Deniz güneş bende başında kan tahlili ve idrar tahlili yaptırdım sonra isteyen olmadı.Sadece tsh için kan verdim.
denizim bende karın bölgesinde sancı olmuştu gece acile gittim o sıra kontrol ettik çok şükür bebeğimde bir sorun yoktu,birde test yapalım dedi dr o sıra çıktı enfeksiyon çok fazla ilerlemiş dedi ilaçlardan sonra tekrar kontrol edecek eğer varsa kür alınacakmış mafoldumben
Kızlar özelde muayene ücreti ne kadar veriyorsunuzCADIARZU
Şeker için kan tahlili verdik canım..Kan tahlilin biri şeker için olabilir,idrarın diğeride ilkinde iltihap çıktığı için idrar kültürü için alınmıştır...
kızlar hava çok mu soğuk bana mı öyle geliyo
nisan ayında kombi yakıyoruz yaa
Ameliyat eldiveni çok acıtmaz mı ya?
ben de lazer düşünüyorum ama doğumdan 6 ay sonra olmalıymış ve kış zamanı yapılmalıymış
ya ağdadan yoruldum hem canım acıyor hem zaman kaybı
özel bölge ve koltuk altımı lazer yaptırsam yeter mis gb rahat rahat ağda derdi olmaz
zemuszemus
denizcim, ben de belirgin bir şey yok..ne yanma ne ağrı,ne kaşıntı..ama idrar tahlilinde enfeksiyon görüldü..doktorum vajinal muaynede akıntım olduğunu söyledi..bana göre çok değil ama doktora göre önemliymiş..akıntı da hamilelikte enfeksiyona neden olabiliyormuş..hamilelikte gizli enfeksiyon deniyor sanırım bu duruma da...
benimde akıntım fazla diyil ama böyle pıtılaşmış gibi bişey geliyor anlamııyorum yani:kedi:
Selam canım..
Koyu akıntı o dediğin..
1-2 kere benden de gelmişti önceki aylarda pıhtı gibi değildi ama , fazla da değildi..
Hımm..CADIARZU
Olmazsa telefon da açabilirim sormak için..
1 kez yapıldı ilk ayda, bir daha istemedi..
selam canım acaba dr soylesemiki?ben su cok az ıcıyor ondan ola bılırmıkı acaba
bencede bi sor canım..bunlar rutin kontroller..belkı bu ay ki kontrolünde isteyecektir.bnm de hiç bir şikayetim yok ama geçen ay gittiğimde bu ayki kontrolde yapılacagını söylemişti..şeker yuklemesını de rısk gurubunda olanlardan istıyorlar.ailesinde şeker hastası olan yada bebeği iri olanlardan ama diğer testler rutin 6 veya 7 de yapılıo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?