Kızlar bebek şekeri konusunu ne yaptınız, yapacakmısınız, alacakmısınız yada ne gerek var mı diyorsunuzCADIARZU
Kızlar bebek şekeri konusunu ne yaptınız, yapacakmısınız, alacakmısınız yada ne gerek var mı diyorsunuzCADIARZU
ben kendim örüyorum canım daha öncede fotolarını koymuştum hatta dünde bi arkadaş daha koymuştu patikler onunkide çok tatlı görünüyordu. simote ninde söylediği gibi dışarda çok pahalı olanlarda var böylece hem çok ekonomik oldu hemde işten ayrıldıktan sonra boşluğa düşmedim oyalanacak eğlence oldu bana.
ben kendim örüyorum canım daha öncede fotolarını koymuştum hatta dünde bi arkadaş daha koymuştu patikler onunkide çok tatlı görünüyordu. simote ninde söylediği gibi dışarda çok pahalı olanlarda var böylece hem çok ekonomik oldu hemde işten ayrıldıktan sonra boşluğa düşmedim oyalanacak eğlence oldu bana.
Ben hazır yaptırıcam ve mevlütte dağıtıcam..(bazıları hastanede veriyor)
Hastanede ziyarete gelenlere de özel çikolata yaptırıcam..
İnş. tabii.
Böyle bişey düşünüyorumCADIARZU
kızlar ya ben aşı falan yaptırmadım, sorayımmı bi dr.uma acaba, şartmı bu aşı
Böyle bişey düşünüyorumCADIARZU
selam kızlar tekrardan.
bugün çarşıya çıkayım dedim işlerim vardı yürüyerek gittim. o bu derken 3 saattir sokaklarda yürüyomuşum meğer nasıl yorulmuşum:))
ama oğluma çok güzel bir nevresim takımı aldım kendimede gönlüme göre bir gecelik buldum onu aldım nasıl mutlu oldum birden...
dönüşde de baktım pazar var ne güzel tazecik herşey birde pazara girdim ama neredeyse yollarda kalıyodum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?