2010 Temmuz Anneleri : )

herkese günaydınlar:))

bugün benim hiç keyfim yok dün doktora kontrole gimiştim.doktor birsürü testler yaptırdı şekerim normalmiş ama kansızlık çıktı birde idrar yollarımda iltihap varmış.doktor antibiyotik verdi. inşallah düzelir. birde bol su içi dedi bende bu ara su içmeyi azaltmıştım galiba ondan oldu.

ama oğlum çok iyiymiş. 758 gram olmuş bana biraz az geldi ama doktor normal dedi. boyumuzda 32 cm olmuş.

dün parmaklarını tek tek açıp kapatıyordu. çok tatlıydı bebeğim.

CANIM GEÇMİŞ OLSUN
BENDE DE SANCI OLMUŞTU AĞRIDAN DURAMAMIŞTIM DR ARADIM GEL TAHLİL YAPALIM DEDİ İDRAR YOLU ENFEKSİYONU OLMUŞ ONUN İÇİN İLAÇ VERDİ ŞİMDİ ÇOK ŞÜKÜR RAHATIM
EĞER AĞRIN ÇOKSA BENCE BEKLEME GİT DR A :teselli:

Kızlar genital bölge temizliği için ameliyat eldivenlerinden kullanıyorlarmış. Deneyen oldu mu?

aslında çok fazla ağrım yok işte dün sabah hafif kasıklarım ağrıdı bugünde sadece sol tarafım ağrıyor ama az az beni çok etkilemiyor. bu arada kullandığın ilacın adı neydi?

Son düzenleme:

sağol canım bende öyle yapıcam gibi ..şimdi çat kapı gitsem doktoruma olmaz ki,çok yoğunn bir adam,randevu da alamam..bakalım çok sıkıstırırsa telefon açıcam..az kaldı cuma gününe bakalım..

Kızlar genital bölge temizliği için ameliyat eldivenlerinden kullanıyorlarmış. Deneyen oldu mu?

ben denemedim ama benim bir kuzenim var o bu yöntemi kullanıyor.

hem koltuk altı hemde genital bölge için.

gayette memnun halinden çok çabuk oluyormuş.

Bende şu aralar suyu azalttım ondan mı oldu acaba diyorum

canım maşallah bebeğine çok şükür sağlığı yerindeymiş sen neden keyfini bozuyorsun ki enfeksiyonu hemen hemen hepimiz geçiriyoruz ben de ilaç tedavisi aldım bu hafta tekrar kontrol edecek dr düzelme varmı diye üzülme annem sen bebeğinin hamileliğinin tadını çıkar bol su iç ilaç kullanmak istemiyorsan da yanına al şişeni suyunu lıkır lıkır iç keyfini bozma bebeğimizi de üzme annesi... :CüvCüv:

ben denemedim ama benim bir kuzenim var o bu yöntemi kullanıyor.

hem koltuk altı hemde genital bölge için.

gayette memnun halinden çok çabuk oluyormuş.

Ben gebelik öncesinde denemiştim aslında ağda gibi uzun sürde çıkıyor. Kökten alındığı için.

Ama gebelikte acaba sorun olur mu diye düşündüm.
:uhm:

herkese selam..

ben duydum kapri ama denemedim..ama bizler için biraz zor olur..göbişten bişe görünmüyoki...bide bayagı seyrek ve uzun olması gerek..tutabılmek için.

Bende şu aralar suyu azalttım ondan mı oldu acaba diyorum

olabilirmiş su çünkü çok idrara çıkarttığı için mikropların atımını sağlıyormuş. doktor bana 2,5 içiyosan şimdi 4 litre içeceksin dedi. nasıl olacak bende onu bilmiyorum.

ama dün akşam geldim 1,5 litre su içtim ama bir kere tuvalete çıktım ve çok az idrarımı yaptım bende ona şaşırdım bu kadar su nereye gitti diye. ve benim idrarım sarı renkteydi. daha önce internetten araştırmıştım idrar sarı olursa vücut susuz kalmış olabilir yazıyordu. sende buna dikkat et canım benim

Ben yetişemiyorum ki artık o taraflara bu sivri göbekle ağda mağda ile uğraşayım..Banyoda jilet anca..Ayağa kalktığım zaman yere bakınca bile sadece göbeğimi görebiliyorum :))

herkese selam..

ben duydum kapri ama denemedim..ama bizler için biraz zor olur..göbişten bişe görünmüyoki...bide bayagı seyrek ve uzun olması gerek..tutabılmek için.

evet anca ayna tutup bakmam lazım..hiç birşey göremiyorum artık..:sm_confused:

tekrarlayan kasık sancılarında elimizi rahmin üzerine koyup açılıp kapanıyormuş gibi olup olmadıgını hissetmemiz gerekıomuş..eğer kasılma gıbı bu hareketlerı izlersek hmn dr a gitmemiz gerekıomuş..erken doğum şüphesinden dolayı..aman dikkat kızlar

Günaydınlarr...Geçmiş olsun bahar1..İnş.düzelir kansızlığında...benimde bu gidişimde yapılacak kan tahlilim yine..Maaşallah bebişinde büyümüş sağlıcakla gelsin inş..parmaklarını yesinler onunn

Bu aralar çoğumuzda idrar yolları enfeksiyonu durumu var sanırım...

Kızlar kan tahlili ve idrar tahlilini neden yaptırıyorsunuz..
Bir şikayetiniz mi var?

Benim ilk aylarda yaptı doktor bir daha istemedi?
Hiçbir şikayetim de yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…