belki tercih edersin

çok haklısın, bende önceden hep prof.ları tercih ediyodum, ilk hamilelğim düşük oldu benim ozamanda profa gidiyodum yakup erata dokuz eylülün ama muaynanesi alsancakta, çok tatlı biriydi aslında ama bu hamileliğimde kesinlikle prof.a gitmicem dedim rahat olabileceğim istediğimde arayabileceğim bi dr. istedim, gerçekten o çok önemli.. ve kesinlikle dokuz eylülü istemedim, çok iyi bildiğim bi hastanedir, sevmiyorum orayı :1no2:

günaydın kızlar daha erken ama benide doğum korkusu sarmış durumda normal istiyorum ama o acıları kaldırabılır mıyım bılmıyorum daha önce sezeryan istiyordum ben gurbetteyim işimi gücümü kim yapacak o da var ne zormuş bu işler ya

kızlar bende normal istiyorum vede korkmuyorum pek ama vakum dedilermi tüylerim diken diken oluyor, allah korusun ya, vakuma mecbur kalınıcağına sezeryan olsun çok daha iyi

Kızlar günaydın hepinize nasılsınız şuan acayip mide ağrısı çekiyorum midem taş sanki bebiş sıkıştırıyor midemi diye düşünüyorum biraz öncede şekerimi ölçtüm yine uçmuş akşam 2tane kurabiye yemiştim eşim canım çok istiyor diye almış ufff şu mide ağrısı bir geçse :1no2:

Farklı doğum hikayeleri dinleyerek canınızı sıkmayın kızlar..
Ben duysam bile etkilenmemeye çalışıyorum.

Uzmanlar ne diyor: her doğumun kendine özgü bir hikayesi mutlaka vardır..(çok dopru)
Yani o öyle oldu diye sizin de öyle olacak diye bir kaide mi var?

Hayırlısı olsun hepimiz için..

Canım ya .Hemen mi fırlıyor öyle şekerin 2 kurabiyeden??
Yeme o zamannn((

Gaviscon var ..Mide yanması için birebir..Hamilelere de zararı yok..istersen araştır yine de sen..

ya arkadaşlar sormayın. yaklaştıkça korkular artmaya başlıyor. abimin eşi geçen cuma 2. doğumunu yaptı. ilki de normaldi. bu da normal oldu. suni sancı da vrmemiş doktor. tamamiyle kendi sancılarıyla doğum yaptı. soruyorum nasıl anlat diye. çok detaya girmiyor. ama baya yorulmuş. akşam üzeri 6 da sancıları sıklaştı. hemen hastaneye gece 12 de doğum yaptı. aslına bakılırsa onun ki 6 saatlik bi maraton oldu:) ama çabuk toparlarım diyor. normal olduğu için. ben epiduralsiz olamam diye düşünüyorum. çok fazla düşünmemek lazım. o an geldimi elbet bitecek arkadaşlar. hayırlısıyla inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:

geçmiş olsun canım ya, şekerinde yükselmiş demek yeme tatlı şeyler çabuk etkileniyosun demekki

kaydirigubbakcemile3

30. haftadan sonra artık şafak saymaya başlarız.eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Son dönemlerde de bazı kontroller, tahliller felan daha yapılır her halde...

Ben şafak saymaya başladım bile..ıkizlerde illa 38-39 a kadar beklemenin anlamı yokmuş.ıçerde sıkış tepiş oluyorlar ilerki zamanlarda beslenmeleri ve büyümeleri engelleniyor..Doktorlar 34. haftada akciğerleri geliştikten sonra dışarda daha iyi beslenir ve büyürler diyormuş..Ben de 35. haftayı doldurayım istiyorum..
70 gün kaldı...:asigim:

Günaydınlar günaydınlarr...
Bizde geldik...
Bu sabah biraz geç geldim işe..
Anca giriyorum o yüzden...
Herkes iyidir inş..
Öpüyoruzz

Canım günaydınn...
Boşver sen başkalarını bir sürü şeyler duyuyoruz sonuçta etrafımızdan onlara kansak hiç doğum yapılmaması gerekir...Allah hepimizi hayırlısı ile kurtarsın inş.diye sürekli dua ediyorum..Yapacağımız başka birşey de yok zaten..Gönlünüzü daraltmayın..

Günaydın yakamozcum ah canım benim ozaman çok çok dikkat etmen lazım senin bebeğin için katlanıcaksın az kaldı çok şükür biraz sık dişini sonunda bol bol yersin inş...

Herkese günaydınlarr,
Benim dün şeker sonucum 118 çıktı daha doktoruma sormadım ama sanırım yüksek değil ...
Dün gecede bende çok fazla karın altı ve kasık ağrısı oldu (( çok korktum bugün hala biraz biraz ağrıyor..Üsüttüm mü acaba diyorum..
Cuma günü doktora gitcem zaten bir sorcam doktoruma..
Umarım kötü bişey yoktur.....
Bu arada doğum korkusu bende de çok fazla var ama düşünmemeye çalışıyorum..
Hayırlı doğumlar nasip etsin allah hepimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…