2010 Temmuz Anneleri : )

Ben gebelik öncesinde denemiştim aslında ağda gibi uzun sürde çıkıyor. Kökten alındığı için.

Ama gebelikte acaba sorun olur mu diye düşündüm.
:uhm:

bence sorun olmaz ağda da ki mantık var sonuçta ama tabi o bölgeyi görmekde zorlanabiliriz. ben hala ağdayla devam ediyorum bakalım daha ne kadar kendim yapabileceğim...

epilasyonda da ben lazeri denedim...çok memnun kaldım..3.seansta hamile kalınca bıraktım..doğumdan sonra devam ederim..1 ay önce ağda ile aldırdım şuan tek tük çıktı.. inanın bayagı azalıyo..

Kızlar kan tahlili ve idrar tahlilini neden yaptırıyorsunuz..
Bir şikayetiniz mi var?

Benim ilk aylarda yaptı doktor bir daha istemedi?
Hiçbir şikayetim de yok..

benim doktorum istedi ama anlamadığım şey dün iki kez idrar iki kez de kan tahlili verdim. 1 saat arayla.
şeker testi için siz kan mı vermiştiniz idrar mı?

kızlar idrar yolu enfeksiyonuda erken doguma neden oluyormuş.aman ilaçlarınızı dikkatlı için..ve de 3 litre su içmek gerek..gerçi ben en fazla 1 litre içiorum

Bir şikayetiniz mi var?

Benim doktor şeker yüklemesi yapılırken istedi hepsini daha öncede yaptırmamıştım hiç bi sorunda çıkmadı çok şükür.

çok teşekkür ederiz teyzesi....

benim doktorum istedi ama anlamadığım şey dün iki kez idrar iki kez de kan tahlili verdim. 1 saat arayla.

şekrde ogtt yaptırırsan aç karınına şekerı yukleyıp saay başı alıolar kanı..normalde 4 kez sen ucuz kurtulmuşsun iki kere ile:dance:

herkese selam..

ben duydum kapri ama denemedim..ama bizler için biraz zor olur..göbişten bişe görünmüyoki...bide bayagı seyrek ve uzun olması gerek..tutabılmek için.

Benim zaten seyrak çıkıyor da dediğin gibi göremeyiz.kaydirigubbakcemile3

Bu arada senin hazırlıklar nasıl gidiyor canım. Nerelerden alış veriş yapıyorsun?

Bir şikayetiniz mi var?

Canım doktor istedi benden geçen ay için idrar tahlili istemişti..Bu ay içinde kan tahlili yapalım ona göre takviye falan gerekiyorsa müdahale ederiz dedi...

kızlar idrar yolu enfeksiyonuda erken doguma neden oluyormuş.aman ilaçlarınızı dikkatlı için..ve de 3 litre su içmek gerek..gerçi ben en fazla 1 litre içiorum

öğleymiş canım bana da doktor çok önemli lütfen atlama diye üstüne basa basa söyledi.

dikkat edicem artık şu su işinede.

epilasyonda da ben lazeri denedim...çok memnun kaldım..3.seansta hamile kalınca bıraktım..doğumdan sonra devam ederim..1 ay önce ağda ile aldırdım şuan tek tük çıktı.. inanın bayagı azalıyo..

ben de lazer düşünüyorum ama doğumdan 6 ay sonra olmalıymış ve kış zamanı yapılmalıymış
ya ağdadan yoruldum hem canım acıyor hem zaman kaybı
özel bölge ve koltuk altımı lazer yaptırsam yeter mis gb rahat rahat ağda derdi olmaz
zemuszemus

Evt sakıncalı bir durum.
Günde 2,5 litre su mutlaka içerim.Hiçbir şikayetim de yok ama aklıma takıldı..Herkes idrar tahlili yaptırıyor..Bana birşey demedi doktorum.

Benim doktor şeker yüklemesi yapılırken istedi hepsini daha öncede yaptırmamıştım hiç bi sorunda çıkmadı çok şükür.

Benden istemedi şeker yüklemesinde yaptır falan demedi.

çok teşekkür ederiz teyzesi....

Geçmiş olsun canım..

------------15 gün sonra falan gidicem doktora sorayım bakalım ben de idrar tahlilini.

Şeker için kan tahlili verdik canım..Kan tahlilin biri şeker için olabilir,idrarın diğeride ilkinde iltihap çıktığı için idrar kültürü için alınmıştır...

Deniz güneş bende başında kan tahlili ve idrar tahlili yaptırdım sonra isteyen olmadı.Sadece tsh için kan verdim.

Bir şikayetiniz mi var?

denizim bende karın bölgesinde sancı olmuştu gece acile gittim o sıra kontrol ettik çok şükür bebeğimde bir sorun yoktu,birde test yapalım dedi dr o sıra çıktı enfeksiyon çok fazla ilerlemiş dedi ilaçlardan sonra tekrar kontrol edecek eğer varsa kür alınacakmış mafoldumben

Canım doktor istedi benden geçen ay için idrar tahlili istemişti..Bu ay içinde kan tahlili yapalım ona göre takviye falan gerekiyorsa müdahale ederiz dedi...

Hımm..CADIARZU
Olmazsa telefon da açabilirim sormak için..
1 kez yapıldı ilk ayda, bir daha istemedi..

kızlar hava çok mu soğuk bana mı öyle geliyo
nisan ayında kombi yakıyoruz yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…