Günaydın kızlar...
nasılsın şeker... ya senınkıde erkek bebek benm haylazın yaptığını yapıormuş şuan pozisyon değiştirdi sanırım ayakları aşağıda ama çok aşağıya vururorr özel bölgede sancı bıle yapıor hafiff ve vurdukça acıyorr sendede oluyormu sabahtan berı vurdukça cnm yanıor
iyiyim şeker çok şükür sen nasılsın?
O konuyu hiç sorma zaten bende alt takım kalmadı. Vura vura çürüdü resmen.kaydirigubbakcemile3
Ama şu son zamanlarda şekil değiştiriyor. Akşamları yan duruyor kafasını sol tarafıma sıkıştırıyor ayaklar eller hep birlikte çalışıyor.
Doktora dedim vura vura çürüttü beni diyorum. Ne kadar güzel işte hareketli olması sağlıklı olduğunu gösteriyor dedi. Aman tek sağlıklı olsunlarda ben razıyım hoplamaya....kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar benim de bu sabah çok uzun zamandan sonra ilk kez midem bulanıyor bilmiyorumkismile
ya şeker bende razıyım ama sanırım bugun çok aşağıda korktum birazzz vurdukçaa cnm acıyor bu sefer ağrı oluyor senın zıprda bu kadr aşağıdamı :)
günaydın kızlar benim de bu sabah çok uzun zamandan sonra ilk kez midem bulanıyor bilmiyorumkismile
Evet canım benim bıdık da hayli aşağıda hatta vurduğu yer son nokta diyebilirim.
Akşam eltimde fark etmiş canım hayli aşağıya inmiş sanki dedi. Aynen öyle...
Ama ben bildim bileli aşağıdaydı benimkisi...
Makat geliş şeklinde duruyormuş.
Korkma canım bişe olmaz sürekli şekil değiştirip duruyorlar zaten telaşlanma...
Herkese günaydın..
Herkese iyi haftalar.
Ben de dün gece ilk defa uyurken zorlandım..Kaburga kemiklerime baskı oldu çok fazla..
Zor daldım uykuya.:)
Günaydınlar herkesee....
geçmişi okurken daldık gittik anca yazıyoruz...
Yeni yeni ciciler alınmış bebişlere...
Bende çok gezenti bir hafta sonu geçirdim gezmekten dinlenemedim resmen...
ne güzel ben butun hafta sonu evdeydımm temizlik yaptımm ama bu hafta sonuda ben gezicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?