Нет недостатков, не волнуйтесь, может быть, я в письменном виде:))
selammmselam kıslaarrrrrr.....
Ooooo ruscamızda var.spasiba daragaya.Нет недостатков, не волнуйтесь, может быть, я в письменном виде:))
oyacım gayet güzel yazıyosun söylemesen anlamazdık yani
bu arada bende de çizgi yok henüz illaki çıkıyomu ki acep CADIARZU
tşk ederim tatlım.evet bende cizgi var kafam karıştı yaaa
huhuuuuuu kız bu ne yoksa sen de mi azerisin?
toplum içinde özel konuşmayalım lütfen ama ayıp oluyooo delikafadulden
selammm
Ooooo ruscamızda var.spasiba daragaya.
oyacım gayet güzel yazıyosun söylemesen anlamazdık yani
bu arada bende de çizgi yok henüz illaki çıkıyomu ki acep CADIARZU
tşk ederim tatlım.evet bende cizgi var kafam karıştı yaaa
kız spasiba yı anladım,teşekkür etmek de daragaya ne demek,söyle çabuk
kızlar tşk ederim .bu arada canım bende bu gun oglumu gorucem inşallah cok mutluyum
bugün akşam üzeri kızımı görücem inşallah.
nihayet beklenen gün geldiiii :teytey:
daha bir geçmedi sanki bu ay ya...
canım çizgi olayı kişiden kişiye çok değişiyor. bende de çıkmadı henüz ama arkadaşlarımda çok belirgin olduğunu görmüştüm.
doğumdan sonra zaman içinde geçiyor, merak etme.
olası çatlakları önlemek içinde mutlaka birşey sürmeye başla bencede...
anladım canımYok ben değilim :)
Google translate den çevirdim Rusça Türkçe..Yoksa ben kim Rusça kim kaydirigubbakcemile3
kusur yok , üzülme , belki benim bu yazımda vardır :)) diye yazmaya çalıştım..:kedi:
selammm
Ooooo ruscamızda var.spasiba daragaya.
kız spasiba yı anladım,teşekkür etmek de daragaya ne demek,söyle çabuk
tatlım demek canımmmmm
kıslaarrrr güzel haberlerle gelin inşallahhhh ....
tşk ederim canım.
benimde var çizgimmmm :))
anladım canım
Benden de spasiba davushka anne..Azerice çeviri bulamadım dakaydirigubbakcemile3tatlım demek canımmmmm
pztesi günü doktora gittiğimde nst ye bağlamışlardı bir bayan gördüm. sanırım doğumu bayağı yaklaşmıştı. karnı kıpkırmızı çatlaktı hele kasıklarına doğru dahada fazlaydı. ben dahada fazla kremlenmeye başladım karnım birden büyümeye başladıya çatlak olursa diye. sizler ne alemdesiniz.
anladım canım
Benden de spasiba davushka anne..Azerice çeviri bulamadım dakaydirigubbakcemile3
azericeyemi turkceyemi?
azericeyemi turkceyemi?
Azerice Türkçe online sözlük baktım yoktu canım.Nasılsa Rusça biliyorsundur diye ben de Rusça yazdım..Bütün Azeri arkadaşlarım Rusça biliyor nasılsa diye :) Yarı Türkçe yarı Rusça gibi oldu
Azerice Türkçe online sözlük baktım yoktu canım.Nasılsa Rusça biliyorsundur diye ben de Rusça yazdım..Bütün Azeri arkadaşlarım Rusça biliyor nasılsa diye :)
iyi yaptın canım.bütün demiyelimde bi kısmı biloyordur yani
azericesi sagol kız.turkcesi teşekkur ederim kız demek.arkasınada anne yazmışsın.
işte anne kısmı Türkçe oldu ..güzel anne yazmaya çalışmıştım :)Davushka güzel demekti demi..davuşka veya ..ayyy kızacaklar Rusça dersi değil burası biliyorum,espiri olsun diye takıldım işte arkadaşlar..:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?