2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar karnınzda cizgi oluşdumu?benimki nasıl belli oluyor anlatamam sanki kalemle 1cizgi cekmişsin karnıma.gecıcekmi acaba ya?

selam canım fazla yorma kendini bu arada kolay gelsin

Kolay gelsin Baharcım aman dikkat et dinlene dinlene artık yapılcak bizim işler...
Sorma canım ya çok pahalı doktorların verdiği losyonlar benimki de 65.tl idi işte ama büyüktü benimki yeterde artardı bile ama ben almadım..

ben de kendi annemi sabırsızlıkla bekliyorum haziran ayı gelsede annem gelse ve bana yardım etse.:sinifsinif:

kızlar karnınzda cizgi oluşdumu?benimki nasıl belli oluyor anlatamam sanki kalemle 1cizgi cekmişsin karnıma.gecıcekmi acaba ya?

evet oluştu..hamilelikten 1 sene sonra kadar kendiliğinden geçiyormuş canım..

benim şimdilik catlagım yok ama şimdilik acaba bende alıb sursem miki?

zaten çatlaklar oluşmasın diye sürüyoruz canım kremleri. çatlak oluştuktan sonra galiba pek de yapacak birşey kalmıyor.

bence sende kendine uygun birşeyler kullanmaya başla.

ben de kendi annemi sabırsızlıkla bekliyorum haziran ayı gelsede annem gelse ve bana yardım etse.:sinifsinif:

ohhh ne güzel canım yapabiliyosa annen ne güzel. benim annemde fıtık var onun için ben ona bişey yaptıramam.

temizlikçi alsamda bende duramıyorum mutlaka yapıyorum onunla beraber en iyisi yavaş yavaş kendim yapmak diyorum.

yok canım benim annem yurtdışından gelse de başka bişey istemiyorum zaten son ayımda yanımda olsun zeten evimiz dubleks oldugundan eşim izin vermiyor dogru duzgun iş yapmama ama olsun ben yinede yapıyorum.bızede temizlikci kadın geliyordu ama işini beyenmedyim icin ve arkasından kendım yaptıgım ıcın temizlikci kadın arıyorıuz.ama bu zamandada kıme ınanıb kapını acacaksın o yuzden annem gelsede bırazcık yardım etse dıyorum.bu arada annenede cok kecmiş olsun canım allah şifa versin

bu arada ben azeriyim kızlar yazdıklarımda kusur varsa kusuruma bakmayın:kedi:

bi tek bendemi oluşmuş allah allahCADIARZU

canım çizgi olayı kişiden kişiye çok değişiyor. bende de çıkmadı henüz ama arkadaşlarımda çok belirgin olduğunu görmüştüm.
doğumdan sonra zaman içinde geçiyor, merak etme.

olası çatlakları önlemek içinde mutlaka birşey sürmeye başla bencede...

bugün akşam üzeri kızımı görücem inşallah.
nihayet beklenen gün geldiiii :teytey:
daha bir geçmedi sanki bu ay ya...

Hayır yok canım gayet güzel yazıyorsun...

aşkolsun ne kusuru.
burda kusura bakacak kimse yok canım merak etme sen opuyorumnanaktan

bugün akşam üzeri kızımı görücem inşallah.
nihayet beklenen gün geldiiii :teytey:
daha bir geçmedi sanki bu ay ya...
kızlar tşk ederim .bu arada canım bende bu gun oglumu gorucem inşallah cok mutluyum

kızlar tşk ederim .bu arada canım bende bu gun oglumu gorucem inşallah cok mutluyum

Нет недостатков, не волнуйтесь, может быть, я в письменном виде:))

oyacım gayet güzel yazıyosun söylemesen anlamazdık yani

bu arada bende de çizgi yok henüz illaki çıkıyomu ki acep CADIARZU

Canım tatlı evet ama çokta fazla değil içilmiyecek kadar...Zaten yarım bardak suda çözdürüp içiyorsun...

teşekkür ederim canım sıkıntı yok diyosun yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…