2010 Temmuz Anneleri : )

huhuuuuuu kız bu ne yoksa sen de mi azerisin?
toplum içinde özel konuşmayalım lütfen ama ayıp oluyooo delikafadulden

pztesi günü doktora gittiğimde nst ye bağlamışlardı bir bayan gördüm. sanırım doğumu bayağı yaklaşmıştı. karnı kıpkırmızı çatlaktı hele kasıklarına doğru dahada fazlaydı. ben dahada fazla kremlenmeye başladım karnım birden büyümeye başladıya çatlak olursa diye . sizler ne alemdesiniz.

selam kıslaarrrrrr.....
selammm
Ooooo ruscamızda var.spasiba daragaya.
oyacım gayet güzel yazıyosun söylemesen anlamazdık yani

bu arada bende de çizgi yok henüz illaki çıkıyomu ki acep CADIARZU

tşk ederim tatlım.evet bende cizgi var kafam karıştı yaaa

huhuuuuuu kız bu ne yoksa sen de mi azerisin?
toplum içinde özel konuşmayalım lütfen ama ayıp oluyooo delikafadulden

Yok ben değilim :)
Google translate den çevirdim Rusça Türkçe..Yoksa ben kim Rusça kim kaydirigubbakcemile3
kusur yok , üzülme , belki benim bu yazımda vardır :)) diye yazmaya çalıştım..:kedi:

kızlar tşk ederim .bu arada canım bende bu gun oglumu gorucem inşallah cok mutluyum

bugün akşam üzeri kızımı görücem inşallah.
nihayet beklenen gün geldiiii :teytey:
daha bir geçmedi sanki bu ay ya...

kıslaarrrr güzel haberlerle gelin inşallahhhh ....

benimde var çizgimmmm :))

Yok ben değilim :)
Google translate den çevirdim Rusça Türkçe..Yoksa ben kim Rusça kim kaydirigubbakcemile3
kusur yok , üzülme , belki benim bu yazımda vardır :)) diye yazmaya çalıştım..:kedi:
anladım canım

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 gece aklıma geldi kızlara söyleyim dedim yeni konuşulmuş zaten kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tesadüfe bak

azericesi sagol kız.turkcesi teşekkur ederim kız demek.arkasınada anne yazmışsın.

o çizgiden bendede oluştu, tam göbeğimin ortasından geçiyor, hatta göbek deliğimde biraz dışa doğru çıktı, çok tuhaf.. normale dönücekmiş.. çatlaklar içinde ben bedem yağı kullanıyodum ama acı olanını kullanmak lazımmış ondan aldım şimdi ondan sürüyorum

neyse ben kacar kızlar.bırazcıkda test cözüyüm sonra hazırlanayım oglumu gormeye gidicem.

azericesi sagol kız.turkcesi teşekkur ederim kız demek.arkasınada anne yazmışsın.

işte anne kısmı Türkçe oldu ..güzel anne yazmaya çalışmıştım :)Davushka güzel demekti demi..davuşka veya ..ayyy kızacaklar Rusça dersi değil burası biliyorum,espiri olsun diye takıldım işte arkadaşlar..:kedi:

devuşka kız demek canım guzle deyil.eet kızmadan kızlar kapatalım bu ruscayıda.olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…