2010 Temmuz Anneleri : )

canım niye keyfin olmasın yaaa çok şükür bebişin iyi maşallah sende ilaçlarını kullandığın zaman sorun yok :) tatlım üzme kendini boş yere opuyorumnanaktan

canım şekerin 140 ın altında çok şükür sorun yok der sanırım.

Bende şu aralar suyu azalttım ondan mı oldu acaba diyorum

canım bana dün 3 lt su içeceksin dedi

canımmm maşallah kuzucuğuna :) hazır tatilsin dinlen güzelce yorma kendini :) ilaçlarınıda düzenli kullan aman haaaa :) bizim tosunda ters duruyormuş canım son haftalara kadar döner ama ne kadar uzun süre böyle kalırsa senin için o kadar iyi olur dedi sanırım dönünce alta baskı artacak ve hareketleri daha çok kısıtlayacak. bide bana sonraki kontrole kilo almadan gel dedi

canım maşallha kuzucuğunaaaa bol bol su iç canım bende zorla içicem artık

canım allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallaahhhhhh....

slm kızlar.ası oldum yatıyorum kolum sısmesın dıye.

geçmiş olsun canım yat kolunu çok yorma :))

Masada 1,5 lt'lik su bulunduruyorum da içmek şu günlerde içimden gelmiyor canım. İnsanın bir süre sonra midesi bulanıyor.

Ama sorunumun farkındayım o nedenle içicem.

saolun arkadslarlar caprıcıgımın dedıgı gıbı darısı problemlı cıkanlara.yalnız heryerım delık desık oldu bırde damar yolu acarken damarımı patlattılarnasıl sıstı ama sımdı ındı morlugu kaldı sadece.

yaaa benimde hep aşı yaparken de kan alırken de damarımı patlatırlar günlerce mor gezerim

kızlar su içme konusunda zorlayalım kendimizi ve hergün bir şişe maden suyu, mutlaka içiyorum ben, unutmayın sizde için çok faydalıymış

Herkes ne kadar su içmeye zorlanıyorlmaz:Ben sabah gözümü açar açmaz 2 bardak su içerim su içmeden yaşayamam yatarken bile su içerdim ama artık yatarken fazla içmiyorum sonra wc ye kalkma derdi oluyor gece. :içelim:

Elbet su içiliyor ama normal şartlarda da günde 2,5 litre içmiyordum yaneeee:kedi:sempatiksalakcinni

bende gece ıcmıyorum tuvalet sıkıntısı oluyor dıye.rüyamda sabaha kadar tuvaletımı yapamadıgıı görüyorum sonra:)

Ben normalde de 2,5 litre içerdim bu gün 2,5 litreyi geçecek gibi çünkü midem yanıyor feci şekilde ilacım evde bende onun için su içiyorum...yerimseniben

Ne kadar güzel içebiliyorsun bende her sabah kalkınca 1 bardak su içerim ama gün içinde çok fazla içemiyorum bende maalesef..

Ben normalde de 2,5 litre içerdim bu gün 2,5 litreyi geçecek gibi çünkü midem yanıyor feci şekilde ilacım evde bende onun için su içiyorum...yerimseniben

Yav benim de bu mide ekşimelerim var son haftalarda..

Biraz önce 2 adet tuzlu kurabiye yedim, ağzıma doğru ekşi sular çıkmaya başladı hemen..:sinifsinif:
Önceden yoktu ya, son haftalarda özellikle böyle unlu şeylerde oluyor, hamurişi zaten yemiyorum ama nadiren de olsa yediğimde yanma_ekşime mahvoluyorum artık.ohaoldumsmile

Bende sabah simit yedim ondan sonra başladı.Zaten kızımda da çok yandıydı.Herhalde saçları çıkmaya başladı.Kızımın doğduğunda çok saçı vardı bu da saçlı olacak herhalde.CADIARZU

annem turuncu bır süveter ve krem rengı hırka örmüs onları ekledım dıger topıge.

güle güle kullansın bebişin cicilerini :hulya:

bende gece ıcmıyorum tuvalet sıkıntısı oluyor dıye.rüyamda sabaha kadar tuvaletımı yapamadıgıı görüyorum sonra:)

kaydirigubbakcemile3

bende içerdim öncedende o yüzden zorlanmıyorum bide zaten benim hamileliğimin başından beri acayip ağzım kuruyor, özellikle sabah saatlerinde, hatta ben şekerden şüphelenmiştim ama allahtan çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…