Akşam oldu benimde öyle midem yandı tuhaftı...Ama sanırım yediklerimden oldu sonradan farkettim ama geç oldu((
kızlar merhaba,
mide yanması problemi ben de anormal derecedeydi..neredeyse butun gundu ve kuallarıma kadar midem bogazım heryerim yanıyordu. doktora gittigimde sordum..saglıkla hamileliklerde gorulur mide yanması dedi.bunun icin sevinmelisin dedi..cok şikaytin olursa talcid kullanabilirsin.sakıncası yok dedi..
Yavrularımız hayırlısıyla, sağlıkla dünyaya gelsinlerde yemişim estetiği. Çok sabırsızlanıyorum ya. Nasıl bekleyecem bilmiyorum. İki hafta sonra doktora gidecem. Bulantılarım azaldı diye korku başladı bende. Doktor bulantıların ne kadar çok olursa o kadar sağlıklıdır bebişin demişti. Şimdi 1 haftadır bulantı yok denecek kadar azaldı korkuyorum bende. Anne yüreği işte.
bir hekimin bunu söylemesine şaşıyorum doğrusu :sm_confused:
ne saçma bir yorum ne saçma bir yönlendirme
herkese hayırlı günler.......nasılsınız kızlar......bendede mide yanması yok,ilk hamileliğimdede olmamıştı,ama bence dr.kızmamak lazım anne olarak çok pirpirikli oluyoruz onlarda panik yapmıyalım diye güzel birşeymiş gibi anlatıyorlar içimiz rahat oluyor.bu hamilelik belirtileri kişiden kişiye çok farklı oluyor.kimsenin belirtisi şikayetleri aynı olmuyor kesinlikle.sende o var bende niye yok dersek bu çok yanlış olur zaten.herkesin hamileliği kendine özel keyfini çıkaralım kızlar
Canım ama bu kaş yapayım derken göz çıkarmak olmaz mı..?
Şimdi biliyoruz ki hamileyken birbirimize soruyoruz.Sende şu var mı bu var mı diye..
Dr mide yanması varsa hamileliğin iyidir diyor.Biri de diyecek ki bende mide yanması yok demek ki hamileliğim kötü gidiyor..Alsana stres kaynağı durduk yere...Dr.ların kelimeleri iyi seçmeleri ya da deniz-güneş in dediği gibi hamilelikte olabilir,normaldir demesi daha doğru..
Bak komplex arkadaşımız kusmaları azaldı diye huzursuzluk hissetmişti..
Dr.lar yaklaşımlarını doğru tesbit etmeli bence...Bu diğer hamilelerin pimpiriklenmesine yok açar aksi takdirde...
kızlar bakın görüyoruz hepimizin değişik değişik sıkıntıları var vücutlarımız hamileliğe farklı tepkiler veriyor buda normal. birimiz bulanıyoruz, birimizin uykusu var, birimizin yanması var bunların bebişlerimizin sağlığıyla alakası yok sadece vücudumuzun değişikliğe gösterdiği dirençten kaynaklanıyor. boşverin bunları bir şekilde dayanıcaz artık bebişimizi kucağımıza alınca bunları yaşadığımızı bile unutacağız :) sıkıntılarımızı birbirimizle paylaşmamız çok güzel çünkü birimizin bildiği ama diğerinin bilmediği bilgileri alıyoruz tabi istemeden kıyasta yapıyoruz o zaman kendi kendimizi üzüyoruz sadece. mesela kabızlık olayında liyodora nın yönlendirmesi ben çok rahatlattı şuan da çok şükür iyiyim.
katılıyorum liyadora,
benim doktorum lütfen internetten olumsuz şeyler okuyup da kendine yorma demişti,
her kadında hamililiğin farklı olduğu gibi, her hamileliklerinde de farklı şeyler yaşayabiliyor hamileler bence
katılıyorum liyadora,
benim doktorum lütfen internetten olumsuz şeyler okuyup da kendine yorma demişti,
her kadında hamileliğin farklı olduğu gibi, her hamileliklerinde de farklı şeyler yaşayabiliyor anne adayları bence
aaa doğru,duphaston ve magnesium diasporal demiştim.işe yaradı mı :1hug:
evet canım çok teşekkür ederim :) opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?