2010 Temmuz Anneleri : )

Günaydın kızlar...

nasılsın şeker... ya senınkıde erkek bebek benm haylazın yaptığını yapıormuş şuan pozisyon değiştirdi sanırım ayakları aşağıda ama çok aşağıya vururorr özel bölgede sancı bıle yapıor hafiff ve vurdukça acıyorr sendede oluyormu sabahtan berı vurdukça cnm yanıor

iyiyim şeker çok şükür sen nasılsın?

O konuyu hiç sorma zaten bende alt takım kalmadı. Vura vura çürüdü resmen.kaydirigubbakcemile3

Ama şu son zamanlarda şekil değiştiriyor. Akşamları yan duruyor kafasını sol tarafıma sıkıştırıyor ayaklar eller hep birlikte çalışıyor.

Doktora dedim vura vura çürüttü beni diyorum. Ne kadar güzel işte hareketli olması sağlıklı olduğunu gösteriyor dedi. Aman tek sağlıklı olsunlarda ben razıyım hoplamaya....
kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar benim de bu sabah çok uzun zamandan sonra ilk kez midem bulanıyor bilmiyorumkismile

ya şeker bende razıyım ama sanırım bugun çok aşağıda korktum birazzz vurdukçaa cnm acıyor bu sefer ağrı oluyor senın zıprda bu kadr aşağıdamı :)

günaydın kızlar benim de bu sabah çok uzun zamandan sonra ilk kez midem bulanıyor bilmiyorumkismile

gunaydın canmm sanırımm saçlanmalar başladı sendede saçlanma zamnıda bulantı olurmuş yada üşütmüşte olbaılırsn geçmiş olsun

ya şeker bende razıyım ama sanırım bugun çok aşağıda korktum birazzz vurdukçaa cnm acıyor bu sefer ağrı oluyor senın zıprda bu kadr aşağıdamı :)

Evet canım benim bıdık da hayli aşağıda hatta vurduğu yer son nokta diyebilirim.

Akşam eltimde fark etmiş canım hayli aşağıya inmiş sanki dedi. Aynen öyle...

Ama ben bildim bileli aşağıdaydı benimkisi...

Makat geliş şeklinde duruyormuş.

Korkma canım bişe olmaz sürekli şekil değiştirip duruyorlar zaten telaşlanma...

ay tşkler cnmm benmkı sureklı yer değiştirio inan iki güne bir:):) gobek küçük ya yeri daralıo sanırım yerinde durmuo zıppır

Herkese günaydın..
Herkese iyi haftalar.
Ben de dün gece ilk defa uyurken zorlandım..Kaburga kemiklerime baskı oldu çok fazla..
Zor daldım uykuya.:)

Herkese günaydın..
Herkese iyi haftalar.
Ben de dün gece ilk defa uyurken zorlandım..Kaburga kemiklerime baskı oldu çok fazla..
Zor daldım uykuya.:)

kuju benm kaburgalarıma ne zman baskı olsa donuyorr bebeğim başını oraya yaslayıp dönuyor acaba ondann mı yada ayaklarını koyup tekmeliorr güçlendiler maşallh

Günaydınlar herkesee....
geçmişi okurken daldık gittik anca yazıyoruz...
Yeni yeni ciciler alınmış bebişlere...
Bende çok gezenti bir hafta sonu geçirdim gezmekten dinlenemedim resmen...

Günaydınlar herkesee....
geçmişi okurken daldık gittik anca yazıyoruz...
Yeni yeni ciciler alınmış bebişlere...
Bende çok gezenti bir hafta sonu geçirdim gezmekten dinlenemedim resmen...

ne güzel ben butun hafta sonu evdeydımm temizlik yaptımm ama bu hafta sonuda ben gezicem

günaydın annişler. biz de doktora gittik ctesi günü şeker testi yaptırdım ama sonucu çıkmadı. bebeğim 2 hafta önden gidiyormuş 1 kilo 26gr olmuş. ama iyiydi hareketliydi bayaa. yine profilden fotosunu verdi doktorum.işler çok yoğun inşallah sizler de iyisinizdir. öpüyorum hepinizi.gece ben de uyuyamadım gaz olunca sancı oluyor. napıcam bu gaz işini bilmiyorum. bir de magnezyum diasporal die bişi içtiğim halde bacaklarımda kasılma oluyor geceleri.konuşucam doktorla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…