2010 Temmuz Anneleri : )

belkide isimdaş olurlar zemuszemus isim falına baktım daha doğrusu anlamını araştırıyordum oda çıktı baktım çok hareketli akıllı ve kibirli olurlarmış yani öle yazıyo bilemiyorum pekte iananmıyorum isim falına bütün isim taşıyanlar aynı özellikleri taşıyor olamaz

kuzeyin oğlu var şimdi ona bakıyoruz bu gece yatçaz kalkçaz oğlumu görcem niye bu kadar heyecenlendım sanki başka bi his var içimde uzun süredir görmedim galiba ondan 3 hafta oldu en son gitmemizden bu yana

Günaydınnn Çalışan Anneler dicem çunkü cumartesi gunü çalışanlar gelior:):)

ne güzel gezmelerde başlamış ühüh :'( biz haftasonu bile çalışıoruzz

Herkese iyi pazarlar.Dün dr kontrolümüz vardı.Gayet sağlıklı dedi doktorumuz.970 gr olmuş canım oğlum.Günden güne büyüyor

Bir de oğluma yeni ciciler aldım.Niveanın atta çantası migrosta 37 TLye inmiş görünce hemen onu da aldım.Almayı düşünenler kaçırmasın.Bebek arabası ve oto koltuğu baktık bir de.Ama karar veremedik bir türlü.Bizim aklımızda chicco almak vardı.Genelde kraft vardı baktığımız mağazalarda.Sizlerden alan var mı ya da almayı düşündüğünüz?Chicco mu kraft mı sizce?

ıyi pazarlar...
Ben de e-bebekten 39,90 tl ye atta çanta seti aldım hala devam ediyor kampanya..
Ben çok araştırdım ama bebek arabası konusunda bi türlü karar veremedim.Çok ağır olmasın kullanması çıkarıp,bagaja koymak vs. cok zor diyorlar çift yönlü olsun,hafif olanları tavsiye ediyorlar baston tipi ama onlarda tek yön güneşe-rüzgara-yağmura göre ayarlayamıyorsun.Şişme tekerlekliler çok konforluymuş ama ya patlarsa bilmiyorumkismile , 3 tekerlekliler iyi diyorlar ama 360 derece dönebilenler çünkü arkadasımın ki dönmediği için anca dümdüz gidebiliyormuş dönmesi gerektiğinde arabayı kaldırıp döndürüyormuş.Şimdi nasıl birşey iyi olur bilemiyorum kafam karışık

Son düzenleme:
baby2 go nun kileri gördüm gayet güzel yolda giderken hep bebek arabalarına bakıyorum genelde baby2go ama sunnybaby die bi marka var o da gayet iyi.baby2 go full özellikli arabayı gösterdi bi satıcı bize tek düğmeyle katlanıyor süper bişi fakat tek yönlü ( 325 tl dedi.
Ben güzel yeni bebekken de kullanabileceğim biraz ağır da olsa bir araba alıcam markaya henüz karar vermedim sonra yaza da şu en hafif baston olanlar var wala burda 60 tl ye gördüm yaza da onu kullanırım pratik münübüs vs..
Eğer hastaneye arabayla vs gitmeyecekseniz bence travel sistemler çook güzel mis gibi kontrole sağlık ocağına götür fakat bana yaramaz çünkü hastanemiz yarım saat uzaklıkta.Fakat ana kucağını monte etmediğin zaman sadece bebek arabası olarak kullandığında çift yönlü mü tek yönlü mü onu bilmiyorum...

Son düzenleme:
herkese merhaba..bebek arabası nette araştırıp çarşıda baktım bi model beğendim hem çok hafif hem fiyatıda uygun..netten aldım geldi çooook hoşumuza gitti..
bebemagazasi.com babymax in travetel sisteminden aldım çokta kullanışlı ..

ışte bir sürü özellik isteyince seçmesi çok zor oluyor.Ağır olmasın,kolay katlansın,çift yönlü olsun derken.Ben de dün gezerken bütün gördüğüm bebeklerin arabasını inceledim.Genellikle chicco ve krafttı gördüklerim.Neyse daha 3 ay var o zamana kadar karar vereceğiz artık.

Herkese iyi pazarlar.Dün dr kontrolümüz vardı.Gayet sağlıklı dedi doktorumuz.970 gr olmuş canım oğlum.Günden güne büyüyor

sezencim maşallahı var bebişinincanım bnm yaaa yerim ben onu..tombiş tombiş olucak desene..ben 24+5 de gittiğimde 820 demiştii...ne yiyosun sen böleee:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…