Yav benim de bu mide ekşimelerim var son haftalarda..
Biraz önce 2 adet tuzlu kurabiye yedim, ağzıma doğru ekşi sular çıkmaya başladı hemen..:sinifsinif:
Önceden yoktu ya, son haftalarda özellikle böyle unlu şeylerde oluyor, hamurişi zaten yemiyorum ama nadiren de olsa yediğimde yanma_ekşime mahvoluyorum artık.ohaoldumsmile
Bende sabah simit yedim ondan sonra başladı.Zaten kızımda da çok yandıydı.Herhalde saçları çıkmaya başladı.Kızımın doğduğunda çok saçı vardı bu da saçlı olacak herhalde.CADIARZU
bendede hazımsızlık oluyor.yedıgım agzımdan cıkıcak gıbı ama hezaman dııl tabıı.
güle güle kullansın bebişin cicilerini :hulya:
kaydirigubbakcemile3
bende içerdim öncedende o yüzden zorlanmıyorum bide zaten benim hamileliğimin başından beri acayip ağzım kuruyor, özellikle sabah saatlerinde, hatta ben şekerden şüphelenmiştim ama allahtan çıkmadı
Kızımın doğumunda diğer bebeklerin saçı yoktu bizmkinin maşallahı vardı zaten 1-2 hafta sonra küçük toka takıyordum önüne çok güzel oluyordu..zemuszemusOğlumda hiç yaşamadım, saçsız doğdu zaten, normalde de yoktur bu tarz şikayetlerim.
Bana da dediler bebek saçlı olacak galiba diye..
Bende sabah simit yedim ondan sonra başladı.Zaten kızımda da çok yandıydı.Herhalde saçları çıkmaya başladı.Kızımın doğduğunda çok saçı vardı bu da saçlı olacak herhalde.CADIARZU
slm arkadaşlar herkese. bende de idrar yolu enfeksiyonu çıkıp duruyodu. bol su da içmeme rağmen. son kontrolde böbreklerime baktı doktor.sağ böbreğimde büyüme varmış ondan oluyomuş enfeksiyon.bebek baskı yapıyomuş sağ böbreğe.sizler de bi baktırın isterseniz böbreklerinize.
ben şimdi daha çok su içmeye çalışıyorum.bi de geceleri sağ tarafa dönmemem gerekiyomuş zor oluyo gerçekten.ama katlancaz artık...
Senin için zor gerçekten bir tarafa yatıp uyumak ben sabaha kadar dön o tarafa dön bu tarafa bir türlü rahat edemiyorum inşallah herşey yoluna girerde enfeksiyonun geçer..slm arkadaşlar herkese. bende de idrar yolu enfeksiyonu çıkıp duruyodu. bol su da içmeme rağmen. son kontrolde böbreklerime baktı doktor.sağ böbreğimde büyüme varmış ondan oluyomuş enfeksiyon.bebek baskı yapıyomuş sağ böbreğe.sizler de bi baktırın isterseniz böbreklerinize.
ben şimdi daha çok su içmeye çalışıyorum.bi de geceleri sağ tarafa dönmemem gerekiyomuş zor oluyo gerçekten.ama katlancaz artık...
slm arkadaşlar herkese. bende de idrar yolu enfeksiyonu çıkıp duruyodu. bol su da içmeme rağmen. son kontrolde böbreklerime baktı doktor.sağ böbreğimde büyüme varmış ondan oluyomuş enfeksiyon.bebek baskı yapıyomuş sağ böbreğe.sizler de bi baktırın isterseniz böbreklerinize.
Kızlar bebek şekeri konusunu ne yaptınız, yapacakmısınız, alacakmısınız yada ne gerek var mı diyorsunuzCADIARZU
yaa bugun bitsin eve gidim istiorummm
kızlar tetenoz aşısı oldum ne ağrıdı 3 gün ya her kez ağrıyo diyodu ben abartılıyomu acaba diyordum meğerse ağrıyormuş.bebiş için hastane çıkışı ben bir tane aldım kızlar bence sizde fazla almayın onların içindeki parçalar 50cm yani yeni doğan kıyafetlerin 0-3 aylık yani 56 cm olması gerekiyormuş badi ve pijama takımı ayrı alın derim
bende 2, oldum acıyo gerçekten(
Benim ilkinde çok şükür hiç ağrımadı ya biraz sızladı aynı gün geçti cuma günü 2.dozu olucam inş ağrımaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?