2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar selamlarrr
biz izne çıktık 1 haftalığına :))
çok mutluyum baya bir dinlendim
cumartesi doktor kontrolümüz vardı
hemotoloji uzmanına gitmiştim iğne verdi (B12 eksikliği için )
5 tane hergün vuruluyorum ilaçlarımı arttırdı
sonra kadın doğuma gittik
bebişimiz 1300 gr olmuş tombişim benim
kocaman yanakları vardı esnedi bize :))
ama kötü haber bebişimiz ters duruyormuş ve normal doğuma engelmiş
hergün 1 saat yürüyüş verdi haftaya alttan muayene edeceğini söyledi niye acaba ???

canım ters derken ayakları makat gelişimi yoksa başı mı vajinada..Zaten daha bebeğin dönmesi için erken ki..34. haftadan sonra bebeğin başı doğum kanalına giriyor.Doktorun illa sezaryan yapsın diye mi öyle dedi ki bilmiyorumkismile

makat gelişi sanırım ayakları aşağıda dedi
ama dönebilir dedi
doktorum normal doğumu çok destekliyormuş onun için dememiştir umarın
ama bilmiyorum ters dedi bir dahakine alttan muyene edecekmiş çatı muyenesi mi bu yani
bir dahaki sefere gitttiğiimizde 31. haftayı geçeceğiz

benimde dün doktor kontrolum vardı ve dr bebek başı yukarıda oturuyor ama 36. haftaya kadar vakti var dönmek için dedi. bu haftdan ultrason diyemezmişiz

29.haftanın içindeyken tabiiki ters olucak daha..Allah Allah...Seni neden telaşlandırmış boş yere o zaman ?

benimde dün doktor kontrolum vardı ve dr bebek başı yukarıda oturuyor ama 36. haftaya kadar vakti var dönmek için dedi. bu haftdan ultrason diyemezmişiz

demek ki normal bişey bu offf

29.haftanın içindeyken tabiiki ters olucak daha..Allah Allah...Seni neden telaşlandırmış boş yere o zaman ?

çok telaşlandım hem de çok üzüldüm tabii ki herşeyin hayırlısı
ama ben normal dğum yapmak istiyorum
hem olabilir dedi hem de aklıma soktu işte

Kızlar dogum yapanların topiğine bakıyorumda % 85 i neredeyse sezzeryann bilmiyorumkismile

Artık normal dogum sezeryan lüksünü aldı gibi.. nedense içimdeki ses benımde sezeryan olucagımı soyluyormafoldumben

ALLAHIM hakkımızda hayırlısını eyle ..

demek ki normal bişey bu offf

çok telaşlandım hem de çok üzüldüm tabii ki herşeyin hayırlısı
ama ben normal dğum yapmak istiyorum
hem olabilir dedi hem de aklıma soktu işte

telaş yapma hiç. hatta ddoktorum gülerek dediki birdenbire bile dönebilir noluyo diye korkma sakın ...

inşallah hayılısı olur canım yaa tabii ki gönlümüzden normali geçiyor ama hayırlısı

telaş yapma hiç. hatta ddoktorum gülerek dediki birdenbire bile dönebilir noluyo diye korkma sakın ...

sağol canım ya buraya yazınca içim rahatlıyor vallaaaaa.s.

31. hafta daha alttan muayene için biraz erken değil mi???
benim bildiğim çatı muayenesi bile 38. haftada yapılıyor. o da mümkün olduğunca geç yapılıyor çünkü alttan muayenenin doğumu başlatma riski var....

doktorlar sezeryanı tercih ediyorlar, 25 dk ayırıp kurtuluyorlar.. normal diyenlerin bile çoğu son anda gerekli görüp sezeryana dönüyor. bebiş söz konusu olunca tamam diyor herkes mecburen.
keşke mümkün olsada hepimiz normal yapsak doğumu. en sağlıklısı o. doğal olanda tabiiki...

çatı muayenesi 36. haftada oluyor benim duydugum kadarıyla...

Elfida canım sen hangi hastaneye gidiyorsun? Doktorun kim?
Sakıncası yoksa tabi...

31. haftada olmadığı kesin :CüvCüv:

slm arkadaslar herkeze umarım hepiniz iyisinizdir ALLAH ıYıLıK VERSıN TÜM TEMMUZ ANNELERıNE.ben bugün muayene gidecegim geçen hafta yasadıgım sıkıntıdan dolayı patolojiden sonucum cıkacak saat 3 te muayene olacagım bebegimi görecegim çok mutluyum.benim hatırlayan vardır erken dogum riskim oldugunu söylemişti doktorum ama fakültede muayene oldugum doktor hiç bir risk görmedi rahimde polip varmış benim lekelenmemin oradan geldigini söyledi bebegim gayet saglıklı çok sükür.bugün işte net kesinlesecek hersey.ben bir haftadır dinlendim ama gayet herseyim normal hayatıma devam ettim çok sükür ne lekelenmem ne sancım ne agrım var erken merken dogurmadım daha.ama enfeksiyondan bahsetmişsiniz bendede geçen hafta doktor alttan muayene edince akıntı çıktı ben kendimi gayet saglıklı sanıyordum meger akıntım varmış enfeksiyon olmadan kurutmak için vagi_hex diye bir fitil yazdı bugün krem yazdıracagım bu enfeksiyonlar hamilelik hormanlarında dolayı artıyormuş ve oluşuyormuş arkadaslar ve bebk gelişiminide etkiliyor bunlara dikkat etmek lazım.BıDE ÇATI MUAYENESı VE DOGUMDAN BAHSETMıŞSıNıZ BEN SEZERYAN düşünüyorum kesinlikle bebek için en saglıklıssı yavrum sıkışmadan üzerine basılılp yitilmeden hemen alınsın ben sıkıntı cekeyim hiç önemli degil yeterki bebeğim saglıklı ve rahat dogsun.ben böyle düşünüyorum hiç normal dogum aklımdan geçirmedim.epidural doguma çok karsıyım riskli bence.ÇATI MUAYENESıNE GELıNCE BENıM geçen hafta acıklık varmı diye ebe baktı aman allahım çok felaket agrı yapıyor ben kendimi kastım kasmam diyen yalan söyler o nasıl bişey arkadaslar elini sokup asagı yukarı hareket ettiriyor gözümden yaşlar gele gele kalktım kızın eline yapıştım .rahim duvarı sertleştigi için hamileleikte çok can acıyor eger çatı muayeneside bu ise ki buna yakındır eminim yada aynısı felaket bişey KORKUTMAK ıSTEMEM AMA dogrusu bu ALLAH TÜM HAMıŞLERE YARDIM ETSıN NORMAL DOGUM KENDı SANCINLA CEKıLıRSE ıYı YOKSA SUNı SANCIYLA FELAKET BıR AGRI ÇOK YAKINLARIMDAN BıZZAT GÖRDÜGÜM SAHNELER BUNLARDI

herkeze iyi sohbetler ben kaçıyorum yemek yiyecegim hazırlanacagım eşim gelecek 2.30 cıkacagız by by hepinize.bu arad vagi_hex kullanan varmı aranızda fitil ben kullanmaya kullanacagım bunu ama bebege zara verirmi diye korkumdan kullanmadım düzenli krem dahamı iyi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…