2010 Temmuz Anneleri : )

maşallh kujucuğunaa allahım esirgsesin ikinizidee :) demek profil fotosunuda aldın:):) bebişe gösterirsin büyüyünce:)

Gözün aydın canım bebişin iyi olmasına sevindim..

Bende de haftasonu çarpıntı başladı ya..
Hala da devam ediyor..
Ben de doktoruma tel açmayı düşünüyorum bu konuda..

Günaydın Flowersun...Oyy maaşallah oğluşuna güzel büyümüşŞeker sonucunda inş.güzel çıkar canım...Yine de yeterli gelmiyor olabilir süt içmeye dikkat ediyormusun....

Bu arada 28.haftaya girmişiz ya...Ne tuhaf geliyor büyüyoruz günden güne...Cumartesi güne gittim kimse inanmıyor 7 aylık olduğuma aa 3-4 aylık gibi duruyorsun diyorlar...Ya üzülüyorum öyle dediklerinde de bebeğim küçükmüş gibime geliyor çok merak ediyorum kaç kilo oldu diye ama bir hafta daha sabretmem lazım...

Gözün aydın canım bebişin iyi olmasına sevindim..

Bende de haftasonu çarpıntı başladı ya..
Hala da devam ediyor..
Ben de doktoruma tel açmayı düşünüyorum bu konuda..

geçmiş olsun canmm bencede ara ... bugun bend korkuyorum çok aşağıda kuju vurup duru ayaklarımıda yukarı uzatamıorum iş yeri sonuçtaa :S:s

Yok canım ya, o kadar da değil 3-4 aylık gibi de durmuyorsun yani..
Çok kilo almadık ya, ya da aldığımız kiloyu pek göstermiyoruz ya:)))ondan insanlar öyle düşünüyorlar bence..

Boşver daha iyi işte..Bebek sağlıklıysa boşver..

evet papatya bendede aynı yaaa :'( hiç belli değilll senın gobıktende küçük doktor ii dior ama iç karın geniş iştee :)

geçmiş olsun canmm bencede ara ... bugun bend korkuyorum çok aşağıda kuju vurup duru ayaklarımıda yukarı uzatamıorum iş yeri sonuçtaa :S:s

Arıycam birazdan ..Şu anda da hala devam ediyor..Tüm haftasonu sürdü..
Ara ara da değil, sürekli devam eden bir çarpıntı anlamadım gitti..
Birşeye heyecanlanırsın ya kalbin güm güm atar hızlı hızlı, cumartesi sabahından beri hep öyle..

Koşmuşum da yorulmuşum gibi.(

alla allla hayırdır inşallh... umarım önemli bişe değildir canmm :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın kızlar nasılsınız yorucu bi hafta sonu gecirdim sizler nasılsınız?

Ben de 3 gündür rahat uyuyamıyorum. Çok sıkıntılı oluyorum.

Benim gündüz bir problemim olmuyor ama ne zaman yatağa girsem sıkıntı başlıyor. Pazar günü oturdum ağladım sağa dönüyorum sağ kolum ağrıyor, sola dönüyorum sol kolum ağrıyor nasıl yatacağımı şaşırdım.

Dün gece bacağımın arasına yastık koydum öyle yattım diğer günlere göre biraz daha iyiydi.

Şimdiden sıkıntı yaşıyoruz napıcaz biz daha 2,5 ay var.

Geçmiş olsun deniz'cim inşallah kötü bir durum yoktur.

Genelde çarpıntı kansızlık durumlarında veya tiroid ile ilgili durumlarda oluyor.

Bakalım doktorun ne dicek...

Yani bencede öyle ama insanlar heralde daha farklı bekliyorlar o yüzden...Çok şükür şimdilik bir problemimiz yok inş.sonuna kadarda böyle gider sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucaklarımıza...

herkeslere günaydın.

galiba artık sorunlu günlere başladık.

benimde sağ bacağıma kramp girdi ama hala baldırımda ağrı var sinir oldum. bundan sonra herelde sürekli şikayetler gelecek bizden((

günaydın kızlar nasılsınız yorucu bi hafta sonu gecirdim sizler nasılsınız?
Günaydın Oya...Aman fazla yorma kendini canım dikkat et..

Capricim sanırım bundan sonra artık böyle..Çok şükür benim daha öyle problemlerim başlamadı ama olucaktır elbette..Bu bebeklerimize kavuşmamız için son zorlu süreç inş..Hayırlısı ile bir alsak kucaklarımıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…