selam güzel anneler.
temizlik yapıyorum salonu ve mutfağı ancak halledebildim. pilim bitti valla fena yoruldum. azıcık dinleneyim dedim.
siz neler yapıyorsunuz bakalım?
bu arada çatlaklardan bahsetmişsiz benim de doktorum bir losyon verdi 60 liraydı galiba ama küçücük bişey doğuma kadar herelde ondan bir 5 tüp biter. bende onun için badem yağı alıp onu sürmeyi düşünüyorum.
selam güzel anneler.
temizlik yapıyorum salonu ve mutfağı ancak halledebildim. pilim bitti valla fena yoruldum. azıcık dinleneyim dedim.
siz neler yapıyorsunuz bakalım?
bu arada çatlaklardan bahsetmişsiz benim de doktorum bir losyon verdi 60 liraydı galiba ama küçücük bişey doğuma kadar herelde ondan bir 5 tüp biter. bende onun için badem yağı alıp onu sürmeyi düşünüyorum.
kızlar karnınzda cizgi oluşdumu?benimki nasıl belli oluyor anlatamam sanki kalemle 1cizgi cekmişsin karnıma.gecıcekmi acaba ya?
benim şimdilik catlagım yok ama şimdilik acaba bende alıb sursem miki?
ben de kendi annemi sabırsızlıkla bekliyorum haziran ayı gelsede annem gelse ve bana yardım etse.:sinifsinif:
ohhh ne güzel canım yapabiliyosa annen ne güzel. benim annemde fıtık var onun için ben ona bişey yaptıramam.
temizlikçi alsamda bende duramıyorum mutlaka yapıyorum onunla beraber en iyisi yavaş yavaş kendim yapmak diyorum.
bi tek bendemi oluşmuş allah allahCADIARZU
bu arada ben azeriyim kızlar yazdıklarımda kusur varsa kusuruma bakmayın:kedi:
canım çizgi olayı kişiden kişiye çok değişiyor. bende de çıkmadı henüz ama arkadaşlarımda çok belirgin olduğunu görmüştüm.
doğumdan sonra zaman içinde geçiyor, merak etme.
olası çatlakları önlemek içinde mutlaka birşey sürmeye başla bencede...
Hayır yok canım gayet güzel yazıyorsun...
aşkolsun ne kusuru.
burda kusura bakacak kimse yok canım merak etme sen opuyorumnanaktan
kızlar tşk ederim .bu arada canım bende bu gun oglumu gorucem inşallah cok mutluyumbugün akşam üzeri kızımı görücem inşallah.
nihayet beklenen gün geldiiii :teytey:
daha bir geçmedi sanki bu ay ya...
kızlar tşk ederim .bu arada canım bende bu gun oglumu gorucem inşallah cok mutluyum
Canım tatlı evet ama çokta fazla değil içilmiyecek kadar...Zaten yarım bardak suda çözdürüp içiyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?