- 27 Kasım 2008
- 2.841
- 8
- 116
herkese günaydınlar:))
bugün benim hiç keyfim yok dün doktora kontrole gimiştim.doktor birsürü testler yaptırdı şekerim normalmiş ama kansızlık çıktı birde idrar yollarımda iltihap varmış.doktor antibiyotik verdi. inşallah düzelir. birde bol su içi dedi bende bu ara su içmeyi azaltmıştım galiba ondan oldu.
ama oğlum çok iyiymiş. 758 gram olmuş bana biraz az geldi ama doktor normal dedi. boyumuzda 32 cm olmuş.
dün parmaklarını tek tek açıp kapatıyordu. çok tatlıydı bebeğim.
canım niye keyfin olmasın yaaa çok şükür bebişin iyi maşallah sende ilaçlarını kullandığın zaman sorun yok :) tatlım üzme kendini boş yere opuyorumnanaktan
Herkese günaydınlarr,
Benim dün şeker sonucum 118 çıktı daha doktoruma sormadım ama sanırım yüksek değil ...
Dün gecede bende çok fazla karın altı ve kasık ağrısı oldu(( çok korktum bugün hala biraz biraz ağrıyor..Üsüttüm mü acaba diyorum..
Cuma günü doktora gitcem zaten bir sorcam doktoruma..
Umarım kötü bişey yoktur.....
Bu arada doğum korkusu bende de çok fazla var ama düşünmemeye çalışıyorum..
Hayırlı doğumlar nasip etsin allah hepimize...
canım şekerin 140 ın altında çok şükür sorun yok der sanırım.
Bende şu aralar suyu azalttım ondan mı oldu acaba diyorum
canım bana dün 3 lt su içeceksin dedi
kızlar selamlarrr
biz izne çıktık 1 haftalığına :))
çok mutluyum baya bir dinlendim
cumartesi doktor kontrolümüz vardı
hemotoloji uzmanına gitmiştim iğne verdi (B12 eksikliği için )
5 tane hergün vuruluyorum ilaçlarımı arttırdı
sonra kadın doğuma gittik
bebişimiz 1300 gr olmuş tombişim benim
kocaman yanakları vardı esnedi bize :))
ama kötü haber bebişimiz ters duruyormuş ve normal doğuma engelmiş
hergün 1 saat yürüyüş verdi haftaya alttan muayene edeceğini söyledi niye acaba ???
canımmm maşallah kuzucuğuna :) hazır tatilsin dinlen güzelce yorma kendini :) ilaçlarınıda düzenli kullan aman haaaa :) bizim tosunda ters duruyormuş canım son haftalara kadar döner ama ne kadar uzun süre böyle kalırsa senin için o kadar iyi olur dedi sanırım dönünce alta baskı artacak ve hareketleri daha çok kısıtlayacak. bide bana sonraki kontrole kilo almadan gel dedi
Merhabalar
selam arkadaslar bende arada gİrebİlİyorum İŞ pek mÜsaİt olmuyo .haftasonunu Şİddetlİ bulantılarla ve nerdeyse ac gecİrdİm .yaygın bİr bulantı kusma ve İshal salgını var kendİnİze dİkkat edİn.dÜn doktoruma gİttİm İdrar tahlİlİnde eser sayıda proteİn cıktı bu susuzluktanda olabılırmıŞ 3 gÜn sonra tekrar İstedİ bakalım İnsallah bunda proteİn olmaz serum taktılar bebegİ kontrol ettıler onun keyfı yerınde allahıma sÜkÜrler olsun .kendİnİze dİkkat edİn paylaŞmak İstedİm .İyİ gÜnler
canım maşallha kuzucuğunaaaa bol bol su iç canım bende zorla içicem artık
slm arkadaslar herkeze umarım hepiniz iyisinizdir ALLAH İYİLİK VERSİN TÜM TEMMUZ ANNELERİNE.ben bugün muayene gidecegim geçen hafta yasadıgım sıkıntıdan dolayı patolojiden sonucum cıkacak saat 3 te muayene olacagım bebegimi görecegim çok mutluyum.benim hatırlayan vardır erken dogum riskim oldugunu söylemişti doktorum ama fakültede muayene oldugum doktor hiç bir risk görmedi rahimde polip varmış benim lekelenmemin oradan geldigini söyledi bebegim gayet saglıklı çok sükür.bugün işte net kesinlesecek hersey.ben bir haftadır dinlendim ama gayet herseyim normal hayatıma devam ettim çok sükür ne lekelenmem ne sancım ne agrım var erken merken dogurmadım daha.ama enfeksiyondan bahsetmişsiniz bendede geçen hafta doktor alttan muayene edince akıntı çıktı ben kendimi gayet saglıklı sanıyordum meger akıntım varmış enfeksiyon olmadan kurutmak için vagi_hex diye bir fitil yazdı bugün krem yazdıracagım bu enfeksiyonlar hamilelik hormanlarında dolayı artıyormuş ve oluşuyormuş arkadaslar ve bebk gelişiminide etkiliyor bunlara dikkat etmek lazım.BİDE ÇATI MUAYENESİ VE DOGUMDAN BAHSETMİŞSİNİZ BEN SEZERYAN düşünüyorum kesinlikle bebek için en saglıklıssı yavrum sıkışmadan üzerine basılılp yitilmeden hemen alınsın ben sıkıntı cekeyim hiç önemli degil yeterki bebeğim saglıklı ve rahat dogsun.ben böyle düşünüyorum hiç normal dogum aklımdan geçirmedim.epidural doguma çok karsıyım riskli bence.ÇATI MUAYENESİNE GELİNCE BENİM geçen hafta acıklık varmı diye ebe baktı aman allahım çok felaket agrı yapıyor ben kendimi kastım kasmam diyen yalan söyler o nasıl bişey arkadaslar elini sokup asagı yukarı hareket ettiriyor gözümden yaşlar gele gele kalktım kızın eline yapıştım .rahim duvarı sertleştigi için hamileleikte çok can acıyor eger çatı muayeneside bu ise ki buna yakındır eminim yada aynısı felaket bişey KORKUTMAK İSTEMEM AMA dogrusu bu ALLAH TÜM HAMİŞLERE YARDIM ETSİN NORMAL DOGUM KENDİ SANCINLA CEKİLİRSE İYİ YOKSA SUNİ SANCIYLA FELAKET BİR AGRI ÇOK YAKINLARIMDAN BİZZAT GÖRDÜGÜM SAHNELER BUNLARDI
canım allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallaahhhhhh....
slm kızlar.ası oldum yatıyorum kolum sısmesın dıye.
geçmiş olsun canım yat kolunu çok yorma :))