Herkese günaydınlarr,
Benim dün şeker sonucum 118 çıktı daha doktoruma sormadım ama sanırım yüksek değil ...
Dün gecede bende çok fazla karın altı ve kasık ağrısı oldu(( çok korktum bugün hala biraz biraz ağrıyor..Üsüttüm mü acaba diyorum..
Cuma günü doktora gitcem zaten bir sorcam doktoruma..
Umarım kötü bişey yoktur.....
Bu arada doğum korkusu bende de çok fazla var ama düşünmemeye çalışıyorum..
Hayırlı doğumlar nasip etsin allah hepimize...
CANIM GEÇMıŞ OLSUN
BENDE DE SANCI OLMUŞTU AĞRIDAN DURAMAMIŞTIM DR ARADIM GEL TAHLıL YAPALIM DEDı ıDRAR YOLU ENFEKSıYONU OLMUŞ ONUN ıÇıN ıLAÇ VERDı ŞıMDı ÇOK ŞÜKÜR RAHATIM
EĞER AĞRIN ÇOKSA BENCE BEKLEME GıT DR A :teselli:
CANIM GEÇMİŞ OLSUN
BENDE DE SANCI OLMUŞTU AĞRIDAN DURAMAMIŞTIM DR ARADIM GEL TAHLİL YAPALIM DEDİ İDRAR YOLU ENFEKSİYONU OLMUŞ ONUN İÇİN İLAÇ VERDİ ŞİMDİ ÇOK ŞÜKÜR RAHATIM
EĞER AĞRIN ÇOKSA BENCE BEKLEME GİT DR A :teselli:
Kızlar genital bölge temizliği için ameliyat eldivenlerinden kullanıyorlarmış. Deneyen oldu mu?
herkese günaydınlar:))
bugün benim hiç keyfim yok dün doktora kontrole gimiştim.doktor birsürü testler yaptırdı şekerim normalmiş ama kansızlık çıktı birde idrar yollarımda iltihap varmış.doktor antibiyotik verdi. inşallah düzelir. birde bol su içi dedi bende bu ara su içmeyi azaltmıştım galiba ondan oldu.
ama oğlum çok iyiymiş. 758 gram olmuş bana biraz az geldi ama doktor normal dedi. boyumuzda 32 cm olmuş.
dün parmaklarını tek tek açıp kapatıyordu. çok tatlıydı bebeğim.
bugün benim hiç keyfim yok dün doktora kontrole gimiştim.doktor birsürü testler yaptırdı şekerim normalmiş ama kansızlık çıktı birde idrar yollarımda iltihap varmış.doktor antibiyotik verdi. inşallah düzelir. birde bol su içi dedi bende bu ara su içmeyi azaltmıştım galiba ondan oldu.
ama oğlum çok iyiymiş. 758 gram olmuş bana biraz az geldi ama doktor normal dedi. boyumuzda 32 cm olmuş.
ben denemedim ama benim bir kuzenim var o bu yöntemi kullanıyor.
hem koltuk altı hemde genital bölge için.
gayette memnun halinden çok çabuk oluyormuş.
Kızlar genital bölge temizliği için ameliyat eldivenlerinden kullanıyorlarmış. Deneyen oldu mu?
Bende şu aralar suyu azalttım ondan mı oldu acaba diyorum
canım ben denemiştim acısız ve temiz oluyor lakin bu koca göbişle artık yapamam onun için güzellik merkezine gidiyorum 15 güne bir kaydirigubbakcemile2Kızlar genital bölge temizliği için ameliyat eldivenlerinden kullanıyorlarmış. Deneyen oldu mu?
herkese selam..
ben duydum kapri ama denemedim..ama bizler için biraz zor olur..göbişten bişe görünmüyoki...bide bayagı seyrek ve uzun olması gerek..tutabılmek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?