2010 Temmuz Anneleri : )

bendede hazımsızlık oluyor.yedıgım agzımdan cıkıcak gıbı ama hezaman dııl tabıı.

Bende sabah simit yedim ondan sonra başladı.Zaten kızımda da çok yandıydı.Herhalde saçları çıkmaya başladı.Kızımın doğduğunda çok saçı vardı bu da saçlı olacak herhalde.CADIARZU

Oğlumda hiç yaşamadım, saçsız doğdu zaten, normalde de yoktur bu tarz şikayetlerim.
Bana da dediler bebek saçlı olacak galiba diye..

Öğle arası türkmax da ünlülerin sünnetçisi adı aklıma gelmedi şimdi erkek çocukları 1 yaşına kadar yada 5 yaşından sonra sünnet yaptırın diyordu. Aradaki yaşları çocuğu çok etkiliyormuş.Aklınızda bulunsun..

saol canım daha ıyısı senın bebıse ınsallah.

Oğlumda hiç yaşamadım, saçsız doğdu zaten, normalde de yoktur bu tarz şikayetlerim.
Bana da dediler bebek saçlı olacak galiba diye..
Kızımın doğumunda diğer bebeklerin saçı yoktu bizmkinin maşallahı vardı zaten 1-2 hafta sonra küçük toka takıyordum önüne çok güzel oluyordu..zemuszemus

Bende sabah simit yedim ondan sonra başladı.Zaten kızımda da çok yandıydı.Herhalde saçları çıkmaya başladı.Kızımın doğduğunda çok saçı vardı bu da saçlı olacak herhalde.CADIARZU

Benimde arada oluyor mide yanmaları ama çok nadiren...Muhtemelen yediklerimden kaynaklanıyor....Ayy ne güzel saçları varmış bakalım bizimkiler nasıl doğacaklardelikafadulden

slm arkadaşlar herkese. bende de idrar yolu enfeksiyonu çıkıp duruyodu. bol su da içmeme rağmen. son kontrolde böbreklerime baktı doktor.sağ böbreğimde büyüme varmış ondan oluyomuş enfeksiyon.bebek baskı yapıyomuş sağ böbreğe.sizler de bi baktırın isterseniz böbreklerinize.
ben şimdi daha çok su içmeye çalışıyorum.bi de geceleri sağ tarafa dönmemem gerekiyomuş zor oluyo gerçekten.ama katlancaz artık...

geçmiş olsun a.s. allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi, onlar için katlanıyoruz herşeye :ecrin_bebek:

Senin için zor gerçekten bir tarafa yatıp uyumak ben sabaha kadar dön o tarafa dön bu tarafa bir türlü rahat edemiyorum inşallah herşey yoluna girerde enfeksiyonun geçer..

Kızlar bebek şekeri konusunu ne yaptınız, yapacakmısınız, alacakmısınız yada ne gerek var mı diyorsunuzCADIARZU

Alllah ıyılık versın canım.

kızlar tetenoz aşısı oldum ne ağrıdı 3 gün ya her kez ağrıyo diyodu ben abartılıyomu acaba diyordum meğerse ağrıyormuş.bebiş için hastane çıkışı ben bir tane aldım kızlar bence sizde fazla almayın onların içindeki parçalar 50cm yani yeni doğan kıyafetlerin 0-3 aylık yani 56 cm olması gerekiyormuş badi ve pijama takımı ayrı alın derim

çok geçmiş olsun canım allah şifalar versin.

Bende bu konuda kararsızım dışarıda satılanlar çok pahalı bana değmez gibi geliyo ya evde yapmak yada güzel paket çikolata küçük şeyler gibi gözüküyolar ama çok masraf oluyor gibi geliyor bana yine de tercih ve maddiyat sebebine göre değişir :))

Kızlar bebek şekeri konusunu ne yaptınız, yapacakmısınız, alacakmısınız yada ne gerek var mı diyorsunuzCADIARZU

bende 2, oldum acıyo gerçekten(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…