2010 Temmuz Anneleri : )

Deniz güneş bende başında kan tahlili ve idrar tahlili yaptırdım sonra isteyen olmadı.Sadece tsh için kan verdim.

Aynen..CADIARZU

Hımm geçmiş olsun demek çok ilerlemişti o zaman..

denizcim, ben de belirgin bir şey yok..ne yanma ne ağrı,ne kaşıntı..ama idrar tahlilinde enfeksiyon görüldü..doktorum vajinal muaynede akıntım olduğunu söyledi..bana göre çok değil ama doktora göre önemliymiş..akıntı da hamilelikte enfeksiyona neden olabiliyormuş..hamilelikte gizli enfeksiyon deniyor sanırım bu duruma da...

Şeker için kan tahlili verdik canım..Kan tahlilin biri şeker için olabilir,idrarın diğeride ilkinde iltihap çıktığı için idrar kültürü için alınmıştır...

ama ben daha ilk idrarımı verirken söylediler bidaha vereceksin idrar diye.

allah allah ya kafam karıştı şimdi. acaba o an neden iki kez veriyorum diyeniye sormadım ki? sinir oldum şimdi kendime.

hastaneye gidincede bana bişeyler oluyor ağzım dilim bağlanıyor yaw. sanki kafam duruyor koyun gibi ne derlese yapıyorum neden diye sormak yok.

Ameliyat eldiveni çok acıtmaz mı ya?

Önceden hemen uyuşmuştu bende ama gebelikle beraber hormonlardan alınmaz herhalde aynı zamanda göremeyiz ki aynayla nasıl olur bilmem.

Hormonlardan dolayı çok hasaslaştı zaten.kaydirigubbakcemile3

Ben de lazere sıcak bakıyorum..Doğumdan sonraki aylarda artık inşallah..

benimde akıntım fazla diyil ama böyle pıtılaşmış gibi bişey geliyor anlamııyorum yani:kedi:

Anladım canım..
Ben sorucam doktoruma..
Belki de bu gidişimde yaptır diyebilir bilemem ama o demezse de ben hatırlatıcam.

kızlar lazere ne zaman gıde bılırızkı bende gıdmeyı duşunuyorum da ama ne zaman başlaya bılırım acaba

Özel muaynanesine gittiğim dr 150 TL alıyor iki defa gidiyorsun.İki defalık ücret yani bir kere de veriliyor.
Geçenlerde Kent hastanesine gitmiştim.Muayne için 210 TL + fetal fibronektin testi ile 480 TL aldılar..bilmiyorumkismile
Kent hastanesine adım atasım yok bu yüzden....:çok üzgünüm:

Hımm..CADIARZU
Olmazsa telefon da açabilirim sormak için..
1 kez yapıldı ilk ayda, bir daha istemedi..

bencede bi sor canım..bunlar rutin kontroller..belkı bu ay ki kontrolünde isteyecektir.bnm de hiç bir şikayetim yok ama geçen ay gittiğimde bu ayki kontrolde yapılacagını söylemişti..şeker yuklemesını de rısk gurubunda olanlardan istıyorlar.ailesinde şeker hastası olan yada bebeği iri olanlardan ama diğer testler rutin 6 veya 7 de yapılıo..

selam canım acaba dr soylesemiki?ben su cok az ıcıyor ondan ola bılırmıkı acaba

Kafana takılıyorsa sor tabii.
Bak arkadaşlar idrar enfeksiyonu falan olabilir diyorlar.

Valla bizde şeker falan yok, bebek de normal ama benden şeker testi istedi.

Neyse belki bu gidişimde söyler idrar tahlilini.
Dediğim gibi 1 kere yaptırdı ama bir daha demedi.

Ben geçen sefer prof.dr gittim 350 verdim bu seferde yine kontrölü var ondan da aynı ücret alıyor.
Bide bana smear testi yaptı daha önce hiç yaptırmadıydım yaptırmak gerekiyormuş
Siz hiç smear testi yaptırdınız mı.
bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…