2010 Temmuz Anneleri : )

Kızlar bebek şekeri konusunu ne yaptınız, yapacakmısınız, alacakmısınız yada ne gerek var mı diyorsunuzCADIARZU

ben kendim örüyorum canım daha öncede fotolarını koymuştum hatta dünde bi arkadaş daha koymuştu patikler onunkide çok tatlı görünüyordu. simote ninde söylediği gibi dışarda çok pahalı olanlarda var böylece hem çok ekonomik oldu hemde işten ayrıldıktan sonra boşluğa düşmedim oyalanacak eğlence oldu bana.

Kızlar bebek şekeri konusunu ne yaptınız, yapacakmısınız, alacakmısınız yada ne gerek var mı diyorsunuzCADIARZU

Ben beğenip seçip alıcam..Kendim yapıp uğraşacak durumda değilim malesef..
Tetanoz aşısı bende de ağrı yapmadı ama kolumun o bölgesi şişti.yeni yeni geçiyor.2. dozu daha yaptırmadım..

Ben hazır yaptırıcam ve mevlütte dağıtıcam..(bazıları hastanede veriyor)
Hastanede ziyarete gelenlere de özel çikolata yaptırıcam..

İnş. tabii.

keşke benimde elimden gelse örgü :hulya:

ellerine sağlık gulllcum ne güzel keşke benimde vaktim olsa, çok severim öyle şeylerle uğraşmayı

Ben hazır yaptırıcam ve mevlütte dağıtıcam..(bazıları hastanede veriyor)
Hastanede ziyarete gelenlere de özel çikolata yaptırıcam..

İnş. tabii.

bende aynen öyle yapmayı düşünüyorum mevlüt için yaptırıcam şeker, hastaneyede çukulata almayı düşünüyorum

Bende hazır almayı düşünüyorum nette araştırıyorum beğendiğim olursa sipariş verecem

Böyle bişey düşünüyorumCADIARZU

Güzelmiş ben daha karar vermedim.
Ama hazır yaptıracaklar için bence çok erken..Ben son ay sipariş vermeyi düşünüyorum..Hele ki mevlüt içinse zaten doğumdan birkaç hafta sonra olacağı için o bile erken sayılabilir.

selam kızlar tekrardan.

bugün çarşıya çıkayım dedim işlerim vardı yürüyerek gittim. o bu derken 3 saattir sokaklarda yürüyomuşum meğer nasıl yorulmuşum:))

ama oğluma çok güzel bir nevresim takımı aldım kendimede gönlüme göre bir gecelik buldum onu aldım nasıl mutlu oldum birden...

dönüşde de baktım pazar var ne güzel tazecik herşey birde pazara girdim ama neredeyse yollarda kalıyodum...

bende bebek şekerlerini eminönüne gidip oradan malzemelerini alıp kendim yapıcam zaten hazırlarla aynı oluyor sadece daha hesaplı... mevlüt için.

hastaneyede özel çukuklata yaptıracağım ve evde kendim kuzey yazılı kurabiyeler yapıp onları süsleyip gelenlere vereceğim kısmet olursa.

hayırlı olsun canımm
iyi günlerinizde kullanın cicileriniziii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…