2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar şekerleriniz göremedim, resimler görünmüyor bende ama eminim çok güzeldir, hayırlısıyla misafirlere sunmak nasip olsun dilerim

Böyle bişey düşünüyorumCADIARZU

Ben bunları ısmarladım..

çok güzeller kıslarrrrr :)) yüce rabbim hayırlısıyla o günleri göstersin inş...

aman canım yine çok yorma kendini. güle güle kullanınnnnn :))

aman canım yine çok yorma kendini. güle güle kullanınnnnn :))[/QUOTE]

teşekkür ederiz teyzesi...

kızlar ben 25+ 4 üm..
belim çok ağrımaya başladı sizdede var mı bu tür belirtiler...

canım 3 hafta falan önce benimde belim çok ağrıyordu bi dikkat ettim laptopa bakarken çok eğiliyorum ondan ağrıyormuş tabi vücudumuzunda şekli değişiyor normalde bu tip ağrım olmazdı ama işte hamilelik etkisi. o şekilde oturmayı bıraktım laptopu yükselttim belimede yastık koydum ağrım kesildi. sende istersen gün içinde yaptıklarını bi takip et belki ağrıyı tetikleyen bişey yapıyorsundur. benim gibi.

belki de. kuyruk sokumum acıyo resmen bazen kitleniyorum yani, inşallah çok sürmez bende dikkat ediyorum artık..
sen 26 haftalıksın nasıl bebeğin hareketlerini hissediyor musun, benim ilk bebişim. az hissediyorum da :)

belki de. kuyruk sokumum acıyo resmen bazen kitleniyorum yani, inşallah çok sürmez bende dikkat ediyorum artık..
sen 26 haftalıksın nasıl bebeğin hareketlerini hissediyor musun, benim ilk bebişim. az hissediyorum da :)

canım benimde ilk bebek ama çok şiddetli hissettiriyor uykudan bile uyandırıyor tekmeleye tekmeleye yalnız bizim bebek biraz tosuno iri muhtemelen bu kadar şiddetli hissetmeme sebep olan bu. bazen içimde deprem oluyor gibi eşim diyor oğlum yavaş biraz yavaaaşşşşş kaydirigubbakcemile3

iyi günlerde kullan canım kaça aldın nevresimi

ah ahh bende istiyorum şiddetli olsun napiiim:)
bende az az pıt pıt hissediyorum o da arada bir işte..

kızlar ben 25+ 4 üm..
belim çok ağrımaya başladı sizdede var mı bu tür belirtiler...

benimde 23 te bi başladı bel ağrılarım ancak geçti 1 haftadır falan iyiyim şükür..
inş seninde en yakın zamanda gecer
çok ayakta kalınca ve düzgün pozisyonda durmayınca olabiliyo..

kızlar bugün alışveriş yaptım..
kendime ve kızıma ufak tefek yeni ciciler aldım..
herşeyi tamamlamak için can atıyorumm valla ama mayıs başı gelsin diyorum

Eğer göğüsler biraz büyükse o da bel ağrısı yapabilir..:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…