Ben gebelik öncesinde denemiştim aslında ağda gibi uzun sürde çıkıyor. Kökten alındığı için.
Ama gebelikte acaba sorun olur mu diye düşündüm.:uhm:
Kızlar kan tahlili ve idrar tahlilini neden yaptırıyorsunuz..
Bir şikayetiniz mi var?
Benim ilk aylarda yaptı doktor bir daha istemedi?
Hiçbir şikayetim de yok..
Bir şikayetiniz mi var?
Bu aralar çoğumuzda idrar yolları enfeksiyonu durumu var sanırım...
Günaydınlarr...Geçmiş olsun bahar1..İnş.düzelir kansızlığında...benimde bu gidişimde yapılacak kan tahlilim yine..Maaşallah bebişinde büyümüş sağlıcakla gelsin inş..parmaklarını yesinler onunn
benim doktorum istedi ama anlamadığım şey dün iki kez idrar iki kez de kan tahlili verdim. 1 saat arayla.
şeker testi için siz kan mı vermiştiniz idrar mı?
benim doktorum istedi ama anlamadığım şey dün iki kez idrar iki kez de kan tahlili verdim. 1 saat arayla.
herkese selam..
ben duydum kapri ama denemedim..ama bizler için biraz zor olur..göbişten bişe görünmüyoki...bide bayagı seyrek ve uzun olması gerek..tutabılmek için.
Bir şikayetiniz mi var?
kızlar idrar yolu enfeksiyonuda erken doguma neden oluyormuş.aman ilaçlarınızı dikkatlı için..ve de 3 litre su içmek gerek..gerçi ben en fazla 1 litre içiorum
epilasyonda da ben lazeri denedim...çok memnun kaldım..3.seansta hamile kalınca bıraktım..doğumdan sonra devam ederim..1 ay önce ağda ile aldırdım şuan tek tük çıktı.. inanın bayagı azalıyo..
kızlar idrar yolu enfeksiyonuda erken doguma neden oluyormuş.aman ilaçlarınızı dikkatlı için..ve de 3 litre su içmek gerek..gerçi ben en fazla 1 litre içiorum
Benim doktor şeker yüklemesi yapılırken istedi hepsini daha öncede yaptırmamıştım hiç bi sorunda çıkmadı çok şükür.
çok teşekkür ederiz teyzesi....
Bir şikayetiniz mi var?
Canım doktor istedi benden geçen ay için idrar tahlili istemişti..Bu ay içinde kan tahlili yapalım ona göre takviye falan gerekiyorsa müdahale ederiz dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?