2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar ben normal epudral dogum istiyorumda.dogumun nasıl olucagı son andamı belli oluyor yoksa alttan muayıne edıbmı soyluyor dr.kacıncı ayında belli oluyor nasıl dogum yapıcagımız?

offff...özel hastanelerın sgk anlaşması var neden faydalanmıosun...ben 22 lira muayene ücretı verıorum ve hiç bir teste para ödemiyorum..sezaryanımıda 300 e yapıcak..gayette iyi bir hastane..

kızlar ben normal epudral dogum istiyorumda.dogumun nasıl olucagı son andamı belli oluyor yoksa alttan muayıne edıbmı soyluyor dr.kacıncı ayında belli oluyor nasıl dogum yapıcagımız?

Bildiğim kadarıyla 30.haftadan sonra gerçekleşen bir çatı muayenesi var...Onla anlaşılıyor..Bu çatı muayeneside benim korkulu rüyalarımdan bir tanesidir..bilmiyorumkismile

benim şekerim bırazcık yüksek cıktı ama dr tekrar istemedi tahlil yaptırdırmamı

evet canım
yapıtmıştım benim gittiğim hastanede ücretsiz yapıyorlar

offff...özel hastanelerın sgk anlaşması var neden faydalanmıosun...ben 22 lira muayene ücretı verıorum ve hiç bir teste para ödemiyorum..sezaryanımıda 300 e yapıcak..gayette iyi bir hastane..

Her özel hastanenin SGK anlaşması yok ki...Kent hastanesinin de yok malesef....

:)))

Dün bu konuyu konuştuk işte canım...
SGk nın özelleri karşılamama durumu varmış 1 Temmuz itibarı ile.Yani aslı astarı belli değil ama ben duydum, siz de sorun doktorlarınıza..

Umarım son dakkada tüm masrafları cepten karşılamak zorunda kalmayız.:Saruboceq:

yazık yaa bu paralara..sorunlu bir hamilelik olsa anlarım ama hiç gerek yok bu kadar para ödemeye bence..artık bütün dr lar gayet güzel ilgilenior.hamıle psikolojısını anlıolar..smear testinide 20 lıraya özel hastanede yapıolar..ama tabıkı seın bilecegın şey canım..profa yatırım yerıne bebişimize yatırım yapsak..yanlış mı düşünüyorum acaba..

Özeldeki dr a sordum devlet sezaryan doğumu karşılamıyormuş sezaryan ücreti 1500 dedi.

kızlar şu enfeksiyon konusu benim de kafama takıldı şimdi dr. her kontrolde soruyor idrarda yanma oluyomu akıntı varmı filan diye. benim yanma hiç olmadı ama akıntı sürekli var. yani önceden de vardı hala devam ediyo. ve ben çok su içiyorum. sizde nasıl akıntı durumları ?

Hamileliğin başında bana da idrar tahlili istediler ama birşey çıkmadı.Gayet normaldi..Hamileliğin ilerleyen zamanlarında durum değişebiliyormuş..

kızlar ben ankaraada oturuyorum dogumumu akay hastenesinde olucak ucretıde 1750 dedi dr.

o nasıl oluyorki cokmu acıtıyor?

Yani alttan muayene ediyor doktor...Rahim genişliğini falan parmağıyla ölçüyor sanrımm..Hiç bilmiyorum acıtıyor mu..!!Umarım acıtmıyordur..Ama burda yazılanlardan okudugum kadarıyla acıyanı da var acımayanı da. Sanırım kendini sıkmamak gerekiyormuş...

aaahiç duymadım..bi araştıriim bakalım..dr a da sorayiim yarın kontrolum var..

Benimki riskli ve sorunlu hamilelik..

Özel hastanelerin bazıları sgk ile anlaşmalı,bazıları anlaşmalarını bozdular uzun zaman önce..

Bütün doktorlar gayet güzel ilgilenmiyorlar bence....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…