canım benimde ilk bebek ama çok şiddetli hissettiriyor uykudan bile uyandırıyor tekmeleye tekmeleye yalnız bizim bebek biraz tosuno iri muhtemelen bu kadar şiddetli hissetmeme sebep olan bu. bazen içimde deprem oluyor gibi eşim diyor oğlum yavaş biraz yavaaaşşşşş kaydirigubbakcemile3
kızlar bugün alışveriş yaptım..
kendime ve kızıma ufak tefek yeni ciciler aldım..
herşeyi tamamlamak için can atıyorumm valla ama mayıs başı gelsin diyorum
odasını ne kdr kala hazırlayacaksın yada oda yapcakmısın cnm
ah ahh bende istiyorum şiddetli olsun napiiim:)
bende az az pıt pıt hissediyorum o da arada bir işte..
kızlar bugün alışveriş yaptım..
kendime ve kızıma ufak tefek yeni ciciler aldım..
herşeyi tamamlamak için can atıyorumm valla ama mayıs başı gelsin diyorum
güll nasılsın nasıl gidiyo hamilelik bugün bir bebek mağazasına girdik orada hem hesaplı hemde kaliteli benim istediğim markalar vardı mini damla abentiny zıpır flexi bunlar türk markası kaliteli badiler 5 tl patikli altlar 5 tl takımlar 10 tl hepsi çok kaliteli ve güzeldi oradan alıcam önümüzdeki günlerde sen birşeyler aldınmı
geçmiş olsun a.s. allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi, onlar için katlanıyoruz herşeye :ecrin_bebek:
Senin için zor gerçekten bir tarafa yatıp uyumak ben sabaha kadar dön o tarafa dön bu tarafa bir türlü rahat edemiyorum inşallah herşey yoluna girerde enfeksiyonun geçer..
Alllah ıyılık versın canım.
çok geçmiş olsun canım allah şifalar versin.
canımm az daha sabret biraz daha büyüsün kasları biraz daha güçlensin daha çok hissedersin.:1hug:
ayyy güle güle kullanın cicişleriniziiiiii kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın canım kuzucuk nasıl???[/B]
iyi günlerde kullan canım kaça aldın nevresimi
teşekkür ederiz teyzesiiiopuyorumnanaktan
sende ankaradasın sanırım aslında tanışsak ne güzel olur :))
aramızda da 1 gün varmış yeni fakaydirigubbakcemile5rkettim
kızlar hepiniz özel doktora gidiyor musunuz ben ilk hamile öğrendiğimden bu yana sadece üniversite hastanesine gidiyorum özele gitmeme gerek var mı sizce
kızlar hepiniz özel doktora gidiyor musunuz ben ilk hamile öğrendiğimden bu yana sadece üniversite hastanesine gidiyorum özele gitmeme gerek var mı sizce
ayda bir defa falan gıdıyorum ama dogumu orda yapamayacagım tayıncı oldugumuzdan buyuk ıhtımal memlekete gıdecegım
selam kızlar ben geldim yürüyüşümüzü yaptık iğnemizi vurulduk yorulduk geldik :)
selam kızlar ben geldim yürüyüşümüzü yaptık iğnemizi vurulduk yorulduk geldik :)
Ben illa aynı ve tek doktora gidilmesi şartını düşünmüyorum.Bir doktora giderim,eğer beni tatmin etmezse tercihimi başka bir doktor yönünde de kullanabilirim..Önemli olan hamileliğimde beni tatmin etmesi,bana moral vermesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?