2010 Temmuz Anneleri : )

kesinlikle katılıyorum canım. doktorun yanından çıktığımda gülerek iyi bir moralle çıkmak istiyorum. sorularımı rahatlıkla tereddütsüz cevaplasın ki ben şüpeye düşmeyeyim istiyorum :)

evet aynen ben de
bunun yüzünden kaç doktor değiştirdim

Merhaba kızlar biz geldik...
Ben de normal epidural istiyorum fakat yarın doğum yapacak bir arkadas var dr larımız aynı biz yapmıyoruz anneye ıkınma isteği gelmiyor anlayamayıp ittiremiyor doğurmayı beceremiyor demiş

Eğer memnun kalmadıysak illa sonuna dek o doktora gidecez diye bir sorumluluğumuz yok...

epidurel çok tavsiye edilen bi yöntem diye biliyordum ama ?

kime güveneceğiz şaşırdım herkes farklı birşey söylüyor
en iyisi doktorumuza güvenmek sanırım

evet dr larımıza güven çok çnemli
hayırlısıyla doğumlarımız sorunsuz geçer inşallah

biz iyiyiz garip rüyalar gördük ama:):) gune mutlu başladık oğluşumlaaa sizler nasılsınızz

biz iyiyiz garip rüyalar gördük ama:):) gune mutlu başladık oğluşumlaaa sizler nasılsınızz

Hayır olsun inşallah canım. Çok şükür bizde oğluşumla kıpır kıpır bir güne başladık. Yarın birbirimizi görücez onun heyecanı olsa gerek...

günaydın arkadaşlar.. çok uykum var bugün mirmirmirmir

Bugün ben de aynı durumdayım ama çok işim var çünkü yarın denetlememiz var. Yetiştirmem gereken bir sürü iş var.

gunaydın cnmm neden gece geç mi uyudun ben bu aralar erkenden uyuyorum 9:30 gibi boshayallersmile boshayallersmile ne olcak benm bu halimm

9:30 mu???????

Ne yaptın sen canım... Ben o saatleri görmeyeli yıllar oldu.

O kadar uyursan tabi şişersin. kaydirigubbakcemile3

Benim kalça göbek aldı başını gitti dersin. olumunekankayizsmile

Yata yata karpuz da büyür.
:roflol::roflol::roflol:

gobeğe bişe olduğu yokk ama :):) kalçanın alıp gittiği kesinn bir yerlere ya yemek yapıorum ye topla ortalığı topla derken tv karşısında uyuyakalıorummm anlamadım gitti bir ilk hamileyken böyledımm bide şimdilerde gerçi akşam bir kase yoğurt yersem olucağı bu kaydirigubbakcemile3

Uyu canım uyu sefan olsun. :dance::dance:

Sonra nasılsa uyuyamayacağız...

Şimdiden keyfini çıkar sen uykunun...
:lepi::lepi:

gunaydınnn şekerrr :):)

bu arada Capricim Adananın karpuzu yata yata derlerdi:):) bende adanaya yakın sayılırım iskenderun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Evet canım ben de zaten ondan dolayı dedim sana... Yata yata karpuzda büyür diye... :roflol::roflol:

İskenderuna geldim canım eşimşn arkadaşı İsdemir de çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…