kesinlikle katılıyorum canım. doktorun yanından çıktığımda gülerek iyi bir moralle çıkmak istiyorum. sorularımı rahatlıkla tereddütsüz cevaplasın ki ben şüpeye düşmeyeyim istiyorum :)
Ben de normal epidural istiyorum fakat yarın doğum yapacak bir arkadas var dr larımız aynı biz yapmıyoruz anneye ıkınma isteği gelmiyor anlayamayıp ittiremiyor doğurmayı beceremiyor demişyaaaa canım ne sen sor ne ben söyleyeyim(( eşim dün akşam gelmiş hayatım normal doğum olursa ben epidural istemiyorum diyor. niye dedim sancıyı sen mi çekicen?? bi arkadaşının kuzenine epidural yapmışlar bebeği itememiş bebek doğum kanalında sıkışmış vakum yapılmış o arada da bebek oksijensiz kalmış, sonrasında anne bayılmış falan. beynine yazılmış bu resmen. ve kesinlikle unutmaz eminim. gerçi bu gidişle pek normal doğuramam gibi bizim tosuno normalde parçalar beni kaydirigubbakcemile3
Merhaba kızlar biz geldik...
Ben de normal epidural istiyorum fakat yarın doğum yapacak bir arkadas var dr larımız aynı biz yapmıyoruz anneye ıkınma isteği gelmiyor anlayamayıp ittiremiyor doğurmayı beceremiyor demiş
günaydın arkadaşlar.. çok uykum var bugün mirmirmirmir
biz iyiyiz garip rüyalar gördük ama:):) gune mutlu başladık oğluşumlaaasizler nasılsınızz
günaydın arkadaşlar.. çok uykum var bugün mirmirmirmir
gunaydın cnmm neden gece geç mi uyudun ben bu aralar erkenden uyuyorum 9:30 gibi boshayallersmile boshayallersmile ne olcak benm bu halimm
9:30 mu???????
Ne yaptın sen canım... Ben o saatleri görmeyeli yıllar oldu.
O kadar uyursan tabi şişersin. kaydirigubbakcemile3
Benim kalça göbek aldı başını gitti dersin. olumunekankayizsmile
Yata yata karpuz da büyür.:roflol::roflol::roflol:
Günaydın kızlar.....
gobeğe bişe olduğu yokk ama :):) kalçanın alıp gittiği kesinn bir yerlere ya yemek yapıorum ye topla ortalığı topla derken tv karşısında uyuyakalıorummm anlamadım gitti bir ilk hamileyken böyledımm bide şimdilerde gerçi akşam bir kase yoğurt yersem olucağı bu kaydirigubbakcemile3
gunaydınnn şekerrr :):)
bu arada Capricim Adananın karpuzu yata yata derlerdi:):) bende adanaya yakın sayılırım iskenderun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?