2010 Temmuz Anneleri : )

canım geçmiş olsun dr hangisini uygun görürse onu uygula bence
iyi haberlerle gel canımm opuyorumnanaktan

Yavsib canım inşallah güzel haberlerle gelirsin.:Saruboceq:

Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.

Merhabalar

selam arkadaslar bende arada gırebılıyorum ıŞ pek mÜsaıt olmuyo .haftasonunu Şıddetlı bulantılarla ve nerdeyse ac gecırdım .yaygın bır bulantı kusma ve ıshal salgını var kendınıze dıkkat edın.dÜn doktoruma gıttım ıdrar tahlılınde eser sayıda proteın cıktı bu susuzluktanda olabılırmıŞ 3 gÜn sonra tekrar ıstedı bakalım ınsallah bunda proteın olmaz serum taktılar bebegı kontrol ettıler onun keyfı yerınde allahıma sÜkÜrler olsun .kendınıze dıkkat edın paylaŞmak ıstedım .ıyı gÜnler

Geçmiş olsun canım...

Son dönemeçteyiz artık çok dikkat etmemiz lazım.

Kazasız belasız sağlıklıca şu dönemi de atlatsaydık...

Merhabalar...Çok geçmiş olsun Melahatk.
Gerçekten çok dikkat etmek lazım inş.tekrar bir sorun çıkmaz sende de...

Bu arada ne güzel azalmıştı ama akıntı bende de şu günlerde tekrar arttı. Perşembe günü ben de söylicem doktoruma...

CANIM doğanın kanunu bu korkacak birşey de yok en ii ve doğal hali normal doğum bebek gelişimini tamamlıyor vücut hazırlığını yapıyor biraz ağrılı ama olsun doğal olsun da bence hiç önemli değil bir geçmişi düşün milyarlarca insanız bu kadar insan rahat doğmadı şüphesiz ama biyolojik kanun bu? kim ameliyattan yana rahatım diye bilir ki bebeğin büyümeden zamanı gelmeden dünyasından ayrılıyo yazık değilmi o küçücük cana ? bence bebek için de anne içinde en sağlıklısı NORMAL doğum.birde bizim kararımızdan çok dr neder o da önemli yani sen sezeryan istersin dr olmaz der veya normal istersin olmaz sağlık şartlarına göre değişir... rabbim bana normal doğurmayı nasip etsin dilerim hepimize de inşallah bebeklerimiz sağlıkla gelsin :Saruboceq: :Saruboceq:
:CüvCüv:

Çok geçmiş olsun canım.

bir daha ki kontrolünden inşallah iyi haberlerle gelirsin.

kuzunada maaşallah canım.

geçmiş olsun yavsibcim, doğum konusunda umarım herşey istediğin gibi olur

çok geçmiş olsun sanada melahatcım, aman ishal salgını varsa ben nasıl koruyayım acaba kendimi, okadar sık ishal oldumki hamileliğimde, korkuyorum artık

Bu arada ne güzel azalmıştı ama akıntı bende de şu günlerde tekrar arttı. Perşembe günü ben de söylicem doktoruma...

bende de vardı bir dönem doktorum bana gebelik de her zamankinden fazla olmadının normal olduğunu söylemişti. sen tabi yine de sor doktoruna.

ama dün benim o kadar fazla akıntım oldu ki yarım saatte çamaşırımdan çıkıp pantolunumu bile leke yapmıştı. ama bugün kontrol ediyorum hiç yok. su içmeyi artırdım diyedir belki

capricim hamilelikte akıntı oluyor diye biliyorum ben ama fazlası normal değildir belki mutlaka söyle dr.una ama çokta stres yapma bence ped kullanan çok hamile var ilerleyen haftalarda özellikle, kokusuz ve renksizse tehlike işareti olmayabilir, normal olabilir yani

aynen canım vereliniortak

gecen hafta 100 gr seker yüklemesı tekrar yapırdım ıı cıktı sonucum cok sükür.diyet yapmana gerek yok dedı.genede dıkkat edıyorum.

Ben de içtiğim su miktarını arttırmıştım azalmıştı fakat şu 3-4 gündür pek su içemedim tekrar arttı. Sebep belli aslında da şu erken doğuma seep oluyor diyince tüylerim dikeliyor.
Ama hergün hergün de randımanlı içemiyorum yaaa...
alsanaalsanasmile

Masada yarım litrelik pet şişe bulundur..
Başka türlü düzenli içilmiyor.
Şişe benim gözümün önünde.günde 4 tane içiyorum ufak şişelerden.
Akşam da evde yarım litre bir şekilde içsem 2,5 lirteyi tamamlıyorum.

Hamile olmasam hayatta içemem günde bu kadar su..
Yazları içilse de bu kadar olmuyor yine de benim.
Herzman içmek lazım tabii o ayrı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…