- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
rabbim hayırlısıyla tamamlasın canım benimmm
miniş miniş örgü petikler :hulya:
Çok teşekkürler..Hepimize yakınlarımıza hayırlısı ile ikram etmek nasib olsun :Saruboceq::1hug:
benim bildiğim şart özellikle ilk iki doz doğum için... doktorun neden bişi demedi ki sana :uhm:
en kıssa zamanda sor doktora canım
aminnnnnnn..:Saruboceq:
Senin şekerler de çok güzelll..:)
kızlar şekerleriniz göremedim, resimler görünmüyor bende ama eminim çok güzeldir, hayırlısıyla misafirlere sunmak nasip olsun dilerim
kızlar şekerleriniz göremedim, resimler görünmüyor bende ama eminim çok güzeldir, hayırlısıyla misafirlere sunmak nasip olsun dilerim
Böyle bişey düşünüyorumCADIARZU
Ben bunları ısmarladım..
selam kızlar tekrardan.
bugün çarşıya çıkayım dedim işlerim vardı yürüyerek gittim. o bu derken 3 saattir sokaklarda yürüyomuşum meğer nasıl yorulmuşum:))
ama oğluma çok güzel bir nevresim takımı aldım kendimede gönlüme göre bir gecelik buldum onu aldım nasıl mutlu oldum birden...
dönüşde de baktım pazar var ne güzel tazecik herşey birde pazara girdim ama neredeyse yollarda kalıyodum...
canım sen illerden osmaniyeye varmışsın aramızda 1 gün var :1hug:
canım senin bebeğin kız mı erkek mi?kızlar şekerleriniz göremedim, resimler görünmüyor bende ama eminim çok güzeldir, hayırlısıyla misafirlere sunmak nasip olsun dilerim
çok güzeller kıslarrrrr :)) yüce rabbim hayırlısıyla o günleri göstersin inş...
aman canım yine çok yorma kendini. güle güle kullanınnnnn :))
kızlar ben 25+ 4 üm..
belim çok ağrımaya başladı sizdede var mı bu tür belirtiler...
canım 3 hafta falan önce benimde belim çok ağrıyordu bi dikkat ettim laptopa bakarken çok eğiliyorumondan ağrıyormuş tabi vücudumuzunda şekli değişiyor normalde bu tip ağrım olmazdı ama işte hamilelik etkisi. o şekilde oturmayı bıraktım laptopu yükselttim belimede yastık koydum ağrım kesildi. sende istersen gün içinde yaptıklarını bi takip et belki ağrıyı tetikleyen bişey yapıyorsundur. benim gibi.
belki de. kuyruk sokumum acıyo resmen bazen kitleniyorum yani, inşallah çok sürmez bende dikkat ediyorum artık..
sen 26 haftalıksın nasıl bebeğin hareketlerini hissediyor musun, benim ilk bebişim. az hissediyorum da :)
selam kızlar tekrardan.
bugün çarşıya çıkayım dedim işlerim vardı yürüyerek gittim. o bu derken 3 saattir sokaklarda yürüyomuşum meğer nasıl yorulmuşum:))
ama oğluma çok güzel bir nevresim takımı aldım kendimede gönlüme göre bir gecelik buldum onu aldım nasıl mutlu oldum birden...
dönüşde de baktım pazar var ne güzel tazecik herşey birde pazara girdim ama neredeyse yollarda kalıyodum...
canım benimde ilk bebek ama çok şiddetli hissettiriyor uykudan bile uyandırıyor tekmeleye tekmeleye yalnız bizim bebek biraz tosuno iri muhtemelen bu kadar şiddetli hissetmeme sebep olan bu. bazen içimde deprem oluyor gibi eşim diyor oğlum yavaş biraz yavaaaşşşşş kaydirigubbakcemile3
kızlar ben 25+ 4 üm..
belim çok ağrımaya başladı sizdede var mı bu tür belirtiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?