kızlar şu enfeksiyon konusu benim de kafama takıldı şimdi dr. her kontrolde soruyor idrarda yanma oluyomu akıntı varmı filan diye. benim yanma hiç olmadı ama akıntı sürekli var. yani önceden de vardı hala devam ediyo. ve ben çok su içiyorum. sizde nasıl akıntı durumları ?
Yani alttan muayene ediyor doktor...Rahim genişliğini falan parmağıyla ölçüyor sanrımm..Hiç bilmiyorum acıtıyor mu..!!Umarım acıtmıyordur..Ama burda yazılanlardan okudugum kadarıyla acıyanı da var acımayanı da. Sanırım kendini sıkmamak gerekiyormuş...
ufff korktum şimdi yaa.az kaldı o zaman 2haftadan sonra yapılırmı acaba?
Valla hiç bilmiyorum şekerim 8 ayda yapılıyor diye biliyorum ama yanılıyorda olabilirim..
şim di netten bi baktım ama makaleler hep 2008..en iyisi dr a sormak..
çatı muaynesi normal doğum düşünenler için sanırım .sezaryan doğurcaklar için gerek yok hihoyyyt
ben hep normal istiyorum ama dogum yaklaştıkca cok korkuyorum
Günaydın güzel anneler.....Arkadaşlar şeker yüklemesi idrar kan tahlilleri derken artık başka tahlilimiz kaldımı?
selamlar herkese....
nasılsınız bakalım görüşmeyeli? :hulya:
canım yaa hiç korkmaa inan en güzeli normal..sezaryanda çok çekıosun..ben hem normal hem sezaryan doğum yaptım..inan sezaryanda kızımı bıle emzırırken acı çekıodum..yatamıosun oturamıosun..1 hafta çok zor geçıo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?